Direktlänk till inlägg 23 oktober 2007

You never know..

Av Rosanna - 23 oktober 2007 09:01

Och jag bara älskar att få vakna upp med dig brevid mig.


Bloggagratis.se verkar gå jäkligt trögt just nu, så det är därför jag inte har skrivit på ett tag. Idag är det skola och sedan ska jag hem och fixa en del inför fredagen. Imorgon fyller jag år, och är ledig hela dagen, grymt skönt! Så morgondagen kommer att innehålla en hel del handlande och lite städande, sedan på kvällen firar vi min & tvillingens födelsedag (:

Nu ska pappa få datorn här, jag ska sätta mig i soffan och se på tv tills vi ska dra, får skjutts till stationen idag, vilket är riktigt skönt! Vi har badminton på idrotten, får se hur det går, haha :)


Puss!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se