Direktlänk till inlägg 28 augusti 2007

Sjuk

Av Rosanna - 28 augusti 2007 19:26

Du måste vara sjuk, sjuk sjuk sjuk.


Var i skolan i ca tre timmar idag för att sen åka ner till Löwet och in på sjukhuset. Tog en massa äckliga blodprov och snackade om ev bränning av ett ytligt blodkärl i min näsa. Skulle man göra det så skulle jag inte blöda näsblod någon mer, vilket skulle vara jäkligt skönt eftersom den senaste tiden har varit helt förjävligt. Har blött så mycket att jag kännt mig helt yr i flera timmar efter osv, så hoppas det blir ändring på det snart.

Anyway, sitter med tre tröjor och mjuksbyxor och fryser arslet av mig. Ont i halsen, i öronen,  kunde knappt äta något idag och så är jag helt hängig, helt fucking jävla sjuk. Suck.

Pontus fick jobb idag, grattis! Är verkligen jätte glad för din skull, lilla skåneplutt (= Sitter här och försöker få i mig lite te, men det gör så grymt ont att jag tror jag ger upp snart.


Maybe we’re better off this way?
I’m not fine, I’m in pain
It’s harder everyday
Maybe we’re better off this way?
It’s better that we break

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se