Alla inlägg under oktober 2007

<3

Av Rosanna - 3 oktober 2007 06:47


Tusen pussar till dig sugarpie <3

ANNONS
Av Rosanna - 2 oktober 2007 08:52

Lollo och jag på golvet under en jäkligt rolig kväll.


Rosanna är sådär lagom borta I guess.


Kramkalas med Mange schmidt.


Min sugarpie<3


Sitter förmodligen och försöker följa med i någon jäkla disskusion.


 Favorit Cissi med supersnygg fläta! ( var var det som tipsade om denna ;)? )


En evigheter gammal bild på mig och Katja. :)

ANNONS
Av Rosanna - 2 oktober 2007 07:11

Kändes smått jobbigt att kliva upp i morse, men nu är det snäppet bättre när man fått läsa gullipluttens sms :)

Idag är det ingen vidare jobbig dag i skolan, har bara tre lektioner, musik idrott och matte. Borde gå rätt så bra den här dagen kan man ju tycka :) Hilda & Camelia, ni är grymma på att få mig att skratta när jag är ledsen, haha! :) Hade skolfoto igår också, huah! Men eftersom klassen i sig är rätt så snygg så kanske jag också blev helt okej på den, right :)?


Snackade med underbara Katja igår, oh vad jag saknar henne! Inte haft möjlighet att träffas på ett tag nu, synd :/ Saknar henne, hon är glad, snäll och gör mig lugn. Okej, där ljög jag! När jag är med Katja finns det ingenting som kan stoppa oss från att vara helt dumma i huvudet :) Ps. ta det som en komplimang Katja :) Du gör mig glad!


Fick ett gb från Tommy igår på Playahead.se och gissa vad snubben skriver? Jo " Sinä olet vaan yhden tyttö ja se on Daniels!" ( de som är bra kan lista ut vad det betyder;) )  Haha, jag menar what :)? Gulligt av han att skriva sådär om mig och Daniel anyway.. Min sugarpie är helt enkelt bäst. Får mig att må bra! :)


Usch, nu blev det en jädrans många smilegubbar över hela texten, men ni får ta det som om att Rosanna är glad, och det är ju bra! :)

Idag blir det jeans från New look London, linne från björnborg och svart polotröja från H&M, säkert mina svarta stövlar eller något liknande till.


Kisses to my sugarpie! <3 :)


Av Rosanna - 1 oktober 2007 19:11

Ångrade mig, han är mer än en stålman, han är UNDERBAR :)

Av Rosanna - 1 oktober 2007 19:05

Jag är kär i stålmannen. Eller, jaa han är nästan stålmannen :)

Av Rosanna - 1 oktober 2007 14:15

Suck, när en sak går bra går den andra åt helvete. Varför?


Vi hade skolfoto idag, suck. Dock inte det som går åt helvete men.. Fick stå upp för en gångs skull, haha :) Har hål just nu, sedan vid tre tiden ska jag in till musiken och vi ska börja med något nytt sa hon, läraren alltså. Efter musiken ska jag hem, lägga mig i sängen och sova, är så grymt trött.. Sen kanske, om jag orkar och har tid, träffar jag Daniel, måste träffa honom och få skratta lite, må bra liksom. Måste plugga till det där förbannade historiaprovet också :/


Men nu drar Philip i mig här, vi ska ha socker från cafet!!:D Tur att någon är glad iallafall :)


Kisses to my sugarpie <3 :) 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se