Direktlänk till inlägg 30 december 2007

Året som gått

Av Rosanna - 30 december 2007 23:21

Läst igenom några vänners bloggar, och det är förvånanade hur dålig jag har blivit på att blogga, så jag tänkte roa er med en liten kort (?) text om hur året som snart är slut, har gått.


Natten då 2006 skulle bli 2007 minns jag glasklart, mycket folk och bråk. En av anledningarna till vaför mitt förhållande jag hade med Johan skulle ta slut någon vecka efter..

Barcelona med klassen, vet inte om det var ett misstag som vi gjorde iochmed att vi åkte dit, men dock var det ju minst sagt.. något att lära sig av.

När jag gick ut grundskolan, grät av lycka eftersom jag visste att jag äntligen skulle få börja om igen, fyfasen vilken känsla.

Tre veckor i England - Hastings, gjorde mig till en helt annan människa än vad jag var förut. En starkare Rosanna, kanske inte fysiskt men ack så psykiskt! Underbara tre veckor då vi pluggade, festade, åt hemsk mat, skrattade & framför allt, hade det kanon. Många minnen från en underbar liten kuststad i Engalnd!

Alla sommarnätter som vi tillbringade ute, dagarna också för den delen. Underbar sommar, även om allting inte var så jädrans kul.

Ny skola, nytt folk! Anledningen till varför jag valde att börja på Rudbeck var först att jag ville läsa de olika kurserna de erbjöd, men nu i efterhand tror jag nog att det att det går 2000 elever där fick mig att vilja börja. Gått i liten privatskola förut, så detta är en skilland! Lärt känna helt otroliga människor, som jag saknar när jag inte är med dem. Dessa männsikor är alla unika på sitt sätt, och det är det som gör vår umgångeskrets helt otroligt blandad och underbar!

Nytt jobb på strand hotell i september! Fick jobbet direkt och alla var nöjda, jobbar som frukost & brunch-värdinna på helgerna, och jag trivs mer och mer för varje gång.

Även den lilla flitiga arbetsmyran som jag så småningom blev, har jag hunnit träffa en hel rad med underbara killar, men dock aldrig hittat någon som jag orkade lägga tid på. Men det är nog så det ska vara ett tag, även fast jag är den där typsika förhållande-tjejen.

Nya vänner, nytt jobb, ny skola, nya möjligheter. Mycket öppnade sig för mig i år, och jag är grymt tacksam för att det gått så bra som det gjort. Jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv, om nya saker och om andra. När jag blickar tillbaka till detta år om några år, så kommer jag minnas detta år som ett år då jag lärde mig mer om mig själv. Jag har vuxit.


Men, fånig som jag är, måste jag ju ge några nyårslöften också!

* Börja ta mer hand om dig själv, träna oftare, ät nyttigare och sådant tråkigt.

* Hitta ett bra sätt att "få igång" pluggandet på!

* Skämma bort mina nära och kära, så att de förstår hur glad jag är över att jag har dem :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se