Direktlänk till inlägg 1 juli 2007

Blää

Av Rosanna - 1 juli 2007 11:45

Usch, är grymt trött efter helgens alla händelser..

I fredags åkte jag,Katja, Elli och Cissi iväg till Sollentuna för att bli hämtade av Oskar. Därifrån åkte vi någonstans till Fredriks pappas hus tror jag det var.. Så satt vi där och hade kul ett tag innan allt bara blev skit och vi brudar försökte hitta på ett sätta att komma hem från stället. Väl på bussen från Väsby hem till mig så blev det lite pinsamheter och skit, men anyway. Hjälpte en Sara hem, hon hade druckit alleldes för mycket. Sen hemma så bad jag katja sova brevid mig i min lilla säng för att jag inte ville sova själv. Hah, det måste sett roligt ut det där. Mitt på morgonen, vid halv sjutiden vaknar jag av att jag är grymt sugen på vatten och choklad, så det ar ju bara att gå och hämta och sen somna om igen. Försökt få tag på Oskar för att få förklara en hel del, men han vägrar att ge mig en chans så då antar jag att det inte är så nödvänligt att tänka mer på det.


Igår vaknade vi vid nio tiden för att fixa oss och sådant. Sen bar det av till Tulegatan 7 för att börja fixa på festen. Otroligt rolig fest, Grattis till Britt som fyllde 50! ( Inte för att jag känenr henne, men iaf =) ) Där mötte vi några människor som också skulle jobba och slita under kvällen/natten. Vi kom dit, tog av oss jackorna och slängde ner dem i källaren när Jennifer ( en av kvinnorna som vi jobbade åt) kom till oss och bad oss spåringa ner till sveavägen för att köpa engångskameror. Yees! Ut i regniga sthlm i endast jeans och linne när alla andra går runt med jackor och skit :P Anyway.. Vi träffade Martin som också skulle jobba som servitör under kvällen. Så vi gjorde allt möjligt där igår..Fixade käk, snyggade till allt, öppnade vinflaskor, fixade is, plockade undan alla ölflaskor och sådant. Riktigt snygga var vi också för den delen! (; Jeans och vit servitör jacka med sånadär svartguldiga saker på axlarna. :) Alla hade kul, dj:n spelade skön musik och alla dansade. Eller ja.. de flesta ;D Kom hem inte så himla sent iaf, vid två - halv tre tiden. Men kan ju lova er att jag somnade direkt när jag la mig i sängen! Vaknade upp en stund sen, himla skönt att få sova lite. Idag blir det nog inte så mycket som händer..Väldigt lungt och så. Städa lite, fixa mina garderober och så.

 
ANNONS
 
Ingen bild

du vet :)

1 juli 2007 18:10

maow, jag vill ju sova med dig.

 
Ingen bild

Rosanna

1 juli 2007 21:09

Nja, jag vet inte riktigt vem du är men..(:

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se