Direktlänk till inlägg 27 oktober 2007

Well, sliten? jag? Yes!

Av Rosanna - 27 oktober 2007 17:26

Gårdagen var för mesta delen alldeles jävla otroligt! Bilder kommer upp imorgon elelr så. Anyway, vi hade grymt kul, även om det blev lite bråk på bussen och så (: Slutade hemma hos mig halv fem på morgonen, herregud vad jag är trött! När jag väl somnade i morse hade jag varit uppe i 26 timmar, thats nice.


Mina åretjejer är här, jag ska vara social nu :) 

 
ANNONS
 
Katjuska

Katjuska

28 oktober 2007 08:17

Tack för senast :)
Bortsett från den lilla konflikten på bussen var kvällen nice som fan!

http://www.Katjas.bloggagratis.se

 
rosanna

rosanna

28 oktober 2007 11:15

Tack själv! :)

Jaa, precis! Bortser man från det var kvällen nästan perfekt! fast det blev ju inget dansande på borden.. det får vi ta en annan gång tycker jag!
"Vittu man olen kännissä. Mä myös! Hey, mä olen ryssä! No mä olen suomalainen! Hahah"

http://www.rosanna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se