Alla inlägg under juli 2007

.

Av Rosanna - 17 juli 2007 09:59

"Fly aldrig från dina problem, för det kommer ständigt nya"

ANNONS

:/

Av Rosanna - 16 juli 2007 23:09

Usch, helt fucking fel allt blir. Eller liksom.. så svårt att förklara!

Tror jag tar en paus från omvärlden ett tag nu och bara .. är för mig själv. Hoppas på fint väder imorgon, för då ska jag sola hela dagen, annars stannar jag i sängen hela dagen. Vet inte varför, men hela dagen har det kännts som om jag skulle spy eller svimma. Helt svag och sliten känner jag mig. Hjälper inte vad jag än gör, känslan kommer ändå tillbaka. Sitter fan och gråter nu när jag skriver, och jag vet inte ens varför! Allting känns bara så himla konstigt just nu, ingenting är som det ska. Absolut ingenting är som det har varit. Fram med lilla deppiga Rosanna igen. Suck vad jag hatar det här. Det är som att jag är spelpjäsen i ett spel, och den riktiga spelaren inte riktigt vet vad han vill. Utan ibland hamnar jag på gå tillbaka tre steg rutan, och då är det kört. Då kommer man aldrig vidare liksom. Antingen så är det tre steg bakåt, eller ett steg framåt. Oftast tre setg bakåt. Och jag är trött på det här spelet, vill välta hela spelplanen och bara få vara. Men nej.. det kommer aldrig att vara så jävla enkelt.


Would it help if I tried, or has it sailed and passed me by
First love grows then it does, and its all white lies

ANNONS

..

Av Rosanna - 16 juli 2007 21:15

Snackade med Csongie efter att jag käkat, och han började snacka om att träna, blev så sur på mig själv för att jag kände mig som världens fettisbulle så jag bestämde mig för att dra och gå ner till stranden. Hade inte tänkt bada ens, men så blev jag grymt sugen, och som tur hade jag bikinin på mig så det blev ett dopp där :) Känner mig fortfarnde helt gigantisk .. men men :P

Av Rosanna - 16 juli 2007 19:21

Idag har det varit rätt så lungt, städade hemma innan jag åkte till stan för att träffa Katja nu innan hon åker (=

Där skuttade vi runt lite och sen hamnade vi på Floras Kulle där Elli jobbar, drack islatte och snckade lite skit innan vi drog vidare. Hittade jättesöta linnen åt mig och syrran på Urbans outfitters. Där i kassan stod nån söt kille som bjöd mig på deras Vipfest, haha helt knas. Kom hem med Elli, låg i solen i en halvtimma när vi bestämde oss för att dra ner till centrum en sväng för att köpa iste och kolla på bikini till henne. Väl hemma så började maten bli klar, grillat kött och klyftpotatis (= Snart ska jag ut en sväng, orkar inte sitta hemma, vill röra på mig! (=


Av Rosanna - 15 juli 2007 21:38

 Tänkte bjuda på bilder utav två av de kändisar som enligt mig verkligen är sådär grymt snygga. Inte alls som alla andra plastiga människor i kändisvärlden, utan mer naturliga.


Härliga Paolo Nutini har fått på sig en tröja med texten ; Sweden och sedan ett par fötter i den där ställningen ? Paolo, komsi komsi!  Älskar för övrigt hans tatuering som syns på bilden, stjärnorna sådär får honom att bli ännu snyggare på något sätt. Grymt het blir snubben på bild också! Lite sådär vilsen men ändå med båda fötterna på jorden (: Nåja, inte bara hans tröja är lite söt, utan han också. Killen ser jäkligt naturlig ut och har underbar röst!Och Evangeline Lilly, Grymt snygg brud! Finns inte så mycket annat att säga om henne, hon är vacker som få. Gyllenbruna huden, ögonen, kroppen och läpparna, jaa allt! I tv-serien Lost är hon en stark tjej och lite av en ensamvarg på ngot sätt. också hon med båda fötterna på jorden. Hon känns liksom riktig och inte alls sådär kändisplatsig som de flesta blir efter ett tag. Otroligt vacker är hon. :)

-

Av Rosanna - 15 juli 2007 17:44

Igår var det att jobba lite på förmiddagen för att sen dra hem till uno och äta lite frukost. Fast det blev ju ingen frukost eftersom vi la oss i sängen och typ somnade direkt så. Eller jaa, Uno var nog vaken och bakis men jag somnade till säkert flera gånger (= Sen gjorde Uno lite Kaffe och vi var tvugna att springa till bussen. Vid busshållsplatsen träffade vi.. ( Rosanna är sååå dålig på namn ) Axel kanske han hette? Och så inne på bussen satt Camilla och Johan? (Gosh, namn är inte min starka sida;) ) Anyway, vi åkte in till stan, och gissa vem som sitter på tåget samtidigt som oss?  Joo, den där tjocka snubben som alltis svettas och har rosa nagellack och värsta diatemet och så stönar han. Haha, jag och Uno försökte gömma oss där, så att han inte skulle få syn på oss, jag har nämligen råkat ut för honom två gånger, usch ;O Inne i stan träffade vi Emma och Markus ( UNO, rätta mig om jag har fel namn :D ) Så åkte vi till Grönan och  lekte där (: Uno och jag kom på att vi hade liknande underkläder:P? Båda hade BjörnBorg kallingar/trosor:P Jag blev slagen i magen av en liten unge på grönan igår, han råkade slå mig med sin gigantiska chokladkaka som han hade vunnit. Haha :) Vi började dra hemåt när det började ösregna. Kvällen slutade iaf trevligt (:


Idag vaknade jag kl nio typ och var så utvilad:S?

Förstår inte riktigt hur det gick till, anyway började stryka en massa och sen skulle vi käka lite lunch men jag pallade inte med det så jag gick in till mig och sov i två -tre timmar. Vaknade av att radion plötsligt stod på Rockklassiker:P så då låg man i sängen ett tag och lyssnade innan jag gick ut till kökat för att försöka hitta något att käka. Vet inte vad det är, men jag känner mig så trött på all mat så det blev bara ett glas mjölk och lite vattenmelon.  Imorgon ska jag träffa Katja inne i stan och hon ska fixa lite innan hon åker på tisdag :) Sen blir det självklart fika (:

Var precis och plockade en massa jordgubbar, mamma och tvillingen ska göra jordgubbsrulltårta ;P Mums (: Kanske just därför detta blogginlägg blivit jäkligt segt, började 17:07 och nu är dte klart, 17:44 ;P Jag gör för många saker samtidigt bara (=Det är en stor svaghet att inte kunna acceptera folk som har andra värderingar eller ett annat sätt att leva som en själv.

 Lånar orden från Isabella Löwengrips blogg. (=:)

Av Rosanna - 14 juli 2007 12:09

Harry Potter filmen var sjukt bra, över förväntningarna! Kul hade vi tejejer också för den delen.. =) Jobbade aldrig igår pga av att jag är så jädrans lat (; men idag blev det av.. haha :) Igår efter bion ringde Uno mig och tjatade på mig så att jag skulle följa med honom till gröna lund idag, förstår inte hur han lyckades men iaf.. dit bär det av snart (= Igår på pendeln så var det ju helt förjävligt.. folket var helt galet, iaf de som var påverkade av någonting;P Först kommer det en snubbe som var 24 ( såg dock ut som 30 )
Snubbe; Heej tjejer, får jag sitta här?
Jag; Njaa, jag pallar inte med ännu en snubbe som är dubbelt så gammal som mig..
Snubbe; Men vi kan bara prata!
Jag; Jo visst kan vi det, men vi har verkligen inget gemensamt. och jag är verkligen inte intresserad.
Snubbe; hur gammal är du?
Jag; 15
Snubbe; Ooh, det var en rolig ålder.. skulle gärna vara 15 igen alltså!
Jag; Jo, det är trevligt så länge man slipper fyllon som försöker ragga på en och inte förstår att man inte vill ha något med personen i fråga att göra.
snubbe; Vill du att jag ska gå eller? *Allvarlig blick mot mig*
Jag; Jaa, det skulle vara bäst så.
Snubbe; men vafaan


Sen senare när den här snubben hade lämnat oss så kommer det ett gäng spanska/chilenska killar? Och sätter sig vid oss. Elli & jag går av och då börjar de skrika en massa i stil med ; Abooou kolla in dem, shiit fina flickor!

Usch, så trött på "pendeltågsraggning" Bara för att de inte har hittat någon på krogen/ungdomgården/bion/ mcdonalds osv så betyder det väl inte att vi som inte vill ha dem skulle vilja ha dem på pendeln:P


Anyway, ska till Uno nu och käka frukost med han, sen drar vi och leker på Grönan.

Av Rosanna - 13 juli 2007 16:29

Jaha, då var det bevisat att män med muskler får mer sex. Och efter att varje liten taning tonårspojke har läst alla artiklar om detta så kommer det väl vara milslånga köer utanför gymmet nu? Men hur mycket muslker är egentligen snyggt :/? Jag vill ha en snubbe med tränad kropp, ja visst! Men han ska gärna kunna spendera tid med sina vänner osv också, gymmet får ju inte bli som ett hem för honom! Men det får inte bli överdrivet bara.. visst är en tränad kropp snygg som få, men vem vill egentligen se ut som ett muskelberg som sedan ingen vågar prata med / röra vid för att inte bli slängd i väggen om man råkar göra fel (;?


 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se