Direktlänk till inlägg 29 augusti 2007

Face Down

Av Rosanna - 29 augusti 2007 10:06

Jaha, då var man verkligen sjuk då. Vaknade 05.15 i morse och gick in till mamma & pappa och började grina helt plötsligt, hade så grymt ont i halsen, öronen och allt var bara en jävla lidelse. Fick lägga mig i sängen och sov i två timmar, efter det så fick man i sig en massa piller som skulle vara bra. Höh. Var tvungen att stiga upp innan nio anyway, för att skriva in mig på sjukanmälan på schoolsoft. Försökt trycka i mig lite mat också, en kopp te, en bulle och 6 fetaost bitar har man fått i sig, och magen kurrar så in i helvete.


Har bytt om nu iallafall, känns som om jag bara blir sjukare ifall jag går runt i mjukisbyxor och tröja, så nu är det thigts, klänning och kofta som gäller. Första gången jag använder klänningen också, fick den från mamma när hon var i London precis innan jag reste dit. :) Tur att man har en mamma som vet vad man gillar.


Idag skulle jag bara haft halvdag i skolan, men mår fortfarnde helt stört så det fick vi hoppa. Klassen ska ha ett DT idag på engelskan, men jag kankse får göra det imorgon eller så.. Idag ska jag försöka bli frisk. Knapra alvedon och dricka en massa te & hostmedicin. Sen ska jag försöka få i mig, Ponuts och pappa lite lunch, får se hur det går. Med två män i familjen ( just nu iallafall, Pontus är ju mer som en i familjen än som syrrans fästman) så går det ju inte så bra det där.. Ena sover till 12- 13 på dagen och den andra ( far min ) är inte så pigg på att käka lunch i vilket fall som helst så. Sen när jag väl gjort det, blir det att räckna lite matte, fotografera lite nu när hösten kommit över en natt och läsa lite ur engelska boken.The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se