Direktlänk till inlägg 26 september 2007

Och det går bra nu..

Av Rosanna - 26 september 2007 06:40

Sitter här framför min dator, helt dötrött är jag! Börjar 08.20, men som sagt så tar det ett tag att åka in till skolan, men också för mig att vakna... Nu i veckan ( som går otroligt sakta jämfört med förra veckan ) ska jag bara plugga lite, kanske tillsammans med Emma eller så. I helgen ska jag och Emma visa omvärlden ( typ sollentuna eller väsbyborna) vad vi går för! ;) The Plupp and Tupp is redo för äventyr! :)

Låg hela kvällen i sängen igår och såg på tv, pluggade och lekte med mobilen. Thinking of you. Anyway, så är jag helt död nu! Funderar på att koka lite vatten och dricka lite grönt te så att jag vaknar ordentligt! Idag är det en rätt så kort dag i skolan om man jämför med hur länge jag brukar vara där, alltså från 08.20 till 16.00, men idag går jag alltså bara från 08.20 till 13.20, wihoo! :D Jaja, nu ska jag fixa lite innan bussen går! Om en sådär 35 minuter alltså.

Pusspuss hejhej!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se