Direktlänk till inlägg 30 augusti 2007

Rubrik saknas

Av Rosanna - 30 augusti 2007 21:43

Förfriskning! - Nej inte grattis alkohol, jag håller på att bli något piggare efter att varit helt seg senaste dagarna.


Vill bara påpeka att: DET ÄR ROSANNNA SOM SKRIVER! (Inte Andréas alls)
haha, nej men saken är den att jag kände det var dags att ta steget ut till vuxenlivet så har nu anställt en viss Andréas Lampeitl till min personliga sekreterare, så om det finns stavfel i texten eller ni känner er nedvärderade av diverse skämt så är det honom ni ska vända er till på hans privata hemnummer tycker jag!! (gärna efter läggdags för ökad effekt :)


Rosanna är ingen vanlig tjej

nej för hon har en hemlig grej

kan det vara hennes hårspray?

NEJ, själva grejen är att hårspännet matchar de där skorna!


Rosanna är verkligen en mega söt tjej, om det är någon som får en något att le efter en seg dag och allt så är det hon - Du. (:

Jag vet att jag kommer hamna i korsningen mellan ljuv och hämd, men tvungen att lägga upp denna bilden - Trots att hon kommer ge igen på mig sen! :)

En bild på Rosanna som Prinsessa! :) <3


 
ANNONS
 
Ingen bild

tvilling elisa

31 augusti 2007 06:58

andréas, hej? dude, you suck :) men du är ändå välkommen hit. ciao!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se