Alla inlägg under december 2007

Av Rosanna - 7 december 2007 09:58

Spenderade kvällen igår med Arvid, satt och kollade in skolkatalogen min och hittade en HEL DEL männiksor vi satt och skrattade åt. Halv elva tiden åkte han hem & jag i säng..


Har en halvtimmes rast nu, precis sett den årliga NT- showen. Otroligt hur roligt det var, och vi brudar gillade nog mest den scenen där killarna befinner sig i duschen och dansar som riktiga snyggingar gör! Filmer från det kommer ikväll, fy fasen vad härligt det var! Och Nette, som spelade fängelsedirektören, hon var helt otrolig!Var tvungen att sno denna bild från Mona, grymma killar!

Fler bilder & videos dyker upp, vänta bara! ;)


ANNONS
Av Rosanna - 6 december 2007 16:30

Är det någonting som är fel, så är det sättet du behandlar oss på. Varför duger vi bara vissa dagar, medan vissa andra dagar är vi som luft för dig? Det blir inte heller bättre om du inte talar med oss om det, vi är dina vänner & vill fortsätta vara det, men det är jobbigt när du inte ger någon respons tillbaka. Tänk på det vännen. Vi bryr oss om dig, bara det att det är så svårt att visa när du aldrig är där.Nyss hemkommen från en lång skoldag, känndes iallafall bra att vara där igen, gårdagen blev så lång här hemma! På svenskan ska vi börja skriva på ett faktablad om rädsla. Har valt att fokusera på en viss typ av rädsla, nämligen panik. Eller ja, det är kanske en biverkan av en fakor som utlöser rädsla över något? Anyway, ska bli intressant att skriva detta, eftersom jag på senaste tid kännt det som om jag själv får panik då & då. Så jag ska väl skriva lite på den, börja plugga inför naturkunskapsprovet & lite annat smått & gott innan middagen!ANNONS
Av Rosanna - 5 december 2007 18:38

Steg upp vid åtta tiden imorse för att äta frukost & umgås lite med familjen innan jag blev alldeles ensam här in the big house. Följde med tvillingen när hon skulle till bussen, när hon väl åkt bestämde jag mig för att ta en liten promenad för att rensa tankarna lite. Eller liten blev den inte, var ute i en timme, lyssnade på musik och bara tänkte.

Tänkte en del på varför jag mår som jag gör, hur det kommer sig att jag får panik då 6 då och inte kan fortsätta normalt. Anyway..


Hemma tog jag fram matteboken och räknade ett par sidor innan jag satte mig vid datorn för att bli underhållen av Fredrik i ett par timmar. Vi bestämde oss för att kanske ses på fredag, får nu se hur det går med den saken. Efter ett par koppar te & en sådär 15 st clementiner tröttnade jag och sov en stund. Vid tre kom de flesta hem, men vid lunchtid kom Pontus hem och var helt jävla sönderslagen i armen. Han hade på något sätt lyckats ramla i en rulltrappa, så jag matade honom med alvedon och armen var helt svullen, hoppas det blir bättre!


ser fram emot helgen så himla mycket nu, känns som evigheter sen jag bara  umgicks med vänner & hade kul, denna helg ska födelsedagsbarnet Katja firas!


Av Rosanna - 5 december 2007 13:39


                            Så gick jag från blond till brunett iallafall då.


   

Av Rosanna - 5 december 2007 11:38

Katja, du är den som får mig att skratta.

Dina gröna små ögon som kisar när du en snygg pojke ser.

Ditt bruna lockiga hår som du så gärna vill ha ner. Platt alltså.

Dina söta små tänder, som visas upp när du ler. Vilket du gör ofta.

Dina starka ben som tar dig dit du vill, oftast hem till Familjen Stobin.

Den starka viljan du har som för dig vidare i livet, ofta bara till nästa fest.

Lila är din färg, för det passar dig. Både för att man kan lägga till ett L och då blir det lilla, för liten är du.

Det är dig jag ser som en framtidsvän, någon jag kommer att behålla för evigt. Du fyller 16, men akta dig snart kommer 18, och då är det du & jag som dansar på bordet och kör våra catwoman lekar på andra ställen än kyrkogårdar.

Du är den ende jag vill gratta, iallafall idag. För du får mitt hjärta att stanna när du kommer där på gatan med din tygpåse och dina tygskor.


Grattis gumman!

Av Rosanna - 4 december 2007 21:04

Sista lektionen hade vi matte i två timmar idag. Helt plötsligt har jag fått det så svårt att koncentrera mig under lektionerna, får ren panik över något och kan brista ut i gråt när som hellst. Något är fel, men vad?

Anyway, orkade inte vara kvar sista halvtimman av den lektionen så jag drog iväg för att vänta på min älskade syster på annat håll.

Blev förövrigt riktigt glad idag under svenska lektionen när vi skulle skriva om ställen som skrämde oss, och jag valde att skriva om skogen och allt sådant, och sedan skulle vi läsa upp det inför hela klassen och Lisa, som min lärare heter, tyckte min var jättebra! Låter som riktigt skryt, men något måste man ju få vara nöjd med i livet...


Efter finskalektionen, som varade från 16.00 - 17.45 så kom storasystern och hämtade oss, så skönt att slippa åka med tåg & buss. Väl hemma så fick jag syn på ett underbart julkort som var till mig! Blev förvånad men när jag öppnade det förstod jag vem det var ifrån. En mycket speicell kille i jönköping. Simon skickade ett urgulligt julkort till mig! Tack gullebjörn <3


Har iallafall anmält mig sjuk tills imorgon, pratade med mamma och kom fram till att det är bätte om jag är hemma, pluggar lite matte här och tar det lungt, än att jag drar till skolan där jag inte kan koncentrera mig just nu.


Fick också veta att jag fick ett Vg i musik som betyg nu, känns skönt det! Nej jag ska nog göra iordning en kopp te och en macka och sedan se på film lite grann!


Puss


Av Rosanna - 3 december 2007 20:32

Jag vill ge er alla hundratusentals pussar & kramar! Rosanna är på riktigt myshumör, och riktigt glad idag! :)

Av Rosanna - 2 december 2007 20:15

Dagens humör: Blandat.
Dagens mående: känns bra att ha jobbat så mycket i helgen, men denna smärta? Nej fy! 
Dagens borde: Skriva klart labbraporten.
Dagens frisyr: Lockar pga hårsnodd hela helgen.

Dagens smink: Foundation, brun kajal, mascara & lipsyl
Dagens klädsel: Svarta finbyxor, svart tröja och förkläde. Efter jobbet blev det dock vit tshirt.klänning & benvärmare.

Dagens planer: Sitta här tills nio, skriva labbis & sova, är helt död i kroppen!
Dagens materiella vill ha: Lång svrat stickad klänning

Dagens längtan: Nästa helg, Katja sover hos mig & elli! :)

Dagens fundering: Vad fasen ska jag ha på mig imorgon?
Dagens beroende: Isvatten 
Dagens tråkigaste: Fick plocka våningar idag, tog sjukt lång tid och mycket kraft!

Dagens tidning: Dagens nyheter
Dagens låt: Justin Timberlake - Future Sex

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se