Direktlänk till inlägg 27 september 2007

And I miss you...

Av Rosanna - 27 september 2007 06:24

Igår var det skönt dag iskolan,hade bara några få lektioner och sedandrog jag hem för att äta, var helt döende! Åt lite mellis, duschade och pluggade lite historia. Sedan åt jag middag, mamma lagade min favoriträtt! :) Efter det skulle Pontus och Anniinautoch gå, så då bestämde jag mig för att gå hem till Danne i stället för att ta bussen. Och hör och häpna, men jag har bestämt mig för att jag verkligen ska börja röra på mig mer, haha :) Anyway, låg i Dannes säng och försökte hjälpa Emma med historian, men blev hela tiden avbruten av att Simon och Danne skulle mobba mig för mina strumpor, haha (: Sedan drog Simon och Emma, och kvar var jag och Danne, vå såg på film. Eller jaa, filmen var på min vi låg bara och snackade om en massa saker hela tiden. Var verkligen sjukt mysigt iallafall.. :) Efter ett par timmar kom Dannes mamma in och vi snackade ett tag där med, sedan drog vi mot min buss ( aldrig att jag går hem från söndervik själv runt elva tiden på kvällen! ), och ja.. sen somnade jag jäkligt snabbt när jag väl la mig i sängen. :)

Idag går jag heldag i skolan, usch:/ Men det går nog bra ska du se... ska försöka vara pigg iallafall! Och idag kommer ju Emma så, då blir det lite enklare (; Hah, måste bara nämna att jag nu har gjort det! Jag ramlade i trappan i skolan, haha! Hilda fick sig iallafall ett gott skratt ;p

Nu ska jag äta frukost, sminka mig och fixa väskan.

Pusspuss! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se