Direktlänk till inlägg 14 januari 2008

Matteprov

Av Rosanna - 14 januari 2008 19:14

Mitt humör går verkligen i en berg och-dalbana just nu! Tidigare idag var jag ledsen, upprörd och förvirrad, nu är jag förväntansfull, glad och pigg. Kom hem en timme senare idag än vad jag brukar, bara för att tåget var 20 minuter försenat, rikigt dåligt sl. Morgonen började på samma sätt, bussen kom 10 minuter försenad, chauffören vägrar gasa och kryper fram på vägarna, där satt jag, stirrade ned på klockan och stampade med foten i golvet. Jag om någon hatar att vara försenad!

Glad är jag nog för att jag äntligen börjat förstå lite ur matten, bra där Rosanna! Jag har prov imorgon, så jag satt med pappa och pluggade i en timme nyss. Men också för att Jocke kommer hit till helgen.. ska bli rikigt nice (:

Nej nu har jag precis fyllt kalendern med en massa viktiga saker, pluggat ytterligare lite matte, hinkat i mig en massa vatten och städat lite! Ska snart se på en film, ta på en ansiktsmask & fixa naglarna :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se