Direktlänk till inlägg 11 oktober 2007

Kiss me

Av Rosanna - 11 oktober 2007 10:13

Tänker på hur mysigt vi hade det igår. Varenda stund med dig Daniel är som en gåva från himlen, du är fan underbar :)

Känner att jag borde nog ligga under täcket och knapra halstabletter istället.
Tycker att bandet Hinder gör en massa otroligt bra låtar som man känner igen sig i.

Vill få iallafall ett godkänt på matteprovet som vi hade i tisdags, om inte.. dör jag.

Ska städa, laga mat och träffa älsklingen senare idag :)

Borde öva på den där låten på piano, så att den sitter på måndag, men.. jag har tid, right?
Måste få träffa katja snart, jag håller på och dör. Saknar henne så grymt mycket. Men jag måste också ringa Emma och snacka lite om helgen och sådant roligt. Men också så måste jag gå ut snart, känner att det här kalla höstvädret skulle göra mig gott.

Hoppas att min tjejkväll blir en oförglömlig händelse, och att alla får det skoj :) Men jag hoppas också att alla i min närhet mår bra och verkligen njuter av livet precis lika mycket som jag gör just nu.
Längtar tills jag får träffa Daniel igen, längtar tills helgen, den första snön, min födelsedag, det mesta som går att se fram emot egentligen :) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se