Direktlänk till inlägg 30 september 2007

Coldplay - Tha scientist

Av Rosanna - 30 september 2007 18:26

Helgen var så himla underbar, kunde inte ha drömt om något liknande bara någon vecka sedan. They call it love I guess. Fast alla minnen behåller jag för mig själv ett tag till iallafall. (:

Sitter just nu och lyssnar på Kiss me - Sixpence None The Richer, Eddy från klassen kan den utantill, haha imponerande! (; Imorgon blir det skola, känns lite jobbigt att behöva gå dit nu igen, men aja det löser sig när man väl kommer dit. Ikväll ska jag bara ta det lungt, prata i telefon ett tag och sen sova hade jag tänkt. Kom hem några timmar sedan, har faktiskt inte gjort sådär himla mycket.. legat och tänkt och funderat ut lite saker. I veckan har jag bara skola inplanerat, förutom jobb på söndag. Vill försöka träffa Katja, men vi får se om hon har råd & pengar.. Cissi borde man också träffa snart, evigheter sen sist, men hon har prov i veckan så vi ska ta det i helgen. :) Daniel lovade mig att vi skulle fika någon dag i centrum, blivit helt fikaberoende över några dagar, mums! Nej, nu ska jag iväg här och lyssna på musik, mysa och bara.. vara så jädrans lycklig. :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

DinKatja

30 september 2007 20:31

Jag har råd och pengar :)Vi får ta en fika direkt när du kan :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se