Direktlänk till inlägg 26 november 2007

Ge mig!

Av Rosanna - 26 november 2007 17:40

Ge mig tre alvedon, en stor kopp kaffe, en riktigt mysig kille att sova med, bra betyg i de flesta ämnen, en riktigt mysig kille att bara umgås med,en sådär 169 kyssar på min rygg, en osynlig fusklapp att ha imorgon på matteprovet, en riktigt bra låt att lyssna på, en jobbfri helg, en BMW m6:a, en riktigt mysig kille som verkligen bryr sig om mig, en lugn kväll och sist men inte minst, ge mig en jävla sovmorgon resten av veckan.


Så lovar jag att jag ska bli en bättre Rosanna!
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se