Alla inlägg under december 2007

(=

Av Rosanna - 23 december 2007 15:20

Igår städade jag hela villan själv, blev riktigt jobbigt, men fint blev det!  Senare på eftermiddagen kom tjejerna hit och vi fikade, såg på film och bara snckade lite skit. Vid kvällen drog alla vidare mott sitt och allting avslutades med film & köttbullar, perfekt kombination runt halv tre tiden på natten, eller hur? :) Henna & Katja sov över hos oss, så lite sovsällskap fick man.

Vaknade runt nio idag för att äta en ordentlig frukost med mamma & pappa inne hos dem. Henna och jag satt kvar till halv elva och snackade en massa, drack mängde med te och jag hjälpte henne med lite London-tips. Efter att Henna & Katja hade gått, åkte vi och storhandlade med mamma och pappa. Åt lunch ute och sedan kom vi hem, har varit hemma ett tag och ska snart börja baka lite! Senare idag ska jag diska en massa och sedan se på film, märkte att vi egentligen har grymt många bra filmer inne hos mig & Elisa, bara det att det var jätte länge sen jag såg dem. Så kvällen kommer nog spenderas framför tv;n i soffan med en massa te / kaffe.

ANNONS

-

Av Rosanna - 21 december 2007 20:52

Har varit en lång dag idag, verkligen! Började med julfika i klassen innan showen började, vi åt en massa pepparkakor, delade med oss av våra "nya" minnen av varandra & lyssnade på julmusik. Sedan drog vi in till aulan och lyssnade på musik-klassernas julshow, de var riktigt mysigt, dock kändes det hela lite B, men vad kan man begära :)? Efter att showen var slut, väntade jag & Hilda på Elisa för att sedan dra in till sollentuna centrum och luncha tillsammans!

Åt lunch och sedan traskade vi runt i affärer en del innan alla drog åt sitt håll. I väsby drog jag & Elisa in i väsbycentrum och julhandlade lite till. Hittade en svart kofta och ett blått linne, mys! Åkte hem tillsammans med mamma och väl hemma satte jag & Elisa på kaffet inne hos oss och satte oss framför tv:n. Pappa ringde Elisa och bad henne åka med honom in till Danderydsjukhus, så de betsällde en taxi och bar sig av. Förstod inte riktigt allvaret i det hela då, så jag fortsatte med det jag höll på med inne hos mig & mamma och lillesyrran fortsatte med sitt. Efter ett tag ringde de från sjukhuset och bad oss att komma dit, mamma & lillasystern fick lite av panik, men vi beställde taxi och bar oss av mot danderyd.
Pappa hade lagts in akut och låg nu inne i sjukhuset, så vi skyndade oss dit och satt med honom. Åt middag där och väntade på att några provsvar skulle komma. Timme efter timme gick och vi fick inte veta så mycket. Elisa, jag & min lillasyster åkte hem precis innan pappa skulle till röntgen. Mamma,s om är kvar där, ringde precis och sa att det visade sig att pappa fått någon mindre from av lunginflammation, och kommer vara bra igen om ett par dagar.


Anyway, det är väl anledningen till varför jag eventuellt kommer vara helt borta härifrån på ett par dagar, ta hand om er!

ANNONS
Av Rosanna - 21 december 2007 07:04


Nu ska jag iväg till skolan, lämna lite papper och sedan fika med tjejerna!

(=

Av Rosanna - 20 december 2007 20:10

Precis hemkommen från en promenad med en viss Flodin. Promenaden var välbehövd, även fast det var grymt kallt.

Var den sista dagen i skolan idag innan jullovet, riktigt skönt att få vila upp sig i två veckor! Imorgon ska jag till skolan med lite papper, se på julshowen och sedan dra hem igen. När Marcus ringer ska jag förmodligen hitta på något med honom... På kvällen vet jag inte rikigt, den som lever får se antar jag! :)

Av Rosanna - 20 december 2007 11:44

"Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar.

Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet.

Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar.

Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.

Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten, om att viska "du är vacker" tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång.

Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.

Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, händer som dras genom hår och fingertoppar som smeker längs ryggraden.."


Jag får ångest, ge mig!

Av Rosanna - 19 december 2007 19:35

God jul önskar...


http://www.elfyourself.com/?id=1572444253

Rosanna, Anniina, Sonja & Elisa, vilka tillsammans blir systrarna Stobin!

Av Rosanna - 19 december 2007 15:09

Hade naturkunskapsredovining idag, och det gick ju bra. Skulle tala lite om kvicksilver och miljögifter i östersjön för klassen. Efter min redovisning blev jag dock grymt sur på läraren som skulle börja irritera den andra gruppen med frågor, och svaren kunde dem inte så de bad henne om hjälp men hon vägrade. Grymt sur blev jag!

Efter naturkunskapen & italienskan så slutade vi för dagen, jag, Emma & Philip drog in på H&M och kikade på lite grejer, de hade dock inte det jag var ute efter så det blev bara en ny hårinpackning & deo.

Kom hem en stund sen, har hunnit äta lite pepparkakor & snackat med Tobias i telefon, han är på väg hit om en stund, vet fan vad vi ska göra, men något hittar vi nog på :)

Av Rosanna - 18 december 2007 20:03

Fick ett mail från mamma idag förresten. Och ja, hon bevisar att den lilla gnutta galenhet jag fått, kommer från henne. Hon har sjuk humor, precis som jag.Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se