Direktlänk till inlägg 29 december 2007

I guess..

Av Rosanna - 29 december 2007 14:35

Var ett tag sen jag skrev lite här, så jag ska väl försöka ta igen nu antar jag :) I torsdags åkte vi in på ikea och handlande lite småsaker till mig och tvillingen. sedan när vi var klara med det åkte jag in till stan för att träffa storasystern och där sova jag till fredagen. Mötte mamma vid åhlens och vi gick runt och kollade ifall det fanns något vettigt att ha på rean, men nej. Efter ett tags tittande bestämde vi oss för att ta en fika och åka hemåt. Stannade vid sollentuna dock, mötte Hilda där och vi shoppade lite innan vi drog hem till henne. Där satt vi mest och försökte ragga lite sällskap till kvällen men lyckades inte riktigt...

Kom hem och åt middag och satte mig vid datorn när jag fick en mess från Nette som undrade ifall jag skulle med hem till en kille i solna bara för att umgås, så vi begav oss dit runt tio tiden och där satt vi med 5-7 killar tills de skulle ut på krogen, eller jaa vissa av dem. Kom hem runt halv tre och somnade nästan direkt. Imorse drog jag och pappa in till pc city och köpte en bärbar dator in till oss här hemma, så nu slipper vi gå in hos mamma och pappa nör vi ska kolla något vid datorn osv...:)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se