Direktlänk till inlägg 31 augusti 2007

Rubrik saknas

Av Rosanna - 31 augusti 2007 17:48

Underbara Hilda lovade att förgylla min helg med en kort

berättelse på playahead.

 Tack sötnos, var grymt kul att läsa, haha! :) <3

Ta det inte seriöst nu, det är fredag, man får lov att vara lite konstig.  ;)Hildaaa- 2007-08-31 17:15
En bok du sent kommer glömma!!!!

Det var en gång en Puma som bodde på landet (Upplands väsby). Det lustiga med den här puman är att hon faktiskt, konstigt nog är blond på huvet istället för svart hårig.... Kan låta konstigt men de e sant, tro mig...jag har gått i samma klass som den här puman i 2 hela veckor nu. Åter till Puman. Puman Ääääääälskar att dansa, därför brukar hon gå ut på krogen och skämma ut sig när hon ställer sig upp på baren och skakar rumpan. Men, den här kvällen var inte som alla andra. Puman stod uppe på baren och dansa som bara attans då hon plötsligt märkte att alla som kollade på henne vände sig om och började kolla mot dörren. Till slut hör hon hur alla börjar klappa händerna och vissla mm. Men puman kan inte se vad det e som händer där borta eftersom det är så otroligt mycket folk.

Puman blir nu lite arg och sur, så där som hon kan bli när hon blir hungrig. Så hon hoppar ner från baren och knuffar bort alla som är i hennes väg när ho kommer fram ser hon....


Den otroligt snygga, sexiga och underbara HUMMERN!
-OMG! vad ska jag göra nu? säger Puman för sig själv.
-Vad e det jag ser??? Är det inte Puman som står här och hänger? säger Hummern.

Dom diskuterade länge och kom till slut fram till att dom skulle göra upp. Puman utmanade Hummern på en dans tävling. "Lätt match" tänkte Puman...

Dom dansade och dansade TILLS....en av dom dansat så mycket att den svimma. Den andra som vann kom ut ur ringen gick fram till baren och beställde en dricka! OCH, den som vann var aldeles RÖD i ansiktet!

 
ANNONS
 
Alexandra

Alexandra

31 augusti 2007 17:52

^^

http://aliza.webblogg.se

 
Ingen bild

Hilda!

31 augusti 2007 18:03

Haha neeh ta den verkligen inte så seriöst ^^
Kul att du gilla den iaf ^^ puss på dig snögging :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se