Alla inlägg under juni 2007

Av Rosanna - 11 juni 2007 18:02

Wiee.. Jag saknar närhet :(

ANNONS
Av Rosanna - 11 juni 2007 16:14

Låg och solade när mamma ringde mig och ville prata lite.. sen plötsligt frågade hon ifall jag hade städat. Shit vilken panik jag fick! ;D På med en tshirt över bikini och dammsugaren i handen.

Så, puh, nu har jag iallafall gjort det (:
Ska alldeles snart iväg ner till centrum igen, handla skor med mamma. Jag ska inte ha några skor nej.. men man kanske hittar något annat sött (: Lite sugen på ett underklädessett jag hittade häromdagen.. får väl se om mamma är på bra humör :)
varför inlägget heter Hallonkräm har jag ingen aning om.. Kanske kan det vara för att när jag var och handlade mat idag så köpte jag lite hallonkräm, så länge sen man åt det ju! :)
Och bara för att det är så himla fint väder ute idag, så blir jag extremt sugen på att åka ut i skärgården.. Men istället för att rymma härifrån så langar jag över en bild (:

ANNONS
Av Rosanna - 11 juni 2007 13:12

Vaknade tidigt idag och skulle iväg till banken och fixa över en massa pengar till mammas konto så att hon kan betala min resa.. :) Åker iväg den 25 juli och kommer hem den 14 augusti tror jag.. :)

Lagom tills skolan börjar igen alltså.. jaa.. gymnasiet, Rudbeck. Ojoj. :) Hah, ska bli kul det jaa.. som jag har längtat :)

Precis käkat lite lunch här, pasta med chilisås, enkelt och snabbt :) Och mycket gott för den delen också :) Nu ska jag ut i solen här, får passa på när det är varmt och skönt :) Pappa står här bakom ryggen på mig och vill ha datorn, gosh. Haha, fast väldigt sött är det.. "Rosanna, kan inte jag få datorn nu..? Jag måste se hur det gick med *valfri sportgubbe* och hans *valfri sport/tävling*"
Solen väntar som sagt.. :)

Puss!

Av Rosanna - 10 juni 2007 21:03

Vet inte vad jag vill längre.. Du är konstig. Allt är liksom på dina villkor.. aldrig att du lyssnar på vad jag vill.

Av Rosanna - 10 juni 2007 15:38

* Solen
* Csongie
* Min nya svarta bikini
* Aik
* Isbitar

Ingen av dessa punkter behöver någon närmare förklarning.. dessa saker är bara de saker som får mig att må bra/ bli glad en söndag som denna (:

Av Rosanna - 10 juni 2007 09:43

Vaknade tidigt i morse och blödde näsblod igen. Helt sjukt är det! Blödde i en tio minuter och så kände jag mig helt yr igen. Mamma och pappa pratade lite om att vi ska åka in till närakuten imorgon om det fortsätter.. Kan ju inte vara helt bra att blöda hela tiden.. :S ?


Midsommar.. Ska prata med mamma om hur vi ska fira det.. Alla andra sommrar har vi ju firat midsommar ute i skärgården. Grinda liksom.. helt obeskrivligt vackert! Man känner sig så fri när man åker ut det med båt, går in i stugan och bara slappnar av. I sommar blir det nog inget Grinda för oss.. alla har så mycket planerat, resa hit och dit. Men vi är nog ett gäng som ska iväg någon natt in till skärgården i alla fall. :)

Av Rosanna - 9 juni 2007 19:42

Can't knock em out, can't walk away,
Try desperately to think of the politest way to say,
Just get out my face, just leave me alone,
And no you cant have me number,
"why?"
Because I've lost my phone.

Oh yeah, actually yeah I'm pregnant, having a baby in like 6 months so no, and yeah, yeah...

"I recognise this guy..."
That's what she's thinking,
As he comes over her heart starts sinking,
She's like,
"oh here we go.."
It's a routine check that she already knows, she's thinking they're all the same.

"yeah you alright baby? You look alright still, yeah what's your name?"
She looks in her bag, takes out a fag, tries to get away from the guy on a blag, can't find a light,
"use mine"
"you see the thing is I really don't have the time."


Av Rosanna - 9 juni 2007 18:26

Helt sjukt hur mycket näsblod man kan blöda under bara ett par minuter!
Låg och solade med mamma ett tag efter att hon hade kommit hem , sen skulle vi in och äta lite och då började det bara forsta näsblod:P
Mamma fick panik och låste in mig och henne på toan och så stod man där lutad över handfatet som var helt dränkt av blod. " Pappa, hon blöder ju flera liter :O" Sen blev det lite lugnare, fick en ispåse på näsan och kände mig helt jävla yr och så tog det slut :D Haha.  


Himla fin man blir nu när man blir brunare då! Alla ser så sjukt mycket bättre ut med lite färg (: Precis käkat lite tårta här, tråta från studentmottagningen hos kusinen:P Alltid när man är där å får man med sig en massa, typ kakor, bullar, tårta, mat osv.Haha, härligt med kusiner alltså.


Nu blir det bara att ta det lungt... Ska kanske se på någon av de där tre filmerna vi fick av mamma igår.  Lägga sig i soffan och se på film, mumsa en massa och sen somna. Drömma sig bort till en strand med en heting brevid sig(; Haha.  


 Imorgon blir det lungt med.. Ungafär samma som idag.. Vakna sent, äta frukost, klä på sig, ut i solen, äta, ut i solen igen , äta och sen hitta på något. Så himla härligt med värme, och man ska tydligen passa på nu, för värmen försvinner om några dagar.. :/


Oh vad jag vill sätta mig inne i sthlm vid slottet, dingla med benen vid vattnet med en galss i handen och bara mysa! Det får bli snart det.. På trosdag har jag och Katja i alla fall bestämt oss för att dra ner till stranden.. vilken strand det blir får vi se :) Men hoppas på Blå lagunen, bara sån himla väg dit ju! Tar nån timme med buss liksom.. usch :/  Jaja, lär bli mysigt i alla fall (:

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se