Direktlänk till inlägg 22 juli 2007

Rubrik saknas

Av Rosanna - 22 juli 2007 11:11

Hade riktigt skoj igår! Först var det ju grillkväll här hemma hos mig, grillade en massa korv och köttbullar och så åt alla en jävla massa. Och självklart var det ju jag som fick grilla allt för att en viss Potus inte kom ihåg att rulla lite på korvarna! Hah (= Lite senare kom Cissi hit, vi åt en massa korvar och snackade skit innan vi satte oss vid datorn för att ragga upp något. Det skulle tydligen vara en massa händelser i kungsträdgården, så vi åkte in till stan och virrade runt lite. De hade Bungy-jump där och så satt vi och kollade lite på det, såg en massa människor man kände igen, det brukar bli så när man jobbat på Cafe och åkt runt i skärgården nu i sommar osv. Så helt plötsligt stod en snubbe där, med långt hår, en massa hår på bröstet och han skulle tydligen hoppa Bungy-jump naken. Haha, vilket gott skratt man fick! Så såg man hur en helnaken man, med långt hår som bara fladdrade i luften, komma rakt emot sig när man sitter där och ser på. Hah, jag hade svårt för att hålla mig för skratt alltså. Cissi däremot var mer upptagen på att spana in snyggingen med kameran vi såg, så hon masade sig fram till honom.

Ja.. efter all nakenhet (misstro mig inte, jag gillar naket.. men kanske inte när de kommer flygande mot en. ) så gick vi in på donken och beställde varsin glassbricka, haha, grymt kul att göra allt själv ju! :D Anyway, efter ett tag drog vi oss hemåt och hade kul på hemmaplan (=

Idag blir det bara att sola, sitta vid datorn och packa som fan! Elli har redan packat.. så jag känner mig tvungen till att göra det med detsamma!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se