Alla inlägg under oktober 2007

(:

Av Rosanna - 21 oktober 2007 18:29

Oh fy helvete vad jag mår dåligt! Jobbade från halv sju till fyra idag, och mina ben & knän har aldrig varit såhär spagetti-liknande! har knappt ätit under dagen, stressat som fan och försökt vara trevlig mot alla i rrestaurangen. Men det lönar sig antar jag.. pengar och kontakter, thats good? Fick mitt kort till jobbet idag också, så nu känns det iallafall riktigt bra (:

Emma håller på och ger mig ångest här, hon berättar om värsta festen jag missade igår pga att jag skulle upp så tidigt idag, suck! Men på lovet, då fan blir det Emma & jag som gör festerna i närheten så jävla goa! ;) Annars på lovet så ska jag umgås med Amanda & Maja som kommer fårn Åre för att hälsa på oss, jobb & åka på kryssning emd familjen & Henna! Så jävla nice, en massa god mat, en massa snygga killar, shopping och festande! =) Man klagar ju iallafall inte..

Annars i helgen då? Jag har faktiskt bara tagit det lungt denna helg, försökt återhämta mig från all stress och sådant jag varit utsatt för ett tag nu. I fredags köpte vi en massa chips & godis och såg på idol med lillesyrran & tvilligen. Slutade med att jag sov i lillesyrrans säng halv natten tillsammans med henne, somnade där alltså /: I lördags shoppade vi lite med Emma & Elisa, skulle hitta hippie-utklädnad till Emma inför helgen! Sedan på kvällen bastade jag, hade på ansiktsmask, hårinpackning och sedan somnade jag! Idag har jag bara jobbat som sagt.. :) Träffade Omar på bussen också, så sjukt länge sen jag träffade honom sist! senast var kanske förra sommaren på fest hos Carro? Hah, ajdå:)

ANNONS
Av Rosanna - 18 oktober 2007 20:47

Hur underbart var det inte att kunna vakna upp en halvtimme senare idag och få ordentligt med tid i duschen, fukosten osv. Nette skjutsade mig till skolan idag, tack (: Idrottspasset var rätt så jobbigt, inte under själva passet, men när jag kom hem kände jag av det direkt! Ramlade ner i min säng så som många gånger förut, hah :) Efter en middag och lite tv tittande satte jag mig vid datorn som är allt annat än snabb idag! Förstår inte vad det är för fel på den, grauh! :/

Imorgon är det en lång dag i skolan, slutar inte förens vid klockan fyra! Men helgen i sig blir lugn, Philip bjöd över mig på fest någonstans på lördagen, men eftersom jag jobbar under söndagen från halv sju till 15 - 16 så tackade man ju nej (:

Hade dock varit riktigt skönt att träffa lite folk, fest och bara ha kul! Men det får bli en annan helg, en annan tid och så.


ANNONS
Av Rosanna - 17 oktober 2007 21:38

Nu är hon avslöjad! Detta är Hilda, personen som är lika desperat (svårt, men hon lyckas ) efter någon snygging som jag! Here she comes! www.hildaaa.blogg.se


Av Rosanna - 17 oktober 2007 16:38

Haha, hur ska man kunna förklara denna dag på ett vettigt sätt? Jag gjorde bort mig rejält inför killen jag suktar efter så in i helvete på skolan, haha! Eller jaa, Hilda & Victoria sa att han kände igen mig, men jag håller tummarna för att han inte gjorde det :) Annars var det en rätt så kort dag idag, vi hade bara redovisningar på historian, uppsatsprov i engelskan och såg på film under italienskan. Efter skolan drog jag och Emma till Häggvik för att söka jobb åt henne , eller för att åtminstonde få lämna in hennes cv, men alla jävla affärer har blivit så teknikkåta att man måste göra det via deras hemsidor. Åkte vidare hem mot väsby, kikade in i centrum och kollade ifall de fått in mina skor, men nej! :/ Och ju längre tiden går blir jag allt mer sugen på att köpa de där lacoste skorna med vinröd sula som jag & fia ( dannes syster ) blev kära i när vi var och köpte skor åt danne förr. Anyway, de skorna är verkligen heta!

Kom hem en stund sedan, och insåg att fyfan vad skönt att vi inte har något att plugga på tills imorgon. Känns som om det är första kvällen på evigheter då jag ej behöver plugga...På söndag jobbar jag, fy! Känns så jobbigt att behöva gå upp så tidigt för att jobab bort hela söndagen.. Men det blir ju pengar så..:) Mycket enklare när syrran flyttar in till stan på östermalm, då kan man gå till jobbet på en kvart, så jävla skönt!! :) Om jag får sova där på helgerna dvs.. :)

 Nu ska jag kolla runt här lite, sen blir det förmodligen att sätta mig i soffan med Pontus och se på tv, ha det nice sötnosar! :)


<3 Av Rosanna - 16 oktober 2007 21:03

Nu ska jag kila ner, göra mig en stor kopp grönt te och sedan fortsätta med att plugga! har bara en sådär 25 frågor kvar, så det lär ta en timme eller två och sedan sover jag ut hela natten förhoppningsvis. Imorgon börjar jag redan 08.20, så man måste lägga sig tidigt för att orka! :)


Kram på er honeypies!

Av Rosanna - 16 oktober 2007 20:30

Man måste nöja sig med de små sakerna i livet om man ska klara av att leva det! Fick idag veta att vi har Z-dag på onsdag om en vecka, den 24 oktober alltså. Och ja, jag och Elisa fyller ju år den dagen, så för oss är det ju toppen! :)

Idag gick tiden i skolan rätt så snabbt, hade bara musik,idrott & matte. Kom hem och pratade med min lillesyster, fick höra envisa rykten om mig genom min lillasyster. Haha, fåniga jävlar ni är, And you know who I mean.

Imorgon däremot blir det förmodligen en rätt så jobbig dag, iochmed att vi har italienska och historia, engleksa prov och så. men det går nog bra ska ni se! Har legat i sängen i min mysdress och pluggat historia ett tag nu, börjar verkligen tröttna och då måste man unna sig en paus!

Låg i sängen och tänkte lite när jag inte orkade tänka på historian, och då var jag bara tvungen att messa Emma och berätta en massa saker för henne! Hon är verkligen den som förstår mig bäst, så jäkla underbar hon är! :) Tack plupp för att du är så cool och för att vi lovat varandra att alltid förtsätta vara såhär snygga, om inte glödheta, haha! ;)

Av Rosanna - 16 oktober 2007 08:23

De är dem som kan stå för sina misstag i livet som kommer någonvart.

Eller jaa.. allting behöver inte vara ett misstag. Men något som gått fel, när du sårat någon eller så. Och ja, jag tycker verkligen att man ska våga stå för de saker man gjort, annars bli det bara en jävla sörja. Jag står för allting jag gjort, sagt eller tänkt. Det finns ingen som gjorde samma sak med precis samma tanke som jag, absolut ingen. Förstår ni hur jag tänker? Jo om jag t.ex köper ett gäng rosor till min bästa kompis Emma bara för att visa henen hur mycket hon betyder för mig så kankse det finns någon därute som också köper ett gäng blommor åt henne men bara för att han/hon tycker att blommorna skulle vara finna på Emmas köksbord. Förstår du? Vi gör alla samma saker, men med olika tankar och värderingar om det. Och jag tycker faktiskt att man inte ska ångra det man gjort, för hur kan du sedan kunna vara stolt över något? Du måste kunna erkänna att du gjort fel, men kanske inte ångra det. För just den sekunden som du tänke och genomförde saken så kankse det kändes så jävla rätt. Nu talar jag inte om att mörda och sedan inte ångra det. Men det är faktiskt en skillnad på mord och att försöka få någon att bli glad. Även fast båda sidorna kankse kan vara lika jobbiga, vad vet jag. Visst tycker jag att man ska ångra att man mördat någon, men man ska Aldrig ångra något som gjort en annan människa glad, fått människan att känna sig speciell eller något i den stilen. Ska vi ångra allting vi gjort, eller ska vi vara stolta över det vi gjort och ångra det vi aldrig hade chansen till att prova?

(=

Av Rosanna - 15 oktober 2007 18:52

Jaha, då hade jag en del av de där provet vi har nu i engelska. Det är uppdelat i tre delar nämligen, och idag gjorde vi läsförståelsen. Gick nog rätt så bra, var ganska enkelt och så.. Sedan hade jag en redovisning om Nicolaus Copernicus & Galileo Galilei på historian, och det gick ju också bra :) Hade lunch, och fick inte i mig ett skit, inte ens den där halva knäckebrödsmackan som Hilda gjorde åt mig! :( Sorry my love, lovar att jag ska smaka nästa gång!^ Efter lunchen hade vi italienska, gick bra det med! Var bara lite nya verb och så började vi att se på en film, Medelhavet heter den. handlar om ett gäng krigare under andra VK som åker från Italien till grekland och ja det händer dem en massa saker..

Åkte hem efter den lektionen, kändes som om det vore bäst om jag pluggar hemma istället för att vara med på musiken. På bussen påväg hem såg jag världens jävla BAKI, var tvungen att messa Emma om den och vi satt och fantiserade lite om den och en het snubbe, haha! :D har legat och glott på film sen jag kom hem, och nu ska jag snart byta om till mysdressen, lägga mig i sängen och plugga! Usch :/

hade en liten fight med mamma också, det där angående mat. Att hon orkar bli så orolig.. aja.. sött men jobbigt. Jag gör mitt bästa, det hoppas jag att ni alla förstår! :)


Plugg nu, fantasier sen och sova därefter! Imorgon är det skola igen, Yee^


Tusen kyssar lite här och där! (:

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se