Direktlänk till inlägg 27 september 2007

Skratt är ett lugnande medel utan biverkingar.

Av Rosanna - 27 september 2007 21:55

Kom hem en stund sen, var ute och träffade Danne. Satte oss i lekparken vid frestaskola och bara snackade en massa. Så jädrans lätt att sncka med honom.. kan liksom prata med honom om allt känns det som (: Vi ska iallafall ses i helgen igen, mysigt! Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite engelska glosor tills imorgon. :) Helgen lär bli rätt så lugn, ska sova hos Emma imorgon och jaa bara ha en massa skoj! sen träffar jag Danne och jaa.. det får bli vad det blir! Imorgon har jag en hemsk dag, från 08.20 till 16.00, suck vad jobbigt! Det enda roliga är väl att vi har levnadslära och jaa.. det funkar ju:P

Anyway, nu ska jag lägga mig i sängen och plugga somsagt. Puss på er sötnosar!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se