Alla inlägg under juni 2007

Av Rosanna - 14 juni 2007 11:41

Jag vill också sitta på en båt i Grekland, se på solnedgången och ha det mysigt :( Simon, du kunde ju ha sagt till så kunde jag ha försökt gömma mig i din resväska! :(

ANNONS

..

Av Rosanna - 13 juni 2007 14:56

Allting känns så himla konstigt just nu.. OOH!


ANNONS
Av Rosanna - 12 juni 2007 21:47

Då var hemma igen då. Hade riktigt kul med syrran idag, en massa spanande, shopping och skratt! :) Hittade ett svart linne från Lee, lite tveksam till köpet, men så tog jag på mig det här hemma och så blev jag kär (: Hittade en gul tshirt också, helt galet söt, haha! Bild kankse kommer upp imorgon eller så..


På vägen hem åkte en sjukt söt kille förbi oss med bil, båda spanade in honom och började le mot honom, så han satt där med världens största leende när två brudar som går förbi helt plötsligt skiner upp som solar. Hah, märks nog att vi är tvillingar trots allt (;


Natten till idag blev ju inte till så mycket sömn, så jag ska nog snart bege mig mot sängen, se på tv, läsa lite tidningar och somna :) Imorgon blir det lungt också.. fixa hemma lite och så.. Ringa till SvenskFastighetsFörmedling  och fråga om jag ska komma dit på torsdag osv.. :)Sen på torsdag när jag jobbat så blir det att åka in till city och hålla tumarna för tvillingen, hon ska provspela till någon film :) <3


Hittade en himla massa dikter jag skrev för några månader sen på datorn nu.. Oj säger jag bara. Känns som om det var en helt annan människa nu och då liksom. Men, det är väl bara som det känns just nu.. Eller?


You're my heroin-
In this moment I'm lonely
fullfilling my darkest dreams

Av Rosanna - 12 juni 2007 16:53

Papa roach - forever

Because days! Come and go!
But my feelings for you are forever
Because days come and go
But my feelings for you are forever

Sitting by the fire
On a lonely night
Hanging over from another good time
With another girl...
Little dirty girl
You should listen to this story of a life

You're my heroin-
In this moment I'm lonely
fullfilling my darkest dreams
All these drugs, all these women
I'm never forgiving...
this broken heart of mineUnderbar låt!

Av Rosanna - 12 juni 2007 12:03

Det visade sig vara väldigt svårt att få alla i min familj att kolla in i kameran och le samtidigt. Haha, alla har sitt eget på gång liksom, ingen är riktigt redo att sitta modell för bara några kort än (;

:(

Av Rosanna - 12 juni 2007 11:51

Allting känns så himla skunk nu..

Hatar den här känslan! Vill bara lägga mig ner i sängen och sova bort hela dagen, känns som om det ändå inte skulle vara värt att vara vaken idag. Usch, allting känns så tråkigt och så tomt liksom.


Ska nog lägga mig i soffan och se på film nu, orkar inte göra så mycket annat. Får se om vi åker in till Täby en snabbis för att hämta något :S Annars blir det lungt och kanske shopping mot kvällen men syrran. Inte så himla fint väder nu heller liksom, känns som att sommaren är helt påväg bort. Först hade det ju varit 30 grader hela tiden och så plötsligt 20! Helt otroligt..:/

Av Rosanna - 12 juni 2007 09:09

Vaknade av att jag fick något mess från Mattias, så det blev inte mycket sömn för mig i natt :( Menmen, glad i vilket fall som helst (: Idag blir det lungt på förmiddagen, städa, fixa lite osv.. sen blir det shopping med syrran (: Härligt!


Hur kan man vara så underlig :S?

Ena sekunden är han helt normal och den andra helt.. knas. Trodde det var tjejer som mest drabbades av humösvägningar, men killar också tydligen!

Av Rosanna - 11 juni 2007 18:36

Sitter här hemma helt ensam, solen värmer fortfarande, småbarnen har kul i grannhuset och jag ska laga middag snart. (:

Sen till kvällen har man lite nya tidningar att läsa, choklad och en mjuk soffa att ligga i. :)

Underbart!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se