Direktlänk till inlägg 29 oktober 2007

Sunny..

Av Rosanna - 29 oktober 2007 07:44

Igår hände en rätt så roligt liten sak när vi var ute på stan och handlade med åretjejerna. Vi står inne på H&M i gallerian, inte den stora utan den lilla butiken med enbart Divided kläderna. Och rätt som det är kommer det fram en kille till mig, ber mig om ett kvinnligt perspektiv till en fråga. Och där står vi ett tag, snackar om händelsen och sedan börjar det hela utvecklas till något större, vi snackar fortfarnde på en massa hela tiden. Han ger mig de allra konstigaste komplimangerna, hela tiden. T.ex du som är sådär ond borde inte få stå här, men jag gillar onda tjejer.
Men efter ett tag så säger killen att han pluggar psykologi just nu, och vill testa en sak på mig. Här fick jag väldigt dåliga vibbar av honom, men fortsätter att lyssna på honom. Killen ber mig att tänka på ett tal mellan 1 -10 och det är då jag kommer på det. Hela tiden han killan andvänt sig utav de moment som står i en viss bok jag läser just nu. Spelet heter boken, och den handlar om hur stora grupper av män får lära sig att ragga på tjejer, just genom att ha en inledare ( kvinnligt perspektiv saken ) , verka smarta och fånga hennes instresse ( tänk på ett tal ) och samtidigt ge dem mycket konstiga komplimanger som det där med att jag var ond. Jag står och funderar ett tag på om jag ska säga till att det verkligen inte fungerar, och när han ber mig att säga ett tal jag tänkte på så kläcker jag ut det. "Du tror att jag ska tänka på siffran 7, för att det står i en visst bok och ni män tror att vi tjejer ska bli facinerade av att ni vet vilken siffra vi tänker på. Men egentligen fungerar det där bara i hälften av alla raggnings-sammanhang som du kör va? Men för att svara på din fråga, så tänkte jag på siffran 2." Killen blir helt paff och så slutade det med att vi sa kort bara, hejdå och vi kankse ses.

Haha, snacka om att bli tagen på bar gärningn;)

Dessutom såg vi tre helt otroligt snygga butikskillar inne på Gate One, och herregud vad vi var tvugna att gå in där! Hah, butiken är till för killar, det är enbart killar som går in där osv. Men vi trotsade strömmen och gick in, köpe ett par kallsonger till Amandas bror och tog chansen att ragga lite! Snygga muskler hade de flesta av killarna där inne när vi steg in, hah!;)


Anyway, så idag ska jag, elisa & åretjejerna äta frukost, gå ut på promenad och fixa lite sådant :) Det regnar rätt så rejält här, så det blir en mysdag idag!

 
ANNONS
 
Hilda

Hilda

29 oktober 2007 13:12

HAHAHAH Du e så jävla sköön asså ^^ Fan va han blev ägd xD

http://hildaaa.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se