Alla inlägg under juli 2007

.

Av Rosanna - 21 juli 2007 09:52

Igår hände det inte allt för mycket. Fixade lunch och sånt åt lillesyrran, Pontus och pappa. Sen åkte de iväg till Mariefred för att gratta ettåringen Melina. Kvar var jag helt ensam i det stora huset. Elisa var på jobbet, mamma och Anniina skulle iväg till Mariefred direkt från jobbet. Så jag tog det lungt här, njöt av tysnaden och satte mig ute i solen och lyckades somna. Efter två timmar började det bli kallt och jag hungrig, så då sket jag i att Uno hade lovat komma och laga middag åt mig, han var ju så seg så jag fixade det själv. Satte mig ute och åt och läste den där nya boken jag fick av mamma. Efter ett tag kom Elisa hem med kyckling, potatis och vitlökssås som hon fick från jobbet, satt och kollade på när hon åt och solen värmde lite då. Efter ett tag kom resten av familjen hem, och efter ytterligare ett tag kom Uno hem till mig efter att ha gått vilse. Katja ringde mig från England, och fan, jag har aldrig varit så glad över att höra hennes röst som nu! Hon mådde bra, bodde i ett jätte stort hus och allting var ok. Förutom själva byn vi ska bo i. Hasting, ska tydligen vara värsta.. hum gettot? Och det finns knappt ingen blondin där, så yes! Kommer ju bli en heldel klagande från min del, hatar att vara utomlands när det är en massa gammel gubbar som stirrar på en bara för att man är blond. Som t.ex i alla de länder vi var i med skolan, då fick vi ta speciella omvägar för att inte bli helt totalt utstirrade/ få äckliga förslag osv. Usch :/

Anyway, Uno var här, vi åt glass, såg på film och bara snackade. Sonja försökte störa oss som fan när vi försökte se på tv och Anniina somnade i Pontus knä. Hah, de enda som var pigga var ju jag och Uno som båda sovit ett par timmar under dagen. Anyway, Uno började gå mot Tim vid typ.. halv tolv tiden och jag la mig i sängen och läste vidare på den där boken (: 

Idag blir det lungt nu på förmiddagen, ska nog fixa lite  med kläder och sådant, hämta min resväska. Sen vid tre tiden blir det grillparty här, en massa mysiga kompisar kommer och jaa.. vi får se vad det leder till (; Storesyrran och hennes gäng ska iallfall nog ut på krogen efter så.. Vi får se (:  Får väl berätta mer om idag sen när vi har upplevt vad dagen har att ge, right :)?

puss!


ANNONS

-

Av Rosanna - 20 juli 2007 12:40

ANNONS

(:

Av Rosanna - 20 juli 2007 11:51

Melina, min kusins dotter fyller idag ett år, grattis sötunge!

Av Rosanna - 19 juli 2007 21:57

Och jag saknar, verkligen saknar dig Katja! Men snart ses vi, jag och syrran gör dig sällskap på onsdag där i sötlandet! Hoppas allting är bra med dig och att resan gick bra :)Tänkte att jag skulle visa Katja hur mycket jag saknar henne genom att visa en bild på hennes favorittröja som jag har! (; Blev en hel kväll kallad för korvgubben pga denna ;).

Av Rosanna - 19 juli 2007 11:20

Igår kväll så åkte jag, Elli & Cissi in till Kista centrum för att äta lite gott. Gcik runt och försökte hitta nån bra resturang som vi inte testat förut, men vi tröttnade snabbt och tog favoriten Levinsky. Nyttig som Elli är tog hon en kycklingsallad och jag & Cissi varsin stor nachos tallrik, köttfärs på mignoch kyckling på Cissis. Grymt gott, mycket skratt och skitsnack. Efter maten var vi mätta som tusan så vi gick runt lite i affärerna ( så grymt bra att de stänger alla affärer vid nio tiden, så man kan komma dit på kvällen). Hittade en grymt söt kille i Carlings affären, dock var han ju inte singel.. vilket vi fick reda på efter att jag gett ut Ellis nummer till honom. Menmen, man kan inte alltid få det man vill ha (; Hittade ett vitt vanligt linne från H&M, Elli köpte en vit tshirt med tryck från Carlingskillen och Cissi köpte underkläder ( tur var väl det ).

 Sen när vi var trötta på det åkte vi tillbaka till Sollentuna och skulle precis ta tåget när Elli såg en söt kille hon ville ragga på. Så vi sket i tåget och satte oss bakom baren där den söta killen satt för att fixa till oss lite ;P . Anyway, slutade med att Elli inte vågade gå fram till honom i baren för att hans vänner satt där också så vi gick ner till Ica och köpte dricka och chokladbollar för att Cissi var grymt sugen på dem. Hah :) Tog tåget hem och i vagnen satt det ett gäng rockare som var..söta enligt Elli. Hon tycker tamigfan att alla är söta! ;P Så gick vi runt lite här i vårat område..gick in på Coop nära och ragga lite på snubben i kassan som alltid är så glad när vi kommer in ;)

Efter det åkte Elli hem till os och jag & Cissi fortsatte vårt lilla äventur mer att ringa till Uno och be honom ta med sig någon till stranden för vi skulle nämligen bjuda på dricka och chokladbollar! På bussen ner till stranden blev jag grymt sugen på att ta det där plakatet med en katt på, katten var ju så jäkla söt! :D Men jag vågade inte eftersom busschafören stirrade på oss/: Anyway, satt på stranden och lyssnade på musik i en halvtimma innan Uno kom, utan någon med sig! ;O Jaja, mer chokladbollar åt oss då!;) Jag och Cissi kom på den.. mycket bra? idén med att bada. Vi gjorde som vi tänkt och klädde av oss och hoppade i enbart iklädda trosor. Kallt som fan var det i början, men sen blev det ju bara skönt :) Synd, ingen av dem ville ju vara kvar i vattnet utan de ville upp och torka sig. Och jaa.. smart som jag är hade jag sex små servetter i väskan som vi trokade oss med. hah, måste sett förjävligt ut:P Men så tog jag på mig en tröja Uno hade med sig åt oss och skulle byta till de nya trosorna som Cissi köpte.. och vad händer när jag står där i bara en stor tröja och med trosorna nerdragna? Jo, dte kommer en bil! Och bilen bara står det ett tag, kör runt och sen kommer han igen. hah herregud vilken panik jag fick!:D Uno och Cissi sprang och gömde sig bakom en soptunna, men jag kunde ju inte springa med trosorna nere vid knäna och allt, så jag snubblade runt lite och så kördede iväg. Hah, de måste sett jävligt kul ut:P Vi klädde på oss och gick till lekplatsen brevid stranden, åt chokladbollar, ipren och drack vatten. Hah (: sen bestämde vi oss för att dra hem, och otur som jag har hade jag precis missat busen så vi satt i en halvtimme och väntade på min buss. Sen gick Cissi & uno hem åt deras håll. Väl hemma så la jag mig i sängen helt iskall direkt. Usch :)

Hade iallafall riktigt kul vi (=


Idag ska vi ta det lungt.. ska åka till något slott här nu och shoppa lite glas och sånt. Sen bär det av hemåt, ska tvätta kläder och skit och ..jaa sen blir det bara lungt :) Kanske träffa Uno och lämna tillbaka hans tröja, så han får med sig några kläder till New York! Jag har hans halva garderob här..:) På onsdag åker vi, ska bli grymt skoj att komma iväg till England, och i tre veckor och allt. Ooh, jag kommer bli kär i landet:D


Puss!

.

Av Rosanna - 18 juli 2007 16:00

Jag vet att det kommer bli en lång text, men det känns som om jag måste få skriva av mig om den här saken.. Så läs eller inte. Upp till dig:) Eller lång och lång.. Men lite längre än vanligt (=


Och du vet att det är svårt. Både att be om förlåtelse och att förlåta dig.

För att vi båda har gjort fel.

Och du tål det inte. Inte jag heller för den delen.

Det du gjorde kommer jag nog aldrig att glömma. Förlåta, javisst. Men inte än.


De sår du rev upp, det har inte läkt än. Inte dags att förlåta än.
Och även om det inte är du och jag längre, så känns det i mitt hjärta iallafall. För mitt hjärta vet att jag inte har förlåtit dig för det du gjorde. Och du känner nog precis samma sak. Men så länge mitt hjärta inte förlåter dig, så blir det svårt att glömma dig. Men jag kommer att glömma det du gjorde, det som du rev upp. Men inte dig. Du är en människa jag aldrig kommer att glömma, för allt du gjorde, för allt du sa. För allt har jag att tacka dig för. Men också så ångrar jag mycket. Mina år med dig, kommer att betyda otroligt mycket för mig, för ska vi vara riktigt ärliga nu. Så var det du som fick mig att tänka om. Förändra mitt liv, min vardag.. hela mig. På ett posetivt sätt. Verkligen. 


Jag blev starkare med dig, både i hjärtat och i kroppen. Då menar jag inte att du körde världens träningspass med mig för att göra mig ett en muskelknutte. Utan du fick mig att inse att det jag var förut, det var för svagt liksom. Jag hade aldrig orkat med någonting om jag hade fortsatt på den vägen. I hjärtat blev jag starkare på det sättet att du lärde mig att gilla mig själv, jag blev störtkär, inte i mig men i dig. Du förändrade mig. Gjorde mig hel.


Låter som en jävla smörja det här, men det är verkligen så det var. och jag ångrar inte att jag valde att spendera två år av mitt liv med dig. För du betydde, betyder och kommer alltid att betyda mycket för mig. Och jag vet att det var fel gjort av mig, och jag ångrar det. Men gjort är gjort, det enda jag kan göra är att be om förlåtelse och ångra det. Allt annat är bara drömmar, sådant som inte kan förverkligas. Eller, drömmar kan gå i uppfyllelse, men inte alla. Min dröm var att få börja må bättre, och då kom du och uppfyllde den drömmen. det är jag tacksam för, men det finns mycket jag ångrar som sagt. Ditt och mitt förhållande var verkligen toppen i 1,5 år. Men som i alla förhållanden så finns det berg att bestiga. Efter ett och ett halvt år, så kom alla bråken. "Rosanna, akta dig så att du inte tröttnar" fick jag höra ofta. Och tillslut så gjorde jag det. Ni som känner mig, ni vet hur jag är. Vill gärna ha många bollar i luften samtidigt men tröttnar fort på bollarna och låter dem bara falla ner på marken igen. När man väl har börjat bråka med någon som man verkligen gillar, då känns allting så himla konstig.  Visst har jag haft förhållanden innan dig, men det var aldrig på riktigt. Du var min första förälskelse. Den första som jag verkligen älskade. Och när man bara lever på rosa små fluffiga mjuka moln hela tiden.. för att sen plötsligt falla ner och inse att det är på riktigt. Då känns varenda bråk som en ny kniv i hjärtat.


Men det var nog inte bara jag som tröttnade, du gjorde det med. Men på ett annat sätt. Så himla svårt det är att förklara för dig som inte kände det. Men jag är så himla glad att jag fått uppleva allt med dig. Och jag har gått vidare från dig, men du kommer alltid, precis som du sa när det tog slut, alltid att ha ett speciellt minne från mig. Precis som jag från dig. Så  du och jag kommer alltid ha ett speciellt band mellan varandra. Ett gummiband skulle man kunna säga, och allt vet hur ett gummiband funkar. Drar man åt, så blir det tightare, men släpper man taget så blir det liksom lite slappt, men det släpper aldrig. För du har en speciellt plats i mitt hjärta. jag älskar dig inte, nej. men jag har gjort det, mycket också.  Men du finns där i ett säkert förvar. För vad du än gör, vad som än händer, så har jag minnen från din och min tid, och dem vill jag bara inte glömma.


 Och när det väl tog slut mellan oss två, visst kändes det jobbigt. Jobbigt som satan för att vara ärlig, men det var då. Och nu förstår jag, att om vi hade fortsatt vårat förhållande hade vi bara stått och trampat på en och samma plats, hela tiden, dag efter dag. Alltid samma saker liksom. Nej, vårat förhållande var inte tråkigt, jag mådde bättre än vad jag någonsin gjort, jag hade kul, skrattade, älskade, njöt av livet. Och för att släppa all denna seriösa skit nu, och komma med något i riktig Rosannastil så måste jag påpeka att jag nog aldrig kommer att glömma dina mjuka läppar.  Inte heller det att vi båda hade kunnat satsa på en modellkariär (; Inte som om dina läppar är med mig i varenda dröm och så, tro ingenting nu :) Men du var en jävel på att kyssas (: Kanske därför dte blev som dte blev.. du vet. En sista kyss när bara solnedgången såg på, när snön föll ner från himlen och allt var så jävla kallt.

.

Av Rosanna - 18 juli 2007 09:23

Blev ingen badande igår. Istället satt jag och Cissi under ett parkeringsskjul på våra handdukar och väntade tills det skulle sluta regna & åska. Jag är grymt rädd för åskan, så jag var jäkligt nära på att börja gråta. Så ringde vi runt lite för att försöka få tag på Calle med C;s nummer. Det gick ju sådär. När vi väl hade nummret så ringde jag och då var det hans far som svarade. Pinsamt var det när jag var tvungen att avsluta samtalet på ett smidigt sätt med pappan som verkade gilla att tjejer ringde hans son. Så till slut tog jag fram min charmigaste sida och sa bara ; Ja men nu måste vi tyvärr kliva på bussen, och u vet hur det brukar låta då. Men ni får ha det så trevligt ikväll och hoppas jag inte störde er!

Haha, jag och Cissi fick världens ångest över att Calle med C aldrig svarade. :/  Så vi satte oss på bussen påväg hem igen sen, fast vi åkte iväg till Uno efter ett tag, skulle lämna victors tröja och sen satt vi där. Cissi och jag fick byta om till unos jätte långa mjukisbyxor och allt :) Så satt vi och åt popcorn, snackade lite, såg på tv osv :)

 Plötsligt ringer Calle med C och var jätte konstig:P Hah, ch jag och Cissi var väl inte rikigt .. så normala heller :D För er som inte vet är Calle med C en kille från vår konfagrupp från förra sommaren. Det första han sa åt alla var att, Jag heter Calle med C och simmar. Hah, så det är andledningen till varför han heter så. :)

 Sen lämnade vi hem Cissi så hon slapp gå själv och så satte vi oss i soffan ett tag innan jag drog hem. Var hemma vid tolv tiden och somnade typ direkt, hade så grymt ont i huvudet! :/

Idag blir det rätt så lungt nu på dagen, ska bara fixa lite.. städa, packa osv :) På onsdag om en vecka drar jag och Elli till England i tre veckor! :) Ska bli grymt skoj:) Ikväll ska jag, Elisa & Cissi ut och äta någonstans, vet inte vart men det lär bli kul :)

.

Av Rosanna - 17 juli 2007 18:09

Idag har jag gjort en massa känns det som. Vaknade vid nio tiden och gjorde absolut ingenting i en timme, sen väckte jag lillesyrran och vi åt frukost tillsammans. Strök en massa kläder och slog på boxningsäcken i en timme. Låg ute i solen ett tag innan den blev dåligt väder och sen satt jag vid datorn och fixade lite bilder. När vädret blev bättre tog jag och syrran en power walk och nu sitter jag här.. snart middag här och sen blir det nog lungt.. kanske bada :)?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se