Direktlänk till inlägg 23 juli 2007

Skriken ekar i mitt huvud.

Av Rosanna - 23 juli 2007 19:45

Everybody hurts. You are not alone.

Men jag vill inte. Står inte ut.

Klarar inte av.


  Står helt enkelt inte ut längre. Med vad vet jag inte, men allt är så himla konstigt nu. I flera dagar har jag kännt att jag inte orkat med längre, att kroppen är för svag, kännts som om jag skulle svimma. Flera gånger om dagen. Och alla som känner mig, vet att när jag väl svimmat och sedan.."vaknat" upp igen så mår jag skit i flera dagar. Och sen när jag äter så känns det som om jag ska spy flera timmar efter. Min kropp hänger inte riktigt med i svängarna nu tror jag :/ ?  Åker nu på onsdag, och jag vet inte om jag är nervös eller förväntansfull. Både och tror jag. Fast det är bra, right?  Kommer nog vara jäkligt nervös på resan dit, men sen släpper det ju. I hela tre veckor ska jag vara där, och bara ha kul, träffa nya människor, lära mig en massa om kulturen, shoppa osv. Framför allt så ska jag försöka må bra. För är det något jag behöver, så är det det. Må bra och känna mig lung. Låg i sängen igår och bara grät i en halvtimme eller något. Vet inte, men helt plötsligt släppte allting och jag vet inte.. Det känns så udda. Saknar någon att kunna dela allting med.  Men ändå inte. Vill inte, men vill iallafall? Usch, känner mig helt förvirrad. "En klump i halsen av allvar". Man ska alltid veta vad man vill, usch vilka krav! Jag är så trött, vet inte vad jag vill. Ingen förstår dig på en, och jag fårstår mig inte på någon. Vad händer egentligen?

 
ANNONS
 
Mark

Mark

23 juli 2007 21:47

Tack för komplimangen. Du är söt du med, av det lilla jag sett! :)

http://nucci.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se