Alla inlägg under december 2007

Av Rosanna - 26 december 2007 10:25

Har precis ätit en stor frukost med hela familjen! Sov riktigt skönt i natt, och huvudet gör inte längre ont efter den där lilla olyckan. Anniina, min storasyster, fyller 19 år idag, så runt 12 tiden sätter vi oss i bilen påväg mot henne in till stan. Först ska det fixas och städas lite, sminka mig och byta tröja för tredje gången, sedan åker vi.. Eller ja, familjen Stobin är tröga när det gäller att komma iväg, så det lär bli 12.30 istället för 12, som vanligt! När vi ändå är inne i stan så har mamma lyckats övertala pappa till lite shoppingtime inne i fältöversten, yey!


Snackade med Hilda igår, och vi kommer förmodligen fira nyår ihop, tillsammans med min storasyster, hennes kille och hennes och hennes killes kompisar, härligt! :)

ANNONS

.

Av Rosanna - 25 december 2007 20:35

Grattis mamma som fyllde år idag! Hon fick sig en ny kaffekokare, ett resturangbesök, filmer och sådant småplock. Från mig fick hon också en hotellweekend i valfri stad i sverige :)

Imorgon är det storesyrrans tur, hon fyller 19 och vi åker iväg in till stan till hennes lägenhet för lunch imorgon. På kvällen imorgon blir det kanske lite karaokekväll med Philip och hans vänner, den som lever får se.

Har bastat, satt i en hårinpackning och fixat naglarna ikväll också, så nu är det fint med min kropp igen! Har grymt ont i huvudet, lyckades få en dörr mitt i pannan igår, men jag överlever!

Fick lite smått och gott igår, bland annat pengar, väskor, bodylotion, en bok om hur man skriver osv! Mamma hade väl tänkt att nör jag väl börjar att skriva på riktigt så ska jag skriva en bok om mitt liv eller liknande.. hah :)

ANNONS
Av Rosanna - 25 december 2007 17:18

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Blir frustrerad när jag inte riktigt vet vad det är jag ska säga till en människa. Jag vet inte om det är karma eller något annat, men hur lyckas jag alltid få dem jag själv inte är intresserad av ,att bli intresserade av mig?

Vad är det jag gör för fel? Dem jag bara ser som vänner, vill se mig som något mer, och hur säger man till någon att denne inte riktigt är det jag söker efter? Det går inte! Jag är för feg för att vara ärlig och ställa mig framför personen och säga att det inte funkar. Och fegheten kommer att straffa mig snart..

Varför kan jag inte hitta den där killen som blir intresserad av mig och jag av honom? För den senaste tiden har jag hittat en rad med underbara killar, som förblir mina vänner för min del, medan jag blir något annat för dem. Nej nu låter det som om jag är en egocentrisk människa, men nej, jag är bara sådär jävla feg som inte vågar säga det rakt ut. Säga att jag helt enkelt bara vill vara något så komplicerats som vän med dem.  

Av Rosanna - 25 december 2007 15:52

"Jag vill inte förklara mig
Vill inte stå upp för mina ideal
Inte heller försvara mig
Vill varken vara svår eller hal
Så vad vill jag då, det är enkelt att förstå
Jag vill bara sitta här med benen i kors
Och varför vill jag det, det är inte svårt att se
För att du sitter bredvid förstås


Jag vill inte beveka dig
Att göra någonting du inte vill
Men inte heller förneka mig
Och påstå att jag inte duger till
Så vad vill jag då, det är enkelt att förstå
Jag vill bara sitta här med benen i kors
Och varför vill jag det, det är inte svårt att se
För att du sitter bredvid förstås"

-

Av Rosanna - 24 december 2007 13:06

Om lite mindre än två timmar ska jag och mina syskon bänka oss framför tv;n slåss om kuddarna och sedan tystna när Kalle Anka börjar. Efter att vi sett på det och samtidigt hjälp mamma med maten, kommer Anniina & Pontus och äntligen kan vi börja äta!

Nu däremot ska jag koka lite tevatten, sätta mig i soffan, läsa igenom tidningarna vi fick från mamma & pappa och se på film. Tills klockan blir tre alltså.

Av Rosanna - 24 december 2007 12:18

Är det inte typiskt att jag, som förmodligen är den tjejen som behöver närhet mest i min umgängeskrets, att jag är också den som känner mig som mest ensam under julen? Men inte bara runt julen, utan hela tiden, jag är beroende av en viss närhet, och det är pinsamt att säga att jag fungerar bättre tillsammans med någon än ensam. För visst vill jag också vara den där starka självständiga Rosanna. Men nej, jag är svag för närhet, grymt svag. Så vill du förbättre min jul 2008, ge dig igång på att förföra mig och charma mig runt hösten nästa år, så slipper jag känna mig ensam (:

Av Rosanna - 24 december 2007 11:45

Usch, jag tillhör den där gruppen av världens befolkning som inte fått någon julkänsla i sig än. Har köpt alla julklappar, ätit julgodis, bakat en massa, provätit lite av julmaten, druckit glögg och ja ni vet, allt det där man alltid gör runt jul. Men var är julmystiken, känslan och all förväntan? Nej jag vet inte, jul är mysigt, men det är inte samma sak längre...

(=

Av Rosanna - 23 december 2007 15:20

Igår städade jag hela villan själv, blev riktigt jobbigt, men fint blev det!  Senare på eftermiddagen kom tjejerna hit och vi fikade, såg på film och bara snckade lite skit. Vid kvällen drog alla vidare mott sitt och allting avslutades med film & köttbullar, perfekt kombination runt halv tre tiden på natten, eller hur? :) Henna & Katja sov över hos oss, så lite sovsällskap fick man.

Vaknade runt nio idag för att äta en ordentlig frukost med mamma & pappa inne hos dem. Henna och jag satt kvar till halv elva och snackade en massa, drack mängde med te och jag hjälpte henne med lite London-tips. Efter att Henna & Katja hade gått, åkte vi och storhandlade med mamma och pappa. Åt lunch ute och sedan kom vi hem, har varit hemma ett tag och ska snart börja baka lite! Senare idag ska jag diska en massa och sedan se på film, märkte att vi egentligen har grymt många bra filmer inne hos mig & Elisa, bara det att det var jätte länge sen jag såg dem. Så kvällen kommer nog spenderas framför tv;n i soffan med en massa te / kaffe.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se