Alla inlägg under juni 2007

Av Rosanna - 9 juni 2007 12:10

Nu blir det nog ut i solen ett tag, hitta på något med lillesystern.

Sen måste man ju in ett tag igen för att inte svimma av värmen ;P s

e på film eller liknande.. fick ju tre filmer från mamma igår.. kan se någon av dem (:
Lite senare blir det kankse ner till stranden med några vänner.. Får se om jag orkar (: Sommarlov nu ju.. Inga krav eller måsten (:

Är så himla glad över att det är sommarlov, hade inte orkat med skolan en dag till alltså! Känns bra att ha gått ut nian med bra betyg och allt vad det innebär.. Tvillingen och jag fick lite pengar till resan från mamma och pappa igår.. Nu har jag så att det borde räcka iaf (: Tre veckor i Hastings - Engalnd är verkligen underbart.. Fast först blir det ju att njuta av vad Sverige har att ge.. Skärgården med tjejerna, sommarnätter, allsång på skansen, glass och allt det där mysiga :) Katja ska förresten också till England samtisigt som vi, fast med något annat bolag.. Fast vi lär ju få ta våran fika i Londan i vilket fall som helst! :) <3


För några månader sen så satt jag på nattbussen hem från sthlm, och så kom det en jäkligt snygg, lång kille in på bussen med långt hår, smal som attan och världens finaste kindben. Verkligen modellutseende hade han, och så idag så träffade jag honom när jag var nere i Väsby centrum en sväng.. världen är allt bra liten! Och han var lika snygg fortfarande (;

ANNONS
ANNONS
Av Rosanna - 8 juni 2007 17:03

There's a heart on the line, and it rests with your eyes
Please don't fade and please don't cry, 'cause it's all white lies
Take a chance watch it fall, grab too much and lose it all
Now i've lost my disguise, it was all white lies

Stay here, lie here with me, oh lo-fi, lonley sighs
I will roam lost but never alone, hide with me, hide

Would it help if I tried, or has it sailed and passed me by
First love grows then it does, and its all white lies.


Av Rosanna - 8 juni 2007 16:56

Jobbade med Katja i Huddinge idag, sen blev det raka vägen hem för att äta lite innan vi åkte och handlade mat. Ikväll blir det kyckling och en massa annat gott till middag. Underbart med sommarlov nu förresten.. så himla härligt! I helgen blir det nog en massa utomhusaktiviteter, så bli inte förvånad om jag är helt borta från bloggarna ett tag (:


Blir ju lite svårt nu med alla känslor här.. Men jag förblir nog singel i sommar, om inte någon kommer och förändrar allt (; Första sommaren på två år som jag är singel, känns ju lite tomt.. alla sommarnätter tillsammans som man hade, alla utflykter med sin kära, en massa sommarmys och så vidare.. Men men, det går nog att ha det mysigt i alla fall. :)


Ikväll blir det bara att ta det lungt, göra mat om en liten stund. Äta med Mamma, pappa, tvillingen och lillesyrran dårå.. ska nog sitta ute ikväll och äta. Kanske blir en sväng ner till stranden, bara tio minuters promenad dit ju.. Inte tänkt bada.. njaeh, jag är en fegis när det gäller sånt.. eller nej, jag badade ju i Spanjen när vi var där.. men liksom det var lite varmare (;

Av Rosanna - 5 juni 2007 21:36

Happ, då har hon blivit stor nu då.. ojojoj :)
Grattsi till studenten syrran!
Och du ska veta hur himla avundsjuk jag är på dig som får åka till New York med mami. Grattis!

Av Rosanna - 5 juni 2007 07:25

Happ, så var det dags då.
Storesystern ska ta studenten idag, springer ut om några timmar.
Oohoj vad jag längtar tills min student då ;)

Bara tre år kvar.. Haha säger jag som inte ens börjat gynmasiet än :) I höst börjar det då.. Tre år på Rudbeck känns ju helt okej..

Åker in till stan med Nette och Jennifer om nån timme, resten kommer med bil då :) Idag blir det ingen större fest utan vi ska bara åka dit, vifta lite med skylten och åka hem. Imorgon blir det dock mer fest, bättre att ta det när syrran är nykter ;)

Så idag blir det alltså inte så mycket dårå.. tagit ledigt från skolan så min sista dag där var igår. På torsdag har vi avslutning.. ojojoj vad man har räknat ner tills denna dag!


Igår var jag ju på skansen med några från klassen och sen stannade jag och Elli inne ett tag. I morse när jag vaknade så kände jag hur det riktigt brände på bröstet och armarna. AjAjAj, vad jag ångrar att jag inte tog på mig någon solskyddsfaktor igår.

Av Rosanna - 4 juni 2007 18:18

AjAjAj, har varit ute hela dagen. Först skansen och sen shopping med mamma. Och nusitter man här med världens huvudvärk :/ Usch.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se