Alla inlägg under december 2007

Av Rosanna - 18 december 2007 19:48

Jaha, då satt man här igen.. en hel vecka har gått och vad har jag gjort? Tjaa.. inte mycket.

Nu närmar sig iallafall julen, vilket känns skönt med tanke på att vi har lov i två hela veckor. Jag ska sova, umgås med vänner, shoppa & fira jul,nyår och födelsedagar.


Veckans planer :
Onsdag - Skola från 10.25 - 13.20 och sedan ska jag handla lite småsaker som behövs och eventuellt träffa en kompis.

Torsdag - Sista skoldagen! 08.20 - 14.50 sedan har jag bestämt att jag och en riktigt kattig kille som bor granne med mig ska ta en promenad tillsammans. Aldrig träffat honom, men vi har setts ett flertal gånger.

Fredag - Julavslutning! 08.30 - 10.00, först ska vi ha fika med klassen och sedan blir det sång i aulan. Kvällen är fri, så.. vad sägs om att hitta på något :)?

Lördag - Storstädning i villan, vilket behövs! Runt 16 tiden kommer tjejerna på julfika hos mig, ska bli grymt mysigt!

Söndag - Julbak & rullning av köttbullar med mamma :)


Nu ska jag däremot gå in hos mig, koka lite kaffe och sätta på en bra film och sega i soffan.

ANNONS
Av Rosanna - 17 december 2007 18:38

Har du pojkvän/flickvän? Nej.
Är du kär? Kär i kärleken?

Hur tidigt stiger du upp? Det beror på dag såklart. På senare tid har det blivit runt 06.00
Vem/vilka vet mest om dig? Förmodligen min familj och närmaste vännerna

Gillar du att slåss? Nja, att slå mot min boxningsäck är nice, men att slå någon annan..?
Vad ska du göra ikväll? Plugga inför massmediaprovet

Har du utländska föräldrar? Både mamma och pappa är från finland, räknas det?
Var har du ont? Knävecken
Är du bra på att måla? Måla en vägg = ja Måla en tavla= nej
Vem kramade du senast? Stenswed
Vad längtar du till? Jullov!
Sparare eller slösare? Vi säger såhär.. Jag är en slösare som vill spara!
Bio eller promenad? Beror nog på med vem.. men båda är mysigt och är det med en fin kille så funkar det med vilket som!

Är du kittlig? Nej.. eller jo, under fötterna!

Rädd för insekter? Spindlar får mig att vilja dö.
Anser du att du är stark? Nej, jag är inte stark.. Men i hjärtat.
Nämn något som gjorde dig glad igår: Kund på brunchen som talade om för oss hur otroligt bra allting smakade.
Vad gjorde du kl 8 i morse? Satt på bussen på väg till skolan.
Vad har du druckit idag? Kaffe, lite varm choklad och mjölk.

Vad var det senaste du åt? Middag - köttfärs&makaronilåda.
Vad var det senaste du köpte? En twix i matväg, en tröja i klädesväg.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, jag är alldeles för trött på sådant för att det skulle kunna gro.
Favoritklädsel? Snyggt & bekvämt!
Vad gör dig glad just nu? Mina grymt snygga naglar!

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Lite blandat.. nervös inför provet och riktigt glad med tanke på att det bara är 4 dagar kvar av skolan!
Sommarplaner: Förmodligen skärgården.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att göra de människor i min närhet som är ledsna, glada igen, direkt!
Gillar du att sjunga? Ja, sjunger för ofta... Blir kallad för wiggah av bästa killkompisen;p

Vad längtar du mest efter just nu? Julkänslan..

ANNONS
Av Rosanna - 16 december 2007 16:45

Ska packa ihop mina få grejer jag har hos syrran och sedan bege mig mot tunnelbanan hem. Är sjukt sliten efter allt jobbande, blir nog att sova direkt när jag kommer hem!

Av Rosanna - 14 december 2007 15:53

Oh jag känner mig helt glad helt plötsligt! Annat var det idag, var helt inne i min egna lilla värld, tillochmed italienskaläraren kom fram och undrade hur det var. Anyway, jag ska packa väskan och sedan dra. Är glad för stunden, måste utnyttja det! Vintermörkret gör mig svår, okej :)?

Fick en bamsekram från Jerez idag iallafall, och den behövdes! Nej nu ska jag iväg, spendera hela helgen hos älskade storasyster inne i stan, wiho! <3

Av Rosanna - 14 december 2007 07:05

 

Mona, snaggade killar i all ära. De är helt otroligt, jag vet! Men Charlie är något speciellt. Du måste erkänna att man bara vill dra fingrarna genom hans underbara blonda hår? Nej men, snaggade killar är otroliga de med, bara det att Charlie är snäppet bättre, kolla i hans kropp och allt! Och i  hooligans är han.. bättre än de flesta.

Och bara för att berkäfta min desperation ännu en gång, så måste jag lägga upp två bilder på honom.

Ge Mig Något Liknande I Julklapp Nu!


Vad händer idag då?
 - Skola 08.50 -14.50

 - Hem och packa väskan, och fixa lite saker inför helgen innan jag drar 15.30 - 16.30

 - Åker in till stan och hälsar på tvillingen på Bagdad rasturang & café. Äta middag där? 17.00 - 18.30

 - Hemma hos storasyster Anniina & hennes kille Pontus. Ska spendera hela helgen där, ska jobba hela lördag och söndag, tar bara 15 minuter att gå till jobbet. Woho!
Av Rosanna - 13 december 2007 17:49


Jag har hittat något som man verkligen kan kalla för ögongodis! Jag tror jag blivit helt trollbunden av honom. Ge mig för gudskull något liknande i julklapp! Jag erkänner min desperation, men han är helt otrolig!

Helt utan att överdriva är han min drömmars man utseendemässigt.
Vad har hänt idag då? Jo kom till skolan vid åtta tiden för att ha två timmars naturkunskap, tänkte att jag nu kunde fråga en massa inför det kommande provet, tror ni att hon dyker upp? Nej! Fyfasen vad förbannad jag blev, och vi ska ha prov imorgon? Satt iallafall i cafét och pluggade från 8.20 till 10.10, sen drog vi iväg och skulle leka lite i musiksalerna, men kom aldrig in. Och eftersom vi hade hål ända fram till 12.40 så visste vi inte riktigt vad vi skulle göra... Hittade iallafall Jerez sittandes för sig själv i cafét så vi satte oss där och snackade en del med honom innan vi fick gå och äta. Efter lunchen hade vi bara italienska och samhälle, svenskan blev inställd pga att vi skulle få läsa klart romanen hemma. Kom hem, var hungrig som ett as och tryckte i mig en massa mackor och pluggade. Nu har mamma kommit hem så vi ska äta lite middag här och sen ska jag iväg till mig och plugga igen. Härligt, eller hur :)?Av Rosanna - 12 december 2007 18:22

Skoldagen gick snabbt men dock inte smärtfritt. Under lunchpasset som vi har, började jag må otroligt dåligt, blev yr och kände mig helt konstig i hela kroppen. Efter lite mat & vila blev allt bra igen! Efter italienskan skyndade jag och Hilda oss ut till busshållsplatsen med Elli, hon skulle in till stan och vi skulle hem till Hilda en snabbis. Hemma hos Hilda åt vi lite lussebullar och pepparkakaor och stressade sedan iväg oss till tåget för att dra till väsby. Här borta så gick vi till simhallen och flumade runt lite innan vi hoppade ner i vattnet. Efter några längder hittade vi några grymma små hantlar (?) och med dem i vattnet så blev det grymt jobbigt att simma, men otroligt bra träning!
Kom hem runt fyra tiden och gjorde i ordning en stor kopp te och lite mackor. Efter det har jag hunnit äta middag  och lite gräddmandlar också , haha :) Nu ska jag kolla runt lite på olika bloggar, kolla till brasan lite och sedan ska jag sätta mig i soffan framför brasan med naturkunskapsboken och läsa igenom hela kapitlet! Måste också komma ihåg att ta med mig lite mat & prylar från mamma & pappa in till oss!

.

Av Rosanna - 12 december 2007 08:19

Lovade en viss Rikard om att jag skulle skriva om hans besök igår kväll. Vad fasen tänker man med när man kommer till två brudar som är aptrötta vid halv tio tiden och ligger i varsin säng och snackar, och sen kommer han? Anyway, han var inte min gäst, så jag kunde fortätta ligga i sängen medan Elli var tvungen att dra ut i kylan ett tag (:


Hilda & jag ska åka och simma några längder idag, härligt med lite träning! Senare idag ska jag plugga naturkunskap, kanske göra några chokladbollar, är grymt sugen! Har två lektioner idag, naturkunskap och italienska, så det är lätt som en pannkaka!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se