Alla inlägg under augusti 2007

.

Av Rosanna - 27 augusti 2007 06:40

Jaha, då var årets tjejmil avklarat då.

Om jag har ont nu efter allt?

Jaa! Men det är det värt, så jäkla grym stämning det är när 23 000 tjejer springer en mil tillsammans. Och alla halvnakna snyggingar  / vanliga männiksor som står vid banan för att heja på oss gör ju saken mycket bättre också för den delen.

Snart bär det av till skolan, ska bara hämta lite kläder och fixa dem. Men anyway, skriver nog mer senare när jag kommer hem.

ANNONS

.

Av Rosanna - 26 augusti 2007 08:42

Igår tog vi det jäkligt lungt. Hade en bekant här som var och hälsade på så vi fikade och skit, sen var det ju bara att dra in till stan. Drog in med de där paret, henna, elli, sonja & cissi. Men drag var det ju verkligen inte nej.. Vid åtta tiden drog paret och sonja hem och vi stannade kvar, bra var väl det eftersom det hände en massa sött efter (: Henna och jag var ju peppade på våra alldeles egna små hip-hopare. Giftigt och glassigt satt var de skulle och så var det igång igen. Gick fram och pratade med dem efteråt och så blev det att snacka om Floras med Mange, och jaa.. efter det var det ju bara lungt :) Henna och jag kom dock på att man borde vara hög ifall man skulle fatta vad hon ena kärringen sa; hon som hade vunnit någon dikttävling och stönade fram orden. Anyway, ner till donken för att alla var grymt hungriga och var tvugna att besöka toan. Så där satt vi då ett tag tills tåget kom, satte oss på det och plötsligt hade vi värsta killgänget runt oss som försökte på alla sätt och vis få våran uppmärksamhet, suck. Anyway, drig hem och sov, idag blir det ju att springa tjejmilen, får se hur det går :) Håll tummarna för mig anyway. :)


puss!

ANNONS

.

Av Rosanna - 25 augusti 2007 09:03

Kvällen igår blev väl lite sådär. Åkte till Uno vid åtta tiden och låg där i hans säng och snackade ett tag, sen kom Tim och Ae som han kallas, så Uno hoppade in i duschen och där satt vi och såg på film. Efter det var det bara att krypa in i Aes bil ( rätta mig om jag har fel, men det kändes ju fan som om man verkligen inte fick plats i den (: ) alltså var bilen inte gjord för mig och Uno att sitta där bak iallafall. Anyway, drog ner till affären och skulle handla lite dricka och skit när Cissi och Lollo kom in, så där stod vi och snackade ett tag tills det var dags att dra vidare. Väl nere vid stationen så drog vi in hos victor, där var anton och senare kom det lite brudar osv. Sen fick man ett samtal och var tvungen att dra till Norra berget för attreda ut en massa skit. På vägen dit snackade jag i tele med Brandon, sötnos verkar inte ha det så lätt just nu. Samtalet bröts och så hittade jag ett par killkompisar, Arvid och Oliver med deras två kompisar. De stod vid bussen och höll mig sällskap och jaa.. sjukt länge sen man träffade på dem alltså! När jag väl rett ut allt slapp man åka hem med bussen iaf, ner kommer pappa och hämtar mig med bilen osv. Grymt sött av Oliver och Arvid iaf att fråga ; Får vi krama dig även om din pappa står där? Jag fick sånt skrattanfall så det var svårt att få tyst på mig. Så efter några kramar så drog jag iväg hemåt och jaa.. sen somnade man ju nästan. Vid två ringde Uno och sa att han var på väg hem eller skit, minns inte så jävla mycket, men vid fyra ringde Oscar och snackade om att jag hade lovat honom att umgås med honom osv. Hah, och han påstod att han var spiknykter, yeah right.


Anyway, idag blir det lungt.. ska in till stan sen med syrrorna och Pontus, sen blir det hem och sova, imorgon blir det att tävla ju :)

Av Rosanna - 24 augusti 2007 17:17

Oh, fredag idag då :) Och Rosanna har inga planer, så.. det är ju bara att säga till ifall det finns något :)


Varit i skolan nu ett par dagar, börjar känns bra nu iallafall :) Rudbeck tog in 701 ettor nu, och ca 230 elever vill få en plats nu, ifall det skulle vara någon som ändrar sig. Så det är ju rätt så stor skola det där.. :) Anyway, var med Uno igår kväll, såg på film och så somnade jag självklart. Efter att han dragit somnade jag om igen, gud vad skönt det var :) En sak jag ska göra i helgen iaf är att sova ut, och springa dne där tjejmilen-tävlingen. Ska bli skoj det :) Umgås lite med systrarna osv.

.

Av Rosanna - 22 augusti 2007 19:39

Skola idag, hade historia, engelska och italienska. Gick ju helt okej, nu var det ju bara en massa "att lära känna varandra" skit som gäller. Today, mår jag skit. Verkligen helt skunk, trött och ont i huvudet som satan. Kom hem från skolan vid halv tre någon gång, och somnade direkt typ, sov till middagen tills lillesyrran blev sjukt sur och började skrika på mig. Sen sov jag lite till, och satte mig här. Träffade vissa sötnosar på skolan idag, 2 &3or som man känns sen innan sov :) Och självklart skulle man fiska upp lite skvaller om vissa där, från Henna (;


Igår snackade jag lite med Lotti på playahead, suck. Vi har inte setts på evigheter, verkligen! :/ Saknar henne grymt, hon är verkligen den där jäkla solstårlen som gör allt så mycket roligare! Ska försöka festa med henne i helgen.


Imorgon blir det ju skola igen då; musik, italienska, matte och idrott om jag inte minns fel? Anyway, lär bli helt okej. Fast rätt så lång dag, beror dock på att jag har världens lunchrast från 10.20 till 12.40, men men.I don't care what you think I'm not seeing a shrink.
I'm not doing this again.
I'm not another student or a mother to take your shit out on
So let's see what you got, let's see what you're not
And what ever else you pretend
You defended my intention long ago


?

Av Rosanna - 22 augusti 2007 19:37

Vad har hänt ;O?

Av Rosanna - 21 augusti 2007 18:45

Då var andra skoldagen över då. Eller skoldag.. Vi satt och skrev lite skit och sen fikade vi med mentorsgruppen i parken brevid skolan. Iallafall så slutade jag vid två tiden, drog ner till Väsby centrum och köpte en massa skit till skolan nu, sen träffade jag Uno och åkte hem. Väl hemma är jag helt död, vill gå och lägga mig nu med det finns en massa som måste göras. Oliver vill dock att jag ska med på fest hos Avve ikväll, men min riktiga skola börjar imorgon vid 08.20 så /: Anyway, väntar på käk här och sen ska jag fixa lite osv, sen blir det sängen direkt!


 Läser Jenna Jamesons bok nu, hon är fan rolig hon. Och snygg för den delen också. Även fast bilderna i boken är grymt mycket .. mer.. sexigare? Så är hon snygg, även fast hennes bröst är de fulaste jag sett. Nej jag är inte för eller emot plastbröst, men jag tycker bara det inte är fint på pinnsamla tjejer, men Jenna har personligehetn. Så även om hon nu är en porrskådis så är hon jäkligt härligt, iallafall om man ska tro på vad som står i boken. ;)

 
 Kom att tänka på att jag saknar England och allt där. Usch! :/ Alla svenska studenter, spanjorerna, Hastings, stranden och allt. Oh, vad härligt vi hade det, verkligen! :)


Av Rosanna - 20 augusti 2007 20:30

Lycka.

Att vilja ha den, känna den, verkligen få bli ett med den.

Känslan av att allting är som det ska. Eller ja, den känslan kankse inte heter lycka. Men vad kallas den då? Längtan..? Längan efter vad?

Eller är det bara så som vi tror. När vi har allt, vill vi bara ha mer då? Jag tror så. Men lycka? Vad är det för känsla? Hur känns det när man är lycklig? Är man glad, vaknar man upp med ett leende på läpparna som aldirg släpper helt plötsligt en dag? Vad gör man egentligen för att bli 100 % lycklig? Eller det kankse man är, om man börjar jämföra sig med andra. Fast då kankse dte inte kallas lycka längre. Det är fan inte en lyckokänsla att känna sig överlägsen alla andra, eller? Oh, jag är förvirrad. När är man egentligen lycklig? För alltid är det ju ur något håll som skon klämmer. Aldrig slipper man den där jävla känslan som gnuggar fram en massa sår.


Rosanna, Augusti 2007

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se