Direktlänk till inlägg 31 december 2007

Vad tusan?

Av Rosanna - 31 december 2007 09:00

Vad fasen gör jag uppe såhär tidigt? Gick och la mig runt två tiden inatt, och vaknade klockan sex. Helt av mig själv! Var grymt hungrig och kände att jag skulle svimma om jag inte fick tag på mat, så grottmänniskan i mig vaknade upp till liv och jag klädde på mig, insåg att vi inte hade någon mat inne hos oss så det var bara att börja gå mot mamma & pappa. Morgonpigga som de är var de redan vakna runt halv sju tiden, så jag hämtade en banan och gick och satte mig i deras säng, snackade lite innan de klev upp och sedan har vi bara panerat nyår lite. Runt halv åtta - åtta tiden var jag hungrig igen, fast denna gången gjorde jag mig en kopp kaffe och två rostade bröd med avokado, tomat och persilja på, mums! Har hunnit ta mig en dusch, sitter här med håret i en handduksturban, underkläder och har precis smörjt in mig! Om några timmar, halv ett, ska jag träffa en killkompis en snabbis innan jag drar in till stan för att byta busskort och fika med Katja. Ska vänta på tvillingen och sedan ta samma tåg som hon & Hilda till mig. Här hemma ska vi äta och drick gott innan vi klär på oss, sminkar oss och är allmänt tjejiga innan vi sätter oss på bussen till storasystern som har fest ikväll!

Nej nu ska jag nog ta på mig lite kläder, sätta mig framför tvn och försöka få igång Dvd- spelaren.. Satt och försökte leka med den igår när jag kom hem från stan, men efter ca 5-10 minuters tryckande på fjärrkontrollen och skrikande till tvillingen om att det måste vara något fel på batterierna sp kom hon ner till mig och började asgarva.

- Men vaför skattar du, den funkar ju inte?!

- Men ditt jävla pucko, det är ju fel fjärrkontroll!!

- Hur fan ska jag kunna veta det!?

Och sedan slängde jag kuddarna å henne, fjärrkontrollen i golvet och började asgarva.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se