Alla inlägg under oktober 2007

Av Rosanna - 8 oktober 2007 22:00

Ditt leende får mig att smälta,verkligen. Du är underbar älskling, så himla bra på alla sätt. Daniel, du är finast! Även om du suger på brottning.. :)


Nu har jag pluggat matte, snackat med Emma i telefon, gjort upp planerna inför imorgon och snackat med sötnos på msn,även fast han är lite upptagen med Simon just nu. Imorgon ska jag & Emma iväg till stinsen efter skolan, vi ska fika & köpa lite saker, måste nämligen hitta en present till tvillingen min. :) Som sagt så fyller vi år snart, och festen kommer bli helt jävla bra, haha! Har suttit och fixat en bild på mig och emma också, den blev helt okej faktiskt, snygga som vi är! ;)


Imorgon har jag matteprov och jag känner mig så osäker, men det värsta är att om jag på Ig på detta provet, har jag inte förens i slutet av kursen en möjlighet att höja betyget eller skriva om det, suck. Emma försökte iallafall lugan mina nerver med att visa någon triangelsak som man kunde ha nytta utav. Tack :)Iallafall så ska jag lägga mig i sängen och läsa lite ur min bok och sen bara njuta och sova :) Blir en liten sovmorgon för mig imorgon, eftersom storesyrran kör mig til pendeln, skönt! :)

Aja, sov sött änglar!

Puss <3

ANNONS
Av Rosanna - 8 oktober 2007 18:13

Sitter här på Pontus bärbara och försöker hitta något roligt att göra. Har redan försökt spela lite WoW här också.. haha, försökt är verkligen det rätta ordet, för det var fan inte enkelt! :) Nej jag föredrar älsklingens Saint Row spel, älskar att köra runt medmina fina bilar och slå sönder en massa folk, haha! Saknar Daniel förresten, han är så jäkla fin liksom.. ooh:) Yeah, det går bra nu, med allting tror jag. Har försökt plugga lite till provet imorgon också, men så fort jag öppnar boken hittar jag något som är mer intressant än att plugga just för sekunden.

Åkte hem tidigare från skolan idag, mår inte sådär helt 100. Men jag la mig i sängen och vilade när sötnos ringde, han undrade ifall han väckte mig, och inte fan ville jag säga ja, haha :) Snakade med honom ett tag, saknar honom även fast det bara var igår vi sist sågs. Underligt sådär..vi låg och snackade om oss igår, och kom på att vi egentligen bara kännt varandra en kort stund, men båda har fattat tycke för den andre så himla fort. Han är speciell, min sötnos. Får mig att verkligen känna mig glad, fin och behövd. Visst, det finns som vanligt flera som tycker dåligt om de förhållade jag har. Men så länge vi två, Rosanna & Daniel, är glada, mår bra, trivs osv så låt det vara, rigth? För som sötnos sa igår; Säger hjärtat " go for it" varför då tvistas emot? Jag gillar dig verkligen, du är det finaste!

Sugarpie <3 pesusieni, right :)?

Ne, nu ska jag lägga mig i sängen, lyssna på musik och försöka plugga in de där två kapitlena, så att det åtminstonde blir ett godkänt imorgon. Daniel har också prov imorgon, lycka itll för oss båda:) 

ANNONS

(=

Av Rosanna - 8 oktober 2007 07:07

Älskling var här igår, mysigt! (:

Slutar 16.00 idag, sen kommer jag hem och ska plugga som tusan till provet imorgon, hörs!


Puss!

(=

Av Rosanna - 6 oktober 2007 18:14

Huh, är grymt trött efter all städning och skit nu, håller på och somnar sittandes =( Ska se på film snart med lillesystern, sen blir det att sova direkt! Upp vid fem tiden på morgonen och viäg till jobbet, fast som tur är så får jag åka och jobba med storesystern.

Saknar Daniel som tusan, blir nog att ringa honom innan jag somnar. (:

Har skrivit inbjudan nu iallafall, fetsen ska bli så jäkla kul alltså! Haha, Hilda, du kommer lätt att vara festens hetaste, haha :) 26 oktober blir det av, fyfan vad kul vi ska ha! Elisa & jag fyller 16 den 24 oktober, så vi valde att fira med närmaste vännerna på fredagen där..

Har dessutom lovat Daniel att om han är snäll fram tills jag fyller år, så får han några extra poäng i brottningen som håller på så länge vi är med varandra, haha (;(:

Av Rosanna - 6 oktober 2007 14:26

Haha, pratade med Daniel i telefon någon timme sedan, sötnosen var ju fortfarande sådär hälften full och hälften bakis. Berättade att en massa killar helt plötsligt börjat skriva till mig på Playahead.se om en massa skit liksom, och gissa vad han säger? Helt borta är han och börjar skrika; "Vafaan ska de ha kuk eller?!?" Hah, usch vad jag började asflabba. Med min & hans fantasi kunde man lätt lista ut att jag skrattade åt själv tanken på att han skulle ge dem det.. jag menar, haha nej. :P Som tur va så räddade han det hela från att bli en pinsamskrattskit och sa ; "Alltså inte min.. liksom jag är ju bara din om du förstår." Haha =)

Anyways, har städat klart nu, det ser mycket bra ut om jag får säga det själv! Ska lägga mig i soffan hos Pontus & Anniina och se på film nu (:

"En trilbiljards kyssar till dig :) "Av Rosanna - 6 oktober 2007 10:45

Igår var det då skola och historiaprov och allt vad det innebär. Emma sköt mig med äggskal på bröstet så alla blev förvånade och där satt vi och asflabbade. Efter skolan skulle jag, Elisa, Anniina & pappa iväg till min gamla skola för att gratta rektorn. Pappa sitter i styrelsen över skolan, så det är därför vi gick dit. Väl där var det bara en massa gamla människor, men också mina gamla lärare, så kul att träffa dem igen! Daniel ringde sen också, blev lite tjafs och så, men sen redde vi ut det som tur var. :) Kvällen slutade hemma, jag var så trött och hade ont överallt så jag orkade inte ens gå ut för att träffa Emma ett tag :/

Anyway, Daniel är fortfarande utmanad i brottning, just nu leder ju jag med 2-0 så.. vi får se om den plutten kan vinna över mig ;) Vilken båda av oss dock inte tror, för jag har ju kina små knep som han inte kan motstå! Haha ;) 

Nu ska jag fortsätta städa här, håller på och fixar om allting nu, så hoppas det blir fint :) Skuttar runt i sötnosens tshirt, då är jag iallafall lite närmare honom, right :)? <3

Av Rosanna - 5 oktober 2007 11:42

Har lunch just nu, men står vid datorerna pga av kön till matsalen. Mår inte sådär 100 % bra men det rullar, måste ändå vara kvar till provet som vi har från 15.00 till 16.00, kommer nog gå helt okej. Historia känns som ett relativt enkelt ämne så :)


Ville bara passa på att säga att Hilda, du är fantastisk. Ryck upp dig nu, snart försvinner solen iallafall och Då har man rätt att vara deppig, men inte nu. :) Det går bra ska du se..

Ikväll blir det nog lungt, Katja skulle ha sovit hos mig, men eftersom jag mår som jag mår ställde jag in det, förlåt Honey. <3

Imorgon ska jag förmodligen fixa, städa osv, söndag jobbar jag så. Helgen bli en såndär mys & pys helg bara :)

Nej, ska fixa lite mer här, kolla in saker och sen förhoppningsvis äta! Fick frukost på levnadsläran idag, så himla gott var det! Drack säkert en sådär 4-5 koppar grönt te och en massa mackor osv :)

Nej, som sagt.. nu ska vi dra oss här. De som märkt har jag också bytt pressbild, helt okej blev den iallafall, och de som känner mig vet att jag måste få förnya allt lite då och då :)

 


Pussar till min sugarpie och alla andra, idag är jag snäll alltså! (;Av Rosanna - 4 oktober 2007 10:29

Suck, skrev ett långt inlägg och var sjukt nöjd med det, sedan försvann det bara från sidan, BLÄ på er!

Anyway, det är kanelbullens dag idag, wiho (: Vi bakade bullar igår, jag och Pontus. Och om jag ska vara riktigt ärlig, blev de väldigt goda också! Åt upp sjukt många igår, till slut kändes det som om jag skulle svimma eller spy upp. Satt och gjorde en massa instuderingsuppgifter till historian igår också. Är helt trött på historian, skönt med prov imorgon, så slipper vi iallafall medeltiden för ett tag..

Köpte lillesyrrans present igår, den är skit fin :) Köpte också lite till mig själv medan jag ändå var igång. Blev en vit tshirt-klänning och vita stickade strumpbyxor. Anyway.. hade världens panik igår också. Fick höra av Emma ätt sötnos hade hamnat på sjukhuset, den jäveln hade slagit sönder nån glasskit och hade en massa splitter i  handen. Hade velat träffa honom idag, men han ska ju såklart på matchen ( AIK-Hapoel tror jag ) ? Anyway, blir väl att plugga i min ensamhet och äta en massa kanelbullar (=

Haha.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se