Alla inlägg under oktober 2007

(=

Av Rosanna - 14 oktober 2007 21:43

Pontus: Rosanna, hur mår du?

Rosanna: Mja, det rullar väl på än :) själv då?

Pontus: Mja, jag ser ju att du är deppig, då blir jag också deppig :(


Hah, naw vilken söt fästman storesyrran har hittat då! (:

Nje, nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite. Och nej jag är inte deppig, är gladare än vad jag varit under hela helgen, bara det att jag lyckas se väldigt sur/ledsen ut osminkad och hungrig! (:

Kisses!<3

ANNONS
Av Rosanna - 14 oktober 2007 18:13


Nu till er alla tjejer som finns där ute och läser min blogg. Jag har haft ett litet snack med denne kille på msn, Fredrik heter han. Och ni är lyckligt lottade, ni får under två veckor chansen att försöka övertyga mig till att ge erat nummer till honom på söndagen den 28onde oktober. Jag och fredrik satt och försökte hitta någon åt varandra när vi kom på idén med att vi skulle hitta minst en människa som var intresserad av en dejt med oss. Han ska Alltså hitta minst en dejt åt mig och jag minst en åt honom.

Nu lite mer om Fredrik.

 Fredrik är 22 år gammal och bor i en lägenhet i sumpan. Han är trevlig och får en att skratta. Lägenheten är mycket liten, toalettdörren är förjävlig och köket såpass litet att mitt känns gigantiskt. men hans lägenhet är ändå mysig ja. Fredrik och jag har kännt varandra i ett år ungefär, kankse lite mer. Vi har ett par gemensamma kompisar men har dock inte träffats så mycket. Fredrik letar efter en tjej som står med båda fötterna på jorden, som har mycket humor men ändå en vilja att komma någonvart i livet. Fredrik är bra på att välja film till filmkvällar, mata en med vaniljglass, få en att skratta, och han är bra på att massera. Som ni ser på bilden är Fredrik en söt grabb, klär sig snyggt och alltid sådär mumsigt solbränd. Han tillbringar sin tid på jobbet, pluggandes eller nere på gymmet. Fredrik är mycket envis ibland dock, men för det mesta en riktig toppenkille. Han är ute efter en tjej som inte ränner nere på stan varje helg, som vet vad hon vill och som gillar att träffa nya människor.


Så det du behöver göra är alltså att skicka en kommentar här då & då för att övertyga mig om att du är värd en dejt med honom! Kom igen nu, Fredrik vill inte bli ledsen och ni lär inte bli besvikna! ;)

ANNONS
Av Rosanna - 14 oktober 2007 15:26

Måste bara tipsa om Hildas inlägg angående kärlek. :)

www.hildaaa.blogg.se och där finner ni den bästa konversationen mellan mig och henne på Länge gott folk.

Av Rosanna - 14 oktober 2007 13:34

Det är värsta är väl att du är så jävla skrattretande.

  Nog om dig, You don't deserve the time it takes to think about you.


Idag har jag inte gjort ett skit. Har 158 saker att göra, men ingen lust, alltså gör jag dem inte! Emilia åkte nyss, synd eftersom vi båda har funderat på att bli nunnor med förmåner. Ni killar duger ju ändå bara till vissa saker ;)

Nej jag funderar på att dö i självsvält. Men innan dess ska jag skaffa mig en jävla fin svart BMW och köra ihjäl Lite ( med betoning på Ordet LITE. Jag menar mycket egentligen, ni ska alla ändå dö, haha :) ) folk ute på gatorna. Sedan ska jag stå där i min cab, slänga köttbullar på folk som är fula och jobbiga och skrika att jag är den absolut bästa människan i världen, bara så att jag är så jävla trött på världen att jag har tänkt låta någon annan ta över den där "bäst i världen" titeln. You all suck.Welcome to my world suckers.

 Av Rosanna - 13 oktober 2007 19:22

Under 4 dagar har jag gått ner 3 kilo, och nej 3 kilo är inte mycket men det är fan stört hur det alltid ska bli såhär.

Idag var jag inne i stan med Elisa & Katja, var riktigt skönt att bara få vara. Fick i mig en macka på Sandys som fick bli en frukost,lunch & middag. Drack supergott jordgubbs-te och sedan latte. Gick runt på underbara södermalm ett tag, när vi sedan hamnade inne i city igen så blev det mörkt och kyligare, suck :) Men jag hittade en supersöt gräddvit stickad mössa från Monki som kommer få värma mina öron i vinter :) Vid halv fem tiden drog Katja hemåt och Elisa & jag drog till slussen för att möta Emilia som varit hos familjen hon ska jobba åt nu. :) Därefter drog vi också hemåt, Emilia & jag snackade om killar och hur konstiga de kan vara med att de sen är helt underbara vissa stunder, sjukt det där..

Ikväll, vad händer ikväll? Jo jag ska ligga hemma i sängen och bara vara, mår så dåligt och har ingen energi just nu. Imorgon ska jag plugga en massa, så att låten stter som den ska på måndag, så att redovisningen om vetenskapen under renesänsen går som det ska och allt sånt där :)

Vad ska ni hitta på ikväll :)?


Puss!

Av Rosanna - 12 oktober 2007 22:21

Imorgon ska jag & Katja träffas på Södermalm och mysa runt lite innan vi ska fika. Länge sen jag träffade henne nu, saknar dig så! Elisa kommer också sen förmodligen, så det lär bli skoj :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och se på tv, har ont överallt i kroppen och allt så det blir nog bäst att ta det lungt så att jag inte svimmar eller något annat liknande imorgon. Hände förr alltid att jag svimmade eller blev såpass yr att jag var tvungen att sitta ner i en timme eller något för att må bra igen. Något som jag är överlycklig är att "operationen" eller vad man kan kalla det för gick jätte bra, har inte blödit näsblod en endaste gång sen septebers början. Och det mina vänner, det är något bra. För innan jag fick tiden och så så blödde jag näsblod nästintill varje dag :/


Nej, nu väntar sängen på mig! Tusen kyssar <3

Av Rosanna - 12 oktober 2007 21:51

Lite fredagsnöje här när man ändå mår som sämst. Försökte äta en våffla men fick bara i mig en 1/4, och spydde sen upp den. helt sjukt det här.. skärpning Rosanna!


Haha, Hilda det krävs bara ett ord, RACKARE:D

Av Rosanna - 12 oktober 2007 20:24

Oh fyfan vad jag mår dåligt.

Började i morse när jag vakande, hade dundarnde huvudvärk, mådde dåligt i själen och allt bara sket sig. Kunde inte äta något till frukost så tog med mig te i den söta termosen mamma köpte till mig. Drack upp det och så var jag i skolan ett tag innan jag kände att jag skulle svimma om jag inte fick i mig något. så jag köpte en macka, åt upp den och mådde ännu sämre. Åt 8-9 grukskivor till lunch och kom hem sedan runt halv fem tiden. Väl hemma har jag inte ätit ett dugg. Mår inte bra, har så ont i huvudet, kroppen och allt. Vet att jag borde äta, Rosanna fungerar inte utan mat, men jag kan bara inte. Hatar Hösten. Verkligen hatar.. finns liksom ingenting att se fram emot. iallafall, har fått i mig en halvbra macka och lite gurka idag, + en massa bråk och skit. Hur lyckas man? Ringde Emma och kollade läget hos henne, hon var med Simon och så.. Hon började ju självklart mala på om att jag måste försöka äta, men vad gör man när det verkligen inte går? Usch..

Aja, låg i sängen och bara var när mamma kom hem en stund sedan.. Hon satte sig på min sängkant och vi snckade lite. Eller rätt så mycket egentligen. mycket om det här med allt våld och skit.. eftersom en nära vän till mamma har en son som var inblandat på ett sätt för några år sedan i en stor "skandal" i sollentuna så satt vi och pratade om det.. + det där som hände den där utvecklingsstörde mannen här i Väsby och sån skit.

Bestämde mig för att lämna sängen för en stund; gick ner och försökte hitta något att äta, tog ett sådant våffelhjärta, ni vet, vad kan det vara? En sådäa hungra gram socker i den, och jag mår så dåligt. Och när jag skriver det här, kommer jag att tänka på hur jävla allvarligt det var när jag var "sjuk". Hatar det ordet, men det var nog det som beskrev mig som bäst då. 170 cm lång och 44 kilo är inte bra. Fyfan vilket pinne man var.. och jag minns hur det började, usch. Men också hur det slutade. Hatade mamma för det hon gjorde, men det räddade mig trots allt. :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se