Alla inlägg under september 2007

Av Rosanna - 8 september 2007 09:33

Fyfan vad kul vi hade igår, right :)

Snodde till salu skyltar, sprang över en kyrkogård för att dricka vatten, väntade i 35 minuter på oliver och de där mupparna, sätt och lyssna på skön musik och bara hade det allmänt mysigt :D

Idag blir det att ta en promenad med katja, sen drar vi på håkan och jaa efter det ska jag sova hos katja (:

ANNONS
Av Rosanna - 5 september 2007 15:38

Ja, nu när jag har såhär tråkigt tänkte jag att jag kunde dela med mig utav 15 hemligheter. Eller hemligheter och hemligheter.. saker som de flesta inte vet om mig. (=


1. Jag har ett 3 x 2 cm brett brännmärke på höger hand, som jag haft sen jag var tre år och tog min mammas locktång och hoppades på lockiga fingara eller något i den stilen.

2. När jag var liten ville jag och min tvilling bli helt konstiga saker, jag ville t.ex bli "bagar mamma" och min tvilling " drottning Silvia".

3. Jag slutade äta leverpastej när jag en dag verkligen läste innehållsförteckningen och förstod att det verkligen innehöll lever.

4. Jag kan tre språk relativit flytande, svenska, finska och engelska. Har små kunskaper inom spanskan och snart också inom Italienskan.

5. Jag är grymt rädd för döden, det skrämmer mig jätte mycket. Min egen död och mina näras död, allt skrämmer mig.

6. Jag har aldrig rökt, aldrig ens varit nära på att testa. Jag vet inte varför, men kanske är det för att jag har rätt så många vänner som röker, och jag vet hur förjävligt de stinker, eller bara för att det är otroligt avtändande att se någon med en cigg i handen.

7. Jag är rädd för nålar, sjukhus och liknande. Det är därför blodprov, läkarbesök, tandläkaren osv är så grymt jobbigt för mig. Jag vet inte om det är miljön eller om det bara är tanken på att de styr hur jag mår?

8. Jag har fler kompisar som är killar än de som är tjejer. Tjejer är svåra att vara med, killar är så mycket enklare! Men de få tjejkompisar jag har går inte att bytas ut, ni är guldvärda!

9.Jag har inte ätit pizza sen 7 år tillbaka, pga att jag blev förgiftad av den sista pizzan jag åt utomlands.

10. Jag har aldrig träffat min morfar, farfar eller farmor. Skälen till att jag inte träffat dem är flera, ett är att farmor och farfar är döda sedan lång tid tillbaka.

11. Jag har alltid hatat matematik. det har alltid varit det svåraste ämnet och jag förstår det bara inte. När jag var liten brukade jag gömma mig under matbordet när jag hade fått matte läxa och vägra komma upp därifrån tills mamma gav upp.

12. Jag har alltid  hatat folk som inte vågar ta upp något öga mot öga, utan istället gömmer sig bakom en stor fet skärm och vägar säga sakerna på msn eller liknande. När man sedan frågar dem om varför de sagt som de sagt irl så vågar de inte säga ett piss.

13. Jag har en grop/nedförsbacke  i nyckelbenet efter att jag som 7-8 åring ramlade/halkade och slog i det. Blev sjukhuset för min del och jaa, inget var brutet, bara att acceptera att det föralltid kommer att vara en liten grop där.

14. I skrivande stund vill jag bli författare/journalist/ jobba med något annat roligt där man får skriva mycket. Att skriva gör mig otroligt lättad/glad/arg osv. Det är som att man mår mycket bättre efter att man har skrivit ner allting man känner.

15. Jag har två villor, föräldrar som lever tillsammans dock. Hur detta går ihop är att vi helt enkelt har två hus i trädgården. Ena är en 350 år gammal sjömanskrog ( dock jäkligt renoverad) från oscarshamn. Den andra är en gammal konstnärsatelje, innan vi flyttade hit så bodde det en konstnär här som är andeldningen till varför vi också har en massa statyer, föntäner och liknande i trädgården som förövrigt är lite för stor och grön just nu. Har även en bastu, så det är ju bara att slå en pling när man blir lite sugen på att basta så ska vi fixa det! (;

ANNONS
Av Rosanna - 5 september 2007 15:04

Jaha, då var det gjort då.Var inte alls så otäckt som jag hade trott från början, utan läkaren var grymt trevlig, rolig och sa till ifall det skulle göra ont osv. Men med så jäkla mycket bedövning som jag fick kände jag ju inte ett skit, inte för att jag gör det nu heller men.. Så nu sitter jag är med en vit jäkla grej som jag ska ha i tills imorgon, sen ska det vara stopp för all näsblod (: Känner mig dock helt yr av bedövningen jag fick, och grymt sugen på grönt te är jag också.. men nej jag får vänta tills imorgon. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge? När man inte kan få något, vill man så jätte gärna ha det, suck.

Annars händer det ju inte så mycket idag.. ska fixa lite käk sen och sne bara sova, är så grymt yr och trött så det blir nog bäst så :) Nu ska jag dock ner och fixa lite dricka, ( läs vatten eftersom det är det enda som kan drickas just nu ).


 Läste förresten att de ska höja säkerheten på Råsunda nu när det ska spelas landslagsmatch där på lördag.. okej, de ska inte släppa in människor som är för berusade eller påväg att bli.. men vem fan säger inte att man kan bli våldsam/störd och rusa in på planen anyway? Lite alkohol blandat med känslan på råsunda - I know, det blir jäkligt grymt / stört / roligt osv.. men  riktigt störda människor behöver inte alkohol i blodet för att rusa ut på plan och skada någon av spelarna eller de andra på plan.. Att inte släppa in dem som är för berusade är ju rätt, men höj säkerheten när det gäller allt annat inom fotbollen också då? Ska vi stå på norra och hela utsikten är gömd bakom tjocka gigantiska stålgaller för att ingen ska ta sig ut på plan har det gått för långt.. för vi är inga apor i en bur, vissa av oss blir bara mer eller mindre galna när det gäller fotbollen.

.

Av Rosanna - 5 september 2007 06:49

Sitter här och väntar på bussen, är för en gångs skull helt klar, så slipper jag stressa iväg (: Eller jaa, Elli ska fixar håret mitt, sen kan vi dra nästan :) Drar lite tidigare från skolan idag pga att jag har tid på sjukhuset. Hatar läkare, sjukhus, nålar och skit, usch. Men det blir mycket bättre sen när de har bränt, right :) ? Får hoppas det iallafall...

Sen när vi är klara på sjukhuset så är det bara att dra hem och sova, är helt död hela tiden som sagt. På fredag kommer Andréas! Ska snacka med han lite i tele om helgen också..


Anyway, nu ska håret fixas!

Puss :)

.

Av Rosanna - 3 september 2007 20:01

Jag är så grymt dålig på det här, suck.

Av Rosanna - 3 september 2007 19:44

Är så grymt trött på allt och alla just nu. Skulle jag få välja, så skulle jag vilja sova fram till Oktober, september är tråkigt, jobbigt och bara allmänt usch. Och när höstvädret rullar in i Sthlm, så blir mitt humör dte sämsta, helt otroligt! Satt på mammas och pappas säng idag, och då bara brast allting, orkade verkligen inte mer, så vad gör jag inte då än att grina? Rosanna löser allt med lite tårar. Nej men, helt ärligt nu, allting är bara så grymt stressigt! Hur ska man hinna med allting? Kommer sluta med att jag om några veckor ligger hemma en vecka pga att jag är helt död av stress och skit. Och jag vet inte vad det är som får mig stressad, annars hade jag väl tagit det lungt, men nu är det så ju att jag inte vet.. Jag hatar att vara stressad, det gör mig bara trött. Så nu har jag absolut ingen ork till någonting eller någon. Alla gör bäst för sig att bara gömma sig så fort jag kommer, eller irritera mig bara inte, för det blir inte så bra då förstår ni :)  Nu ska jag snart ta och klä av mig, lägga mig i sänen och försöka andas ut, blir lugn och bara försöka somna tidigt.

Av Rosanna - 2 september 2007 18:07

Oh jävular vad ont man kan ha i kroppen efter ett apretspass från 06.30 till 14.30 Idag var alltså min första dag på Radisson Sas, i city. det gick väl sådär, som det alltid gör när man är ny på någonting. Ska bli sjukt mycket bättre/lättare/roligare när &ifall jag får arbeta tillsammans med storesyrran min (:

Kom hem en stund sedan, suttit och sett på film med Pontus och syrran, sen har jag bara vilat lite. Träffade Arvid på bussen hem också, satt och snackade lite allt möjligt med honom ett tag. Klämde fingret idag också, grymt ont det gör! Men, det värsta som kan hända är väl att den blir lite mer blå än vad den redan är..  :/

Imorgon är det skola, ska bli rätt så skönt iallafall att få komma igång nu liksom. Klassen är faktiskt bättre än vad jag trodde att den skulle vara, rätt så skön stämning nu. :)

I veckan blir det nog bara skola som vanligt då, men på onsdag så blir jag eventuellt hemma hela dagen, för att sen vid lunchtid åka in till Löwet igen, fick alltså tid nu för bränningen, känns skönt det :) På fredag eftermiddag kommer Andréas hit till sthlm, sen på kvällen blir det att umgås lite med mina vänner och sånt.. lördag blir det att se på Håkan när han är på Grönan och söndag har jag ingen aning om än :)

Nu väntar jag bara på lite mat här, sen blir det att räkna några uppgifter matte och sen sova (:


puss babes!

Av Rosanna - 1 september 2007 15:06

Var på arbetintervju idag,det gick såpass bra att jag  ska provjobba där imorgon :) Radisson Sas Strand Hotel heter det, stresyrran jobbar där heltid och jaa, nu kommer jag dit (:

För att fira gick jag runt på stan ensam, shoppar gör man bäst då, och hittade två par byxor. Ett par svarta i lite mjukare jeanstyg och ett par mörka stuprörsjeans med gula & ograge sömmar. Efter det så väntade man tills mamma hade slutat jobbet och sedan bar det av till Rotebro för att träffa Maud, åkte till krykogården och sen åkte vi och handlade mat. Antong G från språkresan ringde mig också, naaw han är så himla söt den där lillungen (:


Ikväll blir det att träffa Uno, vet inte riktigt vad vi ska göra, bara vara antar jag (: Nästa helg kommer Andréas hit från Malmö också.. Ska bo här hemma hos mig, shoppa, se på Håkan på grönan och jaa.. bara snacka en massa (: Anyway mitt hår ser helt förjävligt ut nu när jag fick springa till bussen så satte jag upp håret och det var fortfarnde blött från duschningen så nu är det en jävla massa lockar och skit, usch :/

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se