Alla inlägg under oktober 2007

:)

Av Rosanna - 28 oktober 2007 10:26

Igår var vi i kista centrum och kollade runt lite efter kläder och liknande. Själv hittade jag ett par otroligt snygga skinnhandskar som fick bli mina! De är helsnygga och kommer förmodligen att användas rätt så mycket under hösten. Maja & Amanda hittade jeans och sådant, mysigt att det ändå fann något, även om de är mer skate än mig & elisa! Hah :)

Efter våran shoppingtur drog vi oss hemåt och åt middag och fixade lite godis och sådant :) Skulle se på fyra olika filmer, men efter två filmer var ju vi helt trötta och jag sov sådär halvt. Emma ringde dock och väckte oss, hon och simon ville komma förbi och bara umgås lite. Så med ens blev jag pigg och vi satt och åt godis, snackade om fredagens pinsamheter och liknande. Vid halv tolv någon gång drog vi alla oss i sängs, emma och simon mot sig osv. Så vi har fått sova ut riktigt ordentligt nu, vilken kan behövas eftersom vi ska åka in till stan idag och shoppa ännu mer! Skriver mer sedan, och bilderna kommer nog inte upp förens imorgon eller liknande :)

ANNONS
Av Rosanna - 27 oktober 2007 17:26

Gårdagen var för mesta delen alldeles jävla otroligt! Bilder kommer upp imorgon elelr så. Anyway, vi hade grymt kul, även om det blev lite bråk på bussen och så (: Slutade hemma hos mig halv fem på morgonen, herregud vad jag är trött! När jag väl somnade i morse hade jag varit uppe i 26 timmar, thats nice.


Mina åretjejer är här, jag ska vara social nu :) 

ANNONS
Av Rosanna - 25 oktober 2007 19:27

Idag har jag bara varit i skolan, och phu det var jobbigt! Hade en tvåtimmars musiklektion direkt vid åtta tiden, efter detta hade jag hål fram till ett. Under håltimmen passade jag på att skriva klart frågesporten inför imorgon, luncha med Cameilia & Hilda och åka in till sollentuna och kolla in lite kläder på H&M. Hittade den perfekta julklappen till min lillasyster idag också, synd att jag glömde kortet i skåpet, annars hade det redan varit inhandlat! :) Efter lunchen hade jag italienska, matte & idrott, vilka alla gick bra.

Efter skolan har jag tagit det rätt så lungt faktiskt, även om jag låg vaken i natt och funderade ut en massa som jag var tvungen att göra idag! Har gjort en massa pajer inför tjejmiddagen imorgon, städat hela huset, bytt lakan och skit till Amanda och Maja ( som kommer imorgon eftersom flyget var inställt pga dimma ) och en massa annat nödvändligt.
Nu ska jag hoppa in i duschen, men först ska jag göra en inbakad fläta på tvillingen! Sedan ska hon göra en på mig också, hah. Imorgon ska vi ju trots allt vara grekiska gudinnor, och lite lika kan vi ju ta och vara för en gångs skull!


Puss änglabarn!

Av Rosanna - 24 oktober 2007 19:16

Tjejerna drog för en stund sedan, och puh vad roligt & underbart vi hade! Hilda, Emma, Vickan & Lisa kom vid fem tiden, och vi åt en massa goda mackor och en massa tårta. Planerade fredag också till en stor del, kommer bli helt jävla kul! Och ja, ni kommer få se bilder på allas outfits! Som sagt är det maskeradtjejmiddag hos mig på fredag, och sedan när alla är lagom lulliga,mätta & pigga så drar vi till Linnea :)
          Fick som sagt en klocka i guld från O.N.E från mamma och pappa, en grå mössa & en brun silkesjal från min lillasyster, filmen "säg att du älskar mig" från Pontus & Anniina, smink från tvilligen, ett överkast till nya sängen i andra villan som jag ska flytta in i nu i december, pengar från mamma och pappa, och sist men absolut inte minst så fick jag ett presentkort till stans mysigaste bad; Centralbadet! Ska få en ansiktsbehandling där, och sedan bara ta det lungt en hel dag där borta med min favoritsötnos Katja! :) Tack för alla fina presenter mamma,pappa & alla syskon, och Pontus såklart! :)

Av Rosanna - 24 oktober 2007 13:13

Då har jag precis varit inne i stan och lunchat med tvillingen & Pontus.              

              Snackade med putte i blåbärskogen nyss, och han kom på att jag fyller år på självaste FN- dagen, och det måste ju helt enkelt betyda att jag & Elisa är två peace and love barn! ;) Fick förresten min guldklocka som jag dreglat över i ett par veckor nu! Klockan är från O.N.E och har två kedjor, så det blev mer som ett armband än som en klocka. :) Ikväll ska vi fira med en god middag och tårta, hela familjen samlad och sådär mysigt.

             Senare idag, runt fyra tiden kommer Emma hit och grattar oss! Naw, söt hon var härom dagen då hon sa "Jag kommer på onsdag, bara så att ni vet!" helt självsäkert osv, haha hon bjöd alltså in sig själv här! Aja, mi casa es su casa! ;) nej, nu ska vi åka och handla lite mat och dryck inför fredagens tjejmiddag!

(=

Av Rosanna - 24 oktober 2007 07:22

Wihoo, jag fyller år idag! Grattis till mig och min sötaste tvilling, Elisa! <3

Av Rosanna - 23 oktober 2007 09:01

Och jag bara älskar att få vakna upp med dig brevid mig.


Bloggagratis.se verkar gå jäkligt trögt just nu, så det är därför jag inte har skrivit på ett tag. Idag är det skola och sedan ska jag hem och fixa en del inför fredagen. Imorgon fyller jag år, och är ledig hela dagen, grymt skönt! Så morgondagen kommer att innehålla en hel del handlande och lite städande, sedan på kvällen firar vi min & tvillingens födelsedag (:

Nu ska pappa få datorn här, jag ska sätta mig i soffan och se på tv tills vi ska dra, får skjutts till stationen idag, vilket är riktigt skönt! Vi har badminton på idrotten, får se hur det går, haha :)


Puss!

Av Rosanna - 21 oktober 2007 21:26

 Paolo Nutini, Mums!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se