Direktlänk till inlägg 31 oktober 2007

Well, thats... nice I guess?

Av Rosanna - 31 oktober 2007 13:37

Och för att påminne er om hur jag ser ut kan jag vara snäll och visa en relativt ny bild på mig. Togs på min födelsedag! :)


 
ANNONS
 
Hilda

Hilda

31 oktober 2007 13:47

Såå otrloligt snygg älskling!!! Hare underbart på kryssningen och DU!!! ragga på många snögga killar sen får du ta bild på dom och visa *^^ hahahha!!!!!

http://hildaaa.bloggagratis.se

 
Hilda

Hilda

31 oktober 2007 15:36

Bra gumman! Då har jaga nått att göra på måndag iaf (aaaa) hahah ^^

http://hildaaa.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se