Alla inlägg under december 2007

Av Rosanna - 11 december 2007 21:19

Kom hem en liten stund sen, träffade Arvid vid frestaskolan, stod och snackade ett tag innan han skulle iväg till träningen & jag skulle fortsätta min promenad. Philip ringde mitt i allting så vi snackade ett bra tag angående en sak som nyligen hänt..Väl hemma ringde Hilda och vi bestämde oss för att vi ska simma några längder, basta lite och sola imorgon, perfekt träning en tråkig onsdag!

Nu däremot ska jag gå in till oss ( Elli & mig ) koka lite te och sätta mig i soffan med svenska boken för att försöka läsa en bit. Ska även slå upp naturkunskapsboken och så. Snackade med min italienska lärare idag om utbytesresan dit. Hon tog det lite tufft att jag drar mig ur det såhär, men jag känner att jag mår alldels för dåligt för att orka med den pressen och stressen som det innebär. Lovade henne däremot att jag ska läsa italienska steg 2 & 3, så då tar jag det nästa år istället. Resa till Italien och bara lära känna en massa mysiga människor! Hon belv bekymrad när jag sa att det hänt en massa och jag måste få lung och ro i mig själv, erbjöd sig direkt en massa hjälp och sa att det gick att prata med henne om jag kände för det. Gulliga lärare vi har på rudbeck :)  

ANNONS
Av Rosanna - 11 december 2007 19:44

Grymt lång dag idag, så jag är trött som satan.

Ska snart träffa Arvid en snabbis, sen ska jag ta en kort promenad, komma hem och koka lite te, se på film och sova! Plugga en del också tror jag.


Satt med Mona och snackade om alla olika piller de finns i världen, där bland annat akut p-piller, så kom vi att tala om att killar inte får hämta ut dem från ungdomsmottagningen och Mona frågade varför. Tyst som jag är när jag tänker kom jag sedan på helt plötsligt den helt magnifika lösningen!

"De kanske inte får hämta ut dem eftersom de kanske kan knarka dem?!"

ANNONS
Av Rosanna - 10 december 2007 18:25

Denna vecka ska jag förmodligen hinna med allt detta!
[  ] Plugga till naturkunskapsprovet jag har på fredag.
[  ] Köpa julklapp åt Anniina &Pontus.
[  ] Sola och eventuellt simma några längder på onsdag.
[x] Läsa grymt mycket ur "låt den rätte komma in" eftersom den ska vara utläst nästa vecka...
[  ] Flytta över min garderob sakta men säkert. Mycket att göra!
[  ] Möblera om lite grann hos mig & Elisa.
[  ] Tala om för mina vänner hur mycket de betyder för mig.
[  ] Få äta min efterlängtade portion med pasta pesto!

[  ] Plugga mattetal med Tobbe, eventuellt.
[  ] Fota lite mer "konst" att ha uppe på väggarna, länge sen sist!
[  ] Blogga mer?

Av Rosanna - 10 december 2007 16:54

Satt och skrev på faktabladet om rädsla hela dagen igår, och nu är jag alltså helt dötrött på det ämnet!

Dagen började med att både jag & Elisa försov oss. Mamma ringde 50 minuter efter att vi borde kommit förbi hos dem och undrade var fasen vi var. Båda fick panik, kastade på oss kläder & smink och drog in hos mamma & pappa. Men, snäll som pappa är, satte han sig i bilen med oss och skjuttsade oss till tåget så vi kom inte försent <3 I skolan hade vi först två timmar naturkunskap, blev lite småsvårt att koncentrera sig efter en timme dock. Hål från 10.10 till 12.40, men inget slappande under den tiden! Nej Rosanna gick in till mattestödet och fick hjälp med att komma igång och börja plugga lite. Skönt.

I övrigt såg vi på film på italienskan, snackade nyheter på samhällskunskapen & drog hem för att skriva på faktabladet på svenskalektionen, så det var ju skönt.

Ska snart hoppa in i duschen, käka middag och kanske träffa Arvid, vi får se hur det blir med dem saken. Ska iallafall försöka lägga mig tidigt eftersom jag går i skolan i 10 timmar imorgon!Av Rosanna - 9 december 2007 17:43

Tjejen som alltid finns där. Hon som får en att skratta och må bra. Hon som jag delar salladstallriken med i matsalen. Hon som brukar tränga sig före mig i filmjölkskön. Tjejen som är den där tuffa när jag är lite feg. Tjejen som kan få en att vilja krama om varenda söt kille på skolan eftersom det är hon som hittar dem. Hon är tjejen som man går på bio med och sedan sätter sig på ett halvfullt tåg med. Tjejen som delar samma smak med när det kommer till långkallsonger. Det är hon som man kan vända sig till när man behöver en stark klippa. Det är tjejen som har ett hjärta av guld, ett leende på läpparna och de där uppmuntrande orden som titt som tätt lämnar hennes lilla hjärna. Det är tjejen man vill behålla vänskapen med för evigt, men inte riktigt vågar tala om det för henne.

Av Rosanna - 9 december 2007 16:13

Dagens att göra lista:

* Skriva klart faktabladet om rädsla.

*Flytta över lite kläder till mitt nya lilla tillhåll.

*Läsa så mycket som möjligt av "Låt den rätte komma in"

*Fixa ihop en enkel bild åt lillasyster.

*Laga lite middag

*Basta, ansiktsmask, hårinpackning osv.

*Fixa naglarna, börjar se riktigt illa ut nu! ;)Eftersom jag fortfarande sitter här, kvart över fyra på eftermiddagen iklädd nattlinne & mjukisbyxor ser jag ingen idé med att byta om, ska ju ändå hoppa i säng om ett par timmar igen! Har kommit ungefär halvvägs igenom faktabladet, känner mig lite osäker på hur  läraren egentligen vill ha den.. men hoppas att det blir bra! :)Slänger in en liten bildkombo här också, är nöjd med håret, trvis lika bra i det som när det var blont! På de övre bilderna är jag dock helt utan smink, så ni får ta hänsyn till det! (;

(:

Av Rosanna - 9 december 2007 10:46

Vilken helg det har varit!

Tack till alla otroligt roliga snubbar vi träffade på, haha. Igår flyttade storesyrran till lägenheten ute på Karlaplan. Åkte dit och hjälpte henne en hel dle med flyttan,packade upp en massa och liknande. Anyway, sen träffade jag V och vi snackade, umgick osv ett tag innan jag drog mig hem till middagen & katja & Elli! Mer om det behöver nog inte nämnas.. hade det roligt & mysigt helt enkelt :)


Idag ska jag skriva klart mitt faktablad om rädsla och ångest. Senare när pappa kommer hem igen ska han hjälpa mig med matten också, så jag kommer igång. Snackade med Mattias igår också.. kanske ses dag, men förmodligen inte. När vi bestämmer något bangar alltid någon av oss (:

(:

Av Rosanna - 7 december 2007 19:04

Jag fullkomligt älskar dessa grabbar!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se