Alla inlägg under september 2007

Av Rosanna - 13 september 2007 18:49

Ätligen har jag fått naglanra fixade, pluggat engelska och italienskan sitter där den ska! :) Ifall jag nu väljer Sam- språk i tvåan, är själva språken som man läser ca 400 poäng av slutskiten, det är rätt så nice (: Anyway, nu ska jag dra på mig jackan och skorna och sätta mig på bussen till Uno. Kanske kan hända att jag skriver ett inlägg eller två när jag kommer hem, den som väntar får se (;


I miss you.

ANNONS
Av Rosanna - 13 september 2007 17:17

Ska fixa naglarna nu, NU NU NU! Skärpning Rosanna, du är allt för seg!

Ikväll ska jag till Uno, hjälpa honom med hinduism och buddhism pluggandet, och sen se idol eller something :) Imorgon blir det skola och jävligt lungt sen.. ska ju upp sjukt tidigt på lördag :/ Anyway, Puss på ser sötnosar!ANNONS
Av Rosanna - 13 september 2007 06:51

Jaha, då sitter man här igen. Bussen går om en halvtimme och jag har inget att göra. Kanske ska ta och fixa de där satans naglarna nu när man ändå har tid.. Idag blir det musik i två timmar, sedan har jag hål lika länge, suck. Efter det blir det då italienska och matte, sen bär det av hem! (:

Musiken går riktigt bra nu, bara det att bandet jag och Emma blivit satta i är lite knepigt. Killarna ser allting så himla negativt, så man blir ju nästan sur där borta. Men ska försöka hålla mig glad, de kan inte förstöra det här nu :) Låter är riktigt grym att sjunga anyway, Dancing in the moonlight. Riktigt jävla skön röst har sångaren också, I love it! :) Nej, dags att röra på sig, puss!Toploader - Dancing In The Moonlight

Av Rosanna - 12 september 2007 15:13

Började dagen med det gamla vanliga, grönt te och lite frukost. Fick panik över att jag inte hittade några kläder att ha på mig, men till slut blev det ju riktigt snyggt, haha ;) Efter det var det att dra ner till bussen och in till skolan..


Well, Rosanna mår sådär idag då.. Först och främst har jag fortfarande grymt ont i ryggen,nacken och huvudet. Men det börjar bli bättre nu, om man jämför med hur det var igår. Igår gick det så långt att jag satt och grät inför mamma för att det sved och stack så grymt mycket. Fick lite värktabletter och sånt och sen bastade jag, blev ju någonlunda bättre sen, men nu är det alltså här igen. :/


Idag hade jag en kort dag vilket var grymt skönt! Hade historia i morse, men eftersom läraren var sjuk så fick vi sitta och se på film istället. Vilket de flesta dock inte gjorde. Satt och skrev engelska läxan istället osv, sen messade Oskar om att han var utanför skolan min, så drog med mig Hilda och träffade honom en snabbis. Efter den grymt tråkiga historialektionen hade vi engelska, läraren var lite sur osv så det var ju sådär. Lunchen åt jag för första gången på evigheter i skolans matsal :) Sen var det dags för italienska och nu är jag här :) Känns skumt att vara hemma redan vid tre tiden när alla mina andra dagar är tills fyra.. :) Men men, jag klagar inte!


Fick bilderna ifrån helgen från Emma i måndags, herregud säger jag bara! Är inte ens medveten om att jag hade varit med på de bilderna, haha (: Men Philip i klassen fick sig iallafall ett gott skratt när han såg dem :P Annars idag blir det bara lungt, har inte så mycket plugg.. bara lite italienska meningar som man måste komma ihåg tills imorgon :) Typ som ; Come stai? Bene ma stanca, e tu? eller Comi ti chiami? Mi chiamo Rosanna osv. Sånadär enkla saker, så det blir ju lätt antar jag eftersom jag redan kan dem =) Ikväll ska jag ta det lungt, fixa naglarna, läsa lite italienska, öva lite på låten tills imorgon och sånt, se på idol precis som halva av sveriges befolkning också gör. Börjar klockan 8 imorgon, så det blir att lägga sig någonlunda tidigt.Nej, ska ta mig något litet att äta, håller på och dör här lite smått. Ville bara säga att jag hamnat i en helt jäkla rolig klass, så mycket skratt och skoj har varit efterlängtat! Rudbeck är en perfekt skola för mig som gått i liten privatskola förut, nu är det mycket människor överallt, mycket i rörelse och allt är bara skoj. Men jag vet, tre år där är ju helt jäkla långt, men med alla roliga männiksor går det så grymt mycket snabbare :)

Av Rosanna - 10 september 2007 20:34

Av Rosanna - 10 september 2007 20:20

Jaha, idag var det ju skola då, var ju helt okej. Chilenaren är ju.. haha rolig han ;) Blev bjuden till Lotti nu på lördag på tjejmiddag eftersom hon fyller 18, på söndag, Grattis söt! Får se om jag orkar ta mig förbi, jobbar till fyra på lördag. Imorgon har jag prov, kommer gå åt helvete.

Anyway, saknar Katja igen :/ <3Varför blir det alltid så mycket jobbigare när mörkret kommer ifatt en. När mörkret gör så att man inte längra ser skuggorna, utan skuggan är utblandad med allt annat mörker. Varför blir det alltid så mycket svårare att vara ensam när mörkret kommer?

.

Av Rosanna - 9 september 2007 20:25

Helgen som var - helt underbart rolig! Och blöt, både på det enda och det andra sättet. Bilder kommer upp så fort Emma kommer ihåg att ladda upp dem, så imorgon kanske :)


Har blivit grymt sugen på att tatuera mig, men får ju vänta ett par år till, men sen blir det fart på det! Pontus har beställt tid nu, han ska bygga ut tatueringen han har på handleden till en liknande av någon som heter Bam.. någonting:P Anyway, det lär bli snyggt :)

Imorgon är det skola, känner mig grymt otaggad, men.. måste man så måste man. Har presentation i ena också.. :/ Och på tisdag har jag prov i matte, önska mig lycka tll, hålla tummarna och tillochmed tårna, för detta kommer inte gå bra. Alltså, har alltid blivit stressad när det gäller prov eller liknande, men matte är min svagaste sida och jaa.. men hoppas :)

Borde städa, men jag har absolut ingn lust till det. Mamma och pappa har bråkat ett x antal gånger under helgen så jag blir bara så opepp som det går att bli. Nästa helg som kommer ska jag jobba, iallafall på söndagen, usch. Fruktar det redan nu faktiskt; 9.5 timmars arbetsdag är inget jag föredrar framför att ligga hemma i mjukis hela förmiddagen för att sedan dra ut och fest i en LDB hela natten ;) Men, I need the money. Jag vill ju så jättegärna kunna åka iväg med hela familjen nu i januari i 1-2 veckor och bara shoppa, sola och bada :) Och stor familj blir det ju, mor,far,storasyster, storasysters kille, tvillingen och lillesyrran. men jag trvis nä'r det är mycket männiksor  runt mig, för man kan nästan välja lite av vad man vill. Vill man göra sig "osynlig" så går det ju, för att det är så många, och vill man ha uppmärksamhet så går det också, för att det är så många. Hah :)


Tror jag börjar bli lite trött här, och efter helgens äventyr är dte faktiskt inte så konstigt. Tror jag drar mig ner i sängen snart för att sova, börjar 08.20 imorgon så :/

Anyway, ta hand om er!


 En bild på mig för några år sedan, älskar håret, varför i hela friden klippte& färgade jag det för? Det var helt underbart tjockt och brunt, I miss it!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se