Direktlänk till inlägg 24 juli 2007

Mamma

Av Rosanna - 24 juli 2007 16:10

Jag måste nog ha världens bästa mamma som lagar min favoriträtt kvällen innan jag ska åka! Känner mig helstressad, men ändå gör jag inte så mycket. Nu är det bara lite småsaker som ska ner i väskan, handväskan som ska "packas", hitta någon bok ur bockhyllan att läsa under flygturen osv. Jag läser säkret ut 3-4 böcker under resan så det lär bli en massa sånt (=

Hittade en helt otroligt söt långkjol ur min lillesysters garderob igår, hon ville inte ha den så jag tog den och drog upp den som en klänning. Och gissa om den är fin?! Mamma lovade att fixa och sy om den tills jag kommit hem (=


Idag har jag jobbat med Pontus igen, grymt trött i kroppen nu!

Regnet bara öser ner över Sthlm, tar det aldrig slut? Hoppas det inte är översvämningar eller liknande i Hastings, för isåfall skulle jag vara tvungen att köpa gummistövlar eller liknande för att klara mig! (; Kommer att sakna hela famijen, "normal" mat, vänner, datorn och bloggen såklart! Hah :) Men självklart kommer jag ta tillfället i akt att skriva några ord i bloggen om jag får ett :)

 

När rädslan försvinner och den enda man känner är tomhet.

När tomheten tar över en, och fyller varenda ven med känslan.

Plötsligt står man där, helt uppfylld av tomheten.

Det enda man kan känna är det tomma.

Tomma ord, blickar, meningar, smekningar.

Allt är bara tomt.

Tomheten tar över mig.

Sakta men säkert fylls mina blodkärl med känslan.

Istället för blod pumpar mitt hjärta ut tomhet.

Den skrämmande, kalla, tysta och läskiga tomheten,

istället för att varmt, vanligt, rött och läkande blod.

Tomheten tar över mig.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se