Alla inlägg under september 2007

Av Rosanna - 22 september 2007 08:28

Vaknade upp lite för tidigt och jaa.. var rätt så pigg konstigt nog. Vaknade upp med 13 nya sms och 5 missade samtal, hua! Var väl mest från Uno och Emma, men som det nu var så låg jag och sov,skönt i vilket fall som helst :) Idag ska jag in till stan med Philip i klassen, vi ska shoppa lite för att jag känner mig så himla ledsen över något.. så haha då löser vi allt med lite shopping han och jag :)


Satt och snackade med Jennifer nyss, och hon förstår verkligen, känns så jäkla skönt. Vi snckade om killar, känslor och allt, och det känns en aning bättre nu när man fått prata lite. Ska kanske träffa Emma idag, bara för att snacka en massa om allting, hon hade ju velat ha mig där igår, men bröt ihop helt jävla totalt efter att jag kom hem från bion och middagen.


Nu ska jag dammsuga och sedan hoppa in i duschen, klä på mig och jaa sen är det nästan dags att åka iväg. Bloggar nog mer under dagen, men vi får se :) Imorgon ska jag jobba, så det blir lungt ikväll med film och chips inne hos Pontus,Elisa och Anniina.

ANNONS
Av Rosanna - 21 september 2007 21:48

Kom hem någon timme sedan, har som sagt varit och på bio och ute och käkat med ammam och pappa. Var riktigt skoj det där! Bara det att efter det blev jag helt deppig och fick en sjuhundrades jävla huvudvärk, så alla planer för ikväll blev så gott som dumpade. Åt iallafall på lilla libanon, grymt god mat där! :) Imorgon ska jag & Philip in till stan för att kolla lite kläder och så.. bland annat ska vi försöka att hitta en vit stickad tröja som jag hittade i sollentuna någon dag sedan.  =) sen ska han spela match, så jag drar ju hemåt sen efter ett par timmar. Söndag jobbar jag för första gången med storesyrran min, ska bli riktigt kul det. Dels för att hon vet en massa mer, eftersom hon har jobbat där längre och dels för att hon känner mig, så slipepr jag känna mig helt ny inom allting! :) Dock lite jobbigt att jobba en söndag i 9 timmar, eftersom det är skola på måndag, men det ska nog gå bra iallafall.

Anyway, blev utmanad av Herik genom hans blogg här i en grej. 

Reglerna är följande ; Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg som innehåller åtta fakta eller vanor om en själv. I slutet av inlägget utmanar bloggaren fyra nya personer.


Mina ögon byter färg, beroende på vilket humör jag är på. T.ex om jag precis har gråtit ut så är mina ögon de grönaste du någonsin sett, medan när jag är glad och mår bra är de mer grå-blåa.


Jag, som de flesta andra tror jag, älskar att ha sovsällskap! Dels för att man kan ligga och ha det otroligt mysigt men också dels för att det är så himla underbart att få vakna upp med någon brevid sig. Slippa känna sig ensam liksom.


Under min uppväxt hade vi då och då en massa små söta kattungar som jag verkligen älskade mer än livet. Minns speciellt en av katterna som jag "fick", jag fick döpa den, ta hand om den och mysa med den så mycket som jag ville. Haha, och varför minns jag den här katten då? Joo, för att jag döpte den efter mitt favorit program på tv under min barndom, Kosmos. haha, mitt favoritprogram som liten var alltså Dr kosmos, ni vet den där gröna läkaren som hjälpte djur? :P


Jag älskar att ligga i en husvagn när det regnar! Det är så avslappnande att höra hur det droppar mot taket, haha :)


Jag har varit lite här och där i mitt liv, och något jag kommit fram till är att jag mår bäst när jag är på resande fot.


Jag drömmer om att få leva ett jävligt roligt liv, fullt med en massa roliga saker. Men jag vill också hålla på med skrivande när jag blir "stor". det är något sen jag velat i flera år nu, och det är verkligen något jag känner mig "hemma" i.


Jag vaknar upp vid samma tillfälle varje natt, bara för att kolla att klockan är prick 02.57 Helt jävla stört, men jag gör det varje natt, ifall jag sover vid den tiden alltså (;


Jag är beroende av en hudkräm som säljs i England. Hudkrämen är egentligen till för mörka människor eftersom de lätt blir lite "vita" när de blir torra, så den är riktigt fet och gör huden riktigt mjuk och smidig. Synd att den inte säljs här hemma i Sverige bara, men som tur har man ju en syster som har en kompis som flyttade dit nu, så nästa gång han kommer hem till sverige igen så får kan köpa lite åt mig igen! :D


Och nästa människor jag utmanar är ; Katja, Hilda, Anniina och Seb

ANNONS
Av Rosanna - 21 september 2007 20:37


Av Rosanna - 20 september 2007 17:19

Jaha, nu ska jag försöka leka snabb här och hoppa in i duschen och käka lite innan Emma kommer hit. Vi ska snacka lite, gå till Simon och hämta alla saker och sen sova, tidigt imorgon lbir det till Rotebro för att orientera med alla 701 ettor från skolan, yees^

I

Av Rosanna - 19 september 2007 18:51

      Elisa, Anniina & jag.

Av Rosanna - 19 september 2007 16:30

Hade skola i ett par timmar idag, var ju helt okej. Jag menar.. hellre träffar jag mina vänner än att sitta hemma en dag :)? Har prov i italienska imorgon, det går nog bra, rätt så enkla saker det där. Anyway, idag har jag under tiden jag varit hemma , pluggat lite, snackat med Emma i tlelfon och bara tagit det lungt. Ska snart börja laga middaghär, så slipper vi gå hungriga. :)

Beställde biljetterna til fredag nyss, ska bli så mycket att dra på bio med mamma, pappa och Elli och sen käka middag ute efter det :) På fredag blir det också utgång och sedan spenderas resten av natten hos Emma! :)

Av Rosanna - 18 september 2007 20:31

Och fyfan vad jag älskar mitt liv! Allt går så jävla bra just nu, älskar det! Även om vissa säker går åt helvete, så känns det bara så himla bra nu, grymt helt enkelt! :)

Av Rosanna - 18 september 2007 07:58

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se