Direktlänk till inlägg 18 december 2007

Julhälsning från mami.

Av Rosanna - 18 december 2007 20:03

Fick ett mail från mamma idag förresten. Och ja, hon bevisar att den lilla gnutta galenhet jag fått, kommer från henne. Hon har sjuk humor, precis som jag. 
ANNONS
 
julia igen =)

julia igen =)

26 december 2007 18:33

ja oey, får jag sno den texten av dig då? lät himla underbar. kan länka din blogg nedanför för du verkar ha översatt den.

nåja, hur lägger du upp filmer här så de syns direk i bloggen? jag testade fylla i när man ska fylla i för youtube och sånt men det kom endast fram en länk =&

http://weqw.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se