Direktlänk till inlägg 22 januari 2008

Hate to say I told you so.

Av Rosanna - 22 januari 2008 14:38

Fått i mig en apelsin och en kopp kaffe, somnade runt elva och sov tills för en timme sedan. Tog ett par alvedon och somnade nästan direkt, alvedon har den verkan på mig.


Ligger med datorn i knät, en massa kuddar och ytterligare en kopp kaffe i sängen. Lyssnar på Paolo Nutini och försöker skriva in en liten redovisning om miljöpartiets HBT- politik. Pappa kom förbi nyss och undrade ifall jag ville äta lite osv, men nej jag har ingen ork.

 
ANNONS
 
Kim Schiöld

Kim Schiöld

22 januari 2008 15:50

aha :(

Beklagar!

Men du kom väl inte ihåg så mycket när du träffa honom, eller? =)

http://www.schiold.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se