Alla inlägg under oktober 2007

Av Rosanna - 12 oktober 2007 17:55

Hittade en dikt jag skrev för några månader sen, och jag vet inte.. men just nu stämmer den så jävla bra.

När rädslan försvinner och den enda man känner är tomhet.

När tomheten tar över en, och fyller varenda ven med känslan.

Plötsligt står man där, helt uppfylld av tomheten.

Det enda man kan känna är det tomma.

Tomma ord, blickar, meningar, smekningar.

Allt är bara tomt.

Tomheten tar över mig.

Sakta men säkert fylls mina blodkärl med känslan.

Istället för blod pumpar mitt hjärta ut tomhet.

Den skrämmande, kalla, tysta och läskiga tomheten,

istället för allt varmt, vanligt, rött och läkande blod.

Tomheten tar över mig.

ANNONS
Av Rosanna - 11 oktober 2007 19:39

Sådär, nu har jag varit ute med Daniel, Emma & Simon. Träffades i centrum och gick runt lite innan vi bestämde oss för att fika på hotellet som Simon ska praktisera på, men väl där så smakade kaffet verkligen skit. Jävla billig cafe latte, usch. Satt kvar och snackade ett tag innan vi drog till centrum igen för att kolla på skor. Sen drog vi alla oss hemåt, Emma till Simon, Daniel till sig och jag till mitt. Sötnos har prov imorgon, så jag håller tummarna för honom såklart :)

Kom hem och började dirket med maten, men hade dock ingen större lust att äta det sen.. vet inte med det här pissvädret får mig att bli deppig. Iallafall när jag inte är med Daniel, för när jag är med honom är det bara mysigt. Då kan man tända en massa ljus och bara ligga och mysa hela natten. Men nu.. nej usch vad tråkigt:/

Elisa bakade kalddkaka tills imorgon, Lisa fyller år så vi lovade att bjuda henne på det :) Fick nytt kort idag förresten, så nu är mitt kontokort ett fint blått kort istället för den där hemsk gröna färgen, haha! (= Nej, jag ska tvätta bort allt smink, ta på mig mjukisbyxorna och älsklingens tshirt och lägga mig i sängen. Lyssna på min "lugna ner dig och somna" skiva och läsa lite ur boken "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Sedan kommer jag förmodligen redan innan klockan hinner bli nio, att somna. Jag är trött och har ont i nacken :/ Anyway, imorgon blir det skola och sedan blir det att umgås med älsklingen, pluppen & simon :)

Och äntligen har jag och Katja bestämt träff på lördag! Är så sugen att skutta runt på söder och mysa en massa i det förhoppningsvis fina höst vädret med Katja :)Kisses! <3

ANNONS
Av Rosanna - 11 oktober 2007 11:57Och med varje tår som lämnar mitt öga, följer också en bit av min själ med. Sakta lämnar bit för bit sitt trygga hem för att bli någonting annat. 

Och med varje tår som lämnar mitt öga, följer också en bit av min själ med. Sakta lämnar bit för bit sitt trygga hem för att bli någonting annat. Något okänt. Något som jag aldrig mer kommer ifatt igen. Min själ lämnar mig för att bli en del av något overkligt. Tårar går inte att få tillbaka igen. De lämnar dig, rinner nedför dina kinder, ner på dina läppar. Din tunga smakar på dem. Hur smakar det? Salt. När du väl har fällt tårar, kommer samma tårar aldrig tillbaka igen. Men tårar fortsätter att falla, det vet jag. Jag vet hur det känns. Men det är också så vackert på ett speciellt sätt. Sorgen i sig är inte vacker, sättet vi visare det på är inte vackert. Men sagan, historian, kalla det vad du vill, det är vackert. Att kunna bli ledsen över något som berör en är vackert. Att kunna visa känslor är vackert. Att kunna vara den man är, och inte vara rädd för att visa vad man vill och tänker, det är vackert. Men, som så många gånger förr, är jag rädd. Rädd för att vara vacker. Rädd för att jag vet att det inte blir bättre. För med varje tår som lämnar mitt öga, så faller också en bit av min själv med.


/ Rosanna

Av Rosanna - 11 oktober 2007 10:13

Tänker på hur mysigt vi hade det igår. Varenda stund med dig Daniel är som en gåva från himlen, du är fan underbar :)

Känner att jag borde nog ligga under täcket och knapra halstabletter istället.
Tycker att bandet Hinder gör en massa otroligt bra låtar som man känner igen sig i.

Vill få iallafall ett godkänt på matteprovet som vi hade i tisdags, om inte.. dör jag.

Ska städa, laga mat och träffa älsklingen senare idag :)

Borde öva på den där låten på piano, så att den sitter på måndag, men.. jag har tid, right?
Måste få träffa katja snart, jag håller på och dör. Saknar henne så grymt mycket. Men jag måste också ringa Emma och snacka lite om helgen och sådant roligt. Men också så måste jag gå ut snart, känner att det här kalla höstvädret skulle göra mig gott.

Hoppas att min tjejkväll blir en oförglömlig händelse, och att alla får det skoj :) Men jag hoppas också att alla i min närhet mår bra och verkligen njuter av livet precis lika mycket som jag gör just nu.
Längtar tills jag får träffa Daniel igen, längtar tills helgen, den första snön, min födelsedag, det mesta som går att se fram emot egentligen :)(=

Av Rosanna - 11 oktober 2007 08:23

Går kvällen spenderdes hos Daniel då, som de flesta säkert kunde lista ut genom förgående inlägg. Dum som han är ibland kom han ut och mötte mig vid bussen i bara jeans och skjorta, oh vad jag ville slå på honom! Var ju grymt kallt ute och han har inte ens på sig jacka.. suck. När vi kom hem till honom så snackade vi lite med hans mamma, hon är faktiskt riktigt trevlig hon, hah :) Därefter blev det en massa mys och skratt i soffan och vi såg lite på tv. Efter allt mys var båda helt jäkla hungriga, så Daniel kilade upp för att hämta kvällsfika, en massa mackor och glass, mums! Så satte vi oss vid datorn och ja, kollade runt lite osv. Drog hem vid elva tiden, han ska ju ändå till skolan idag. Själv är man ledig hela dagen, skönt! Ska städa en massa här, laga mat osv, sen drar jag och träffar älsklingen efter att han stått i köket ett tag i skolan :) Vi ska fika, köpa lite saker osv..

Inte förens igår när jag var med Daniel så märkte jag hur mycket jag egentligen hade saknat honom, saknade honom direkt efter att han lämnat mig med! Men som tur är bor vi i närheten av varandra :)


Nej, idag ska jag alltså städa, lära mig den där låten på pianot och fixa en massa kläder. Ringa Katja också och fråga vad hon gör i helgen, vill ju träffa henne snart! :( Nej, nu ska jag klä på mig något mer.. uppiggande så att jag orkar städa! Hade på mig mjukisbyxor och min härliga London tröja igår hos Daniel, och ni som känner mig ni vet att jag hatar att gå ute med mjukis, det är bara till för att mysas med i sängen eller liknande. Slutade iallafall med att jag nästan somnade i Daniels säng där :)

Av Rosanna - 10 oktober 2007 22:37

Mysigaste dagen ever . Tycker om dig mer och mer för varje gång vi ses, och jag saknar dig varje sekund jag är utan dig.

Jag mår så bra med dig, du får mig alltid på bra humör, du kan få mig att le även om jag nyss skrapat ansiktet i marken och fått ett tuggummi i håret.


Rosanna, du gör mig lycklig inombords


Nu ska vi gå till bussen

<3 älsko

Av Rosanna - 9 oktober 2007 20:49


 

Kom hem nyss, var inne i stinsen med Emma och kollade efter kläder och så. Blev supersugen på att köpa en massa nya underkläder, men slutade med att jag fick damp i varenda affär eftersom alla jävla bhs de sålde var för små. Hittade iallafall en födelsedagspresent till tvillingen den var sjukt nice ska du veta! Och Emma hittade smink och strumpor osv :) Sen fikade vi lite och drog hemåt. Nu sitter jag här, sncka med älskling på msn och jaa bara tar det lungt, även fast jag borde plugga till läxförhöret i Italienska imorgon, men jag orkar inte.. får bli imorgon innan lektionen eller något. :)


Imorgon ska jag till skolan, slutar tidigt så då drar jag och tvillingen till stinsen igen för att möta pappa där, han ska köpa den där megafina guldklockan jag hittade på Albreckts guld ( ? ) åt mig i födelsedagspresent, me jag får följa med för att se till att den passar och så :) Den är verkligen sjukt snygg den klockan, grr! För övrigt så har jag önskat mig en spavistelse, en silverlänk att ha runt handleden med söta små berlocker, teaterbiljetter tillsammans med mamma, pengar och en massa god mat, haha :)

Av Rosanna - 9 oktober 2007 07:42

Har sovmorgon till 10.25 idag, skönt som tusan! Mår bättre idag också, dock är jag grymt sur redan nu på den där killen i musiken, men nej han kommer inte få förstöra min dag igen! Är uppe såhär tidigt för att plugga lite mer till provet och för att det faktiskt är jätte skönt att bara få ta det lungt på morgonen och inte ha någon stress alls. Anniina kör mig till pendeltåget idag, så vi åker inte härifrån förens vid kvart över nio. Efter skola & provet ska jag och Emma umgås lite, måste hitta lite saker och så :)

Och bara för att jag snckade om att köra så ska jag bara passa på och skryta lite om att min älskling faktiskt är en höjdare på att köra bilen, han kommer lätt att få körkortet den dagen han fyller 18 :)  Vilket det inte är en sån lång tid kvar tills.. :)

Nej nu ska jag ta ner matteboken, koka grönt te och göra en macka, sedan ska jag plugga i en halvtimme innan det blir dags för att klä på sig!

Skriver nog mer senare under dagen, när jag är hos Emma eller något i den stilen :)

Kisses! <3

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se