Direktlänk till inlägg 22 januari 2008

Tråkigt.

Av Rosanna - 22 januari 2008 16:33

Behöver jag nämna att dagens klädsel är mjukisbyxor och gamla långärmade tröjor? Oh, känner mig verkligen tråkig idag! Hade åtminstonde kunnat ta mig en promenad, men ingen ork. Vilja finns där, men orken finns absolut inte där. Rosanna, ryck upp dig!

Skulle åkt och hämtat medlemskortet på friksis igår också, men hann aldrig. Så det blir förmodligen på torsdag eller liknande. Synd att vi gör ett studeibesök på resurstiden imorgon, hade varit gott om tid att hämta det imorgon. Måste komma igång med träningen, känns mig mest bara otroligt stor och lat just nu.

 
ANNONS
 
Kim Schiöld

Kim Schiöld

22 januari 2008 16:48

Jaa, de vore ju enormt kul :D

Vi får hålla tummarna!

http://www.schiold.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se