Alla inlägg under juli 2007

Av Rosanna - 9 juli 2007 21:06

Imorgon drar vi, sthlms partybabes gör Åland osäkert  ;)


Idag har jag gjort en massa! Städat mitt rum, fixat med spegeln ( äntligen klar med den jäveln! Fint blev det, rummet ser så mycket större ut nu, och man ser det mesta som händer i rummet genom spegeln ;) HaHa;p  ) åkte ner till elgiganten för att klaga lite på laddaren till min älskade mobil, snubben som skötte det där gav mig en ny laddare, fast garantin gått ut för nån månad sen, skit snäll :) Sen hittade jag en ny digital kamera som jag köpte också :) Åkte ner till centrum och väntade på Katja där, köpte lite sminksaker där i väntan, och hör och häpna! ROSANNA TACKADE NEJ TILL EN PÅSE! hah, Katja blev mycket stolt över mig, eftersom jag lovat henne att frösöka bojkotta påsar;P Aja, efter det så träffade jag henne, sen åkte vi hem och käkade. På bussen så satt vi och åt bullar som Katja bakat med kärlek igår, skitgoda :D Sen fick jag prova min nya " ögonsak som man har för ögonen när man sover:D " skit fin den med :D

Gick ner till affären för att köpa godis nyss, så skönt att gå en bit :) Imorgon ska vi vakna vid fem tiden och sätta oss i bilen iväg till Ålandsfärjan :/ Ska bli kul, men så jävla tidigt! Vi ska snart krypa ner i min säng här, läsa lite, snacka skit och somna :)

ANNONS
Av Rosanna - 8 juli 2007 22:18

Gjord av ren kärlek! ;)
grymt söt gumman, verkligen! :D Och för er som inte fattar så är den där saken Katja har på huvudet "en såndär ögonskit sak som man kan ha för ögonen när man bill sova" Katja har gjort den själv åt mig eftersom vi inte hittade någon idag :) Jag älskar dig

ANNONS

(=

Av Rosanna - 8 juli 2007 21:57

Idag är Rosanna jäkligt glad. Helt underbar dag =) Träffade Katja inne i stan, hämtade biljetterna, drack en massa latte, snackade om en himla massa, sprang runt och letade efter " en såndär ögonskit som man kan ha på sig när man sover" och jaa.. hade det mysigt :) Kom på några väldigt bra saker också! ;) T.ex att man måste komma ihåg att ta med sig sjalar på flyget till England och att jag börjar bli som katja; stoppar in ordet skit i varje mening. Hah :) Därefter åkte jag hem till Uno och myste med hans katt, såg på tv osv. Sen åt vi och såg lite mer på tv ;P Mår bättre än vad jag gjort på länge! Riktigt glad och skit :)

Imorgon ska jag bara mysa en massa på förmiddagen tills det blir dags för att åka och möta Katja igen. Vi åker ju som sagt till Åland på tisdag, tidigt på morgonen så :) Ska bli riktigt skoj! Självklart tar man med sig kameran och fotar en massa! :D

Nu sitter jag bara här, ska snart lägga mig i sängen och se på tv, smörja in mig, lyssna på go musik och somna. Är inte speciellt trött, men min kropp är helt död efter jobbet igår! Imorgon drar Viktor till Finland, han kommer typ hem när jag åker, och när jag kommer hem så drar den jäveln till Bulgarien, så vi lär ju inte ses så mycket ;P Ser fram emot resan till Engalnd så himla mycket! Ska bli riktigt kul ju! :)

Jag och Katja hade en diskussion om bloggar idag. Enligt oss båda är vissa bloggar så grymt tråkiga när de blir för.. mycket? Men när blir det för mycket.. det kom vi aldrig fram till! Men något som vi tycker går tvärbort är bloggar med ett jobbig textsnitt, hemskt att läsa ju :/

Av Rosanna - 8 juli 2007 09:14

Jobbade igår på ett bröllop. Skitkul faktiskt (= Anitras klänning var helt otroligt himla vacker! Alla gästerna var uppklädda till tusen och allt var fint. En massa mat som skulle ut, dricka som skulle serveras. Stackars Anitras bror som fick allt vin i ansiktet bara (= Kvällen/natten slutade iaf väldigt lyckad (: När alla gäster dragit så skriker Anitra ( bruden) "Efterfeeeeest!! Det är nu det börjar, hihih" Aningen full? Hon? hah, jaa!

Idag ska jag iväg till stan och träffa Katja, vi ska hämta ut biljetter och sånt :) Sen ville Uno dra med mig och bada fastän det är sånt pissväder :O Jag funderar på att försöka övertala honom om att det är en dålig idé ;p

Av Rosanna - 6 juli 2007 21:21

Helt slut efter allt idag! Och nu försöker Viktor få med mig till hans polare. Saken är ju den att det varit lite.. vad ska man kalla det för? Pinsamheter mellan mig och den där polare. 20 cm, aldrig! ;P  Haha, viktor vet vad jag menar. Imorgon ska man upp, fixa en massa och sen iväg och jobba.


No one wants to be themselves these days

Av Rosanna - 6 juli 2007 15:20

Cover up with make up in the mirror
tell yourself it's never gonna happen again
you cry alone and then he swears he loves you.


Jobbade med Katja idag, vi slet i ett par timmar tills vi tyckte att det fick räcka för idag. så sen gick vi hem till henne, ut på gräsplätten och solade. Eller ja, det var iaf tanken, men så fort vi kom ut så blev det molningt /: Men vi låg iallafall ute och läste tidningar ett tag innan jag åkte hem och nu sitter jag här. Ska käka lite snart och sen ska vi in till centrum för att snacka lite med brudparet vi ska jobba åt på deras fest imorgon.  Blir nog lungt ikväll, eftersom jag ska jobba imorgon och så. Se på film eller liknande.. hela helgen blir lugn nu när jag tänker efter..Jobba imorgon, sova till förmiddagen på söndag och sen ut och bada med Uno om det är fint väder. Måndag kommer Katja hit, vi tar det lungt, packar och sånt och så åker vi tidigt på tisdag morgon. =)

Av Rosanna - 6 juli 2007 07:53

Någon som orkar jobba idag istället för mig (:?

Ska iväg till huddinge och träffa katja, sen ska vi jobba. Efter allt slit blir det att sola med henne i någon park inne i stan (; När jag väl kommer hem blir det att åka iväg till stället där vi ska jobba imorgon för att snacka lite med brudparet, fixa och se till att vi vet allting. Det blir väl bara en massa plock och servering imorgon antar jag, så detblir enkelt :)

På tisdag drar jag och Katja iväg till Åland, skitmysigt! (=

EGO

Av Rosanna - 5 juli 2007 17:34

Rosanna känner sig snäppet gladare idag liksom.. Kan det vara solen och värmen tro? Här kommer iaf några egobilder på mig, se, njut och skratta. ;)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se