Direktlänk till inlägg 14 januari 2008

Sexy back

Av Rosanna - 14 januari 2008 21:26

Min favorit Emma har skaffat sig en blogg, underbart! Och jag har kokat kaffe, pluggat och lekt lite med datorn. Har en otrolig huvudvärk, så jag tänkte ta någon alvedon och försöka somna.

Har inte så mycket planerat för veckan än, men ska väl gå i någonlunda nyttig & stabil form..

Tisdag - Skola från 08.20 -18.00, sedan hem och städa undan den där stora högen med kassar nere på nedervåningen.

Onsdag - Skola från 10.25 till 13.20, därefter ska jag iväg och handla en födelsedagspresent till Hilda & sola, hinna med en långpromenad också!

Torsdag - Skola från 08.20 till 14.50, därefter blir det att städa undan lite saker på övervåningen, ta en promenad och fixa lite smått och gott.

Fredag - Skola 08.20 till 14.50, hem och slappa och sedan hämta Jocke från arlanda och hjälpa iväg honom till Pontus..

Lördag - ska till skolan på öppet hus, har en lektion, från 10.25 till 10.55, sedan kommer Anniina och hämta mig med Jocke. Hilda fyller 17 år. Resten av dagen kommer att spenderas med Jocke :)

Söndag - Absolut inga planer, långpromenad och sola om Jocke tillåter (; Annars blir det en lugn helg..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se