Direktlänk till inlägg 29 augusti 2007

I still don't have the reason...

Av Rosanna - 29 augusti 2007 15:03

Tagit lite nya pics idag, räknat matte och läst i engelskaboken, wiho.

Mår lite bättre nu som tur är, annars hade jag aldrig orkat sitta här. Druckit en massa te, käkat alvedon och vilat, det är mirakelkuren vet du :)Blött näsblod som fan idag också, usch :/ Om ett par timmar ska jag nog ut och gå lite, känner mig så seg idag så det skulle bara vara bra. Känner att jag måste gå till skolan imorgon, så det blir att lägga sig tidigt ikväll om jag ska upp halv sju.

 Har snackat lite med Andreas, och han är kanske på väg upp hit till Sthlm för att läsa ett år på Sigtuna gymnasium.. då skulle han bo en timme ifrån mig, istället för 6, vilket skulle vara jäkligt nice, right my dear friend? :)

Ska nog gå ner och ta mig lite mellis, en kopp te och lite frukt kanske. Anyway, börjar bli kallare väder nu, så det blir väl att trycka in alla shorts osv längt ner i garderoben och ta fram alla gosiga tjocktröjor, jeansen och min nya svarta parkas ( som är relativt tunn, går att avnända på hösten, ej på vintern) från England. :)

Jag gillar hösten, eller sensommaren som det egentligen heter. Alla färger, äppelträden, vindarna, mörkret osv.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se