Direktlänk till inlägg 22 januari 2008

Godmorgon

Av Rosanna - 22 januari 2008 10:49

Ligger i sängen med tre tjocktröjor, två täcken och raggsockor på fötterna! Mitt ansikte känns helt svullet och mitt huvud känns tyngre än resetn av min kropp. Usch.

Gårdagen var trevlig. Åkte och handlade mat med pappa, sedan tog jag det lungt hemma hos oss.. strök kläder och såg på film. Middagen åt vi på Vapiano, sturegatan 12 har jag för mig. Åt en arrabbiata, grymt stark tomatsås och pasta. Vi var hemma runt halv tio tiden har jag för mig.. så jag somnade rätt så fort efter det :)

Kikar iallafall lite på valkatalogen här. Kommer att bli ett svårt val, som dock måste göras. Hittat ett par kurser som intresserar mig lite iallafall, Genuskunskap, Body Balance A, Mediekommunikation A, Litterär gestaltning och retorik A. Men vi får se, har fram till 5 fabruari till att bestämma mig, sedan gäller mina val i två år.. men det ska nog gå bra! :)

Ska ta och försöka ta mig upp ur sängen och koka lite te, behöver lite värme!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se