Alla inlägg under juni 2007

Av Rosanna - 17 juni 2007 13:20

Vaknade imorse av att det regnade så himla mycket.. Ochdet regnar fortfarande lika mycket.. usch :/

 Har precis käkat lite lunch här.. snart blir det väl att lägga sig framför tvn och glo lite där..

ANNONS

:)

Av Rosanna - 16 juni 2007 20:45

BRANDON ÄR SÖT.

ANNONS
Av Rosanna - 16 juni 2007 17:04

Varit i märsta idag och så.. Handlat mat och kolalt på lite saker. Sen kom man hem och solade ett tag tills man trättna :) Nu blir det snart mat här, vi ska grilla en massa gott :) Vad som händer ikväll återstår att se.. Har lite att välja bland men vet inte om jag orkar göra något.. ):

Av Rosanna - 15 juni 2007 23:45

Happ, då hade man ett nytt smeknamn då ;) Buudi.

YES!
Buudi & Brandon på äventyr då ;)

snackat en hel del med Csongie ikväll.. kul :) Huvudvärken har släppt nu iallafall.. Men fortfarande ont i halsen /: Antar att det går över om ett par dagar .. :) Syrran är i Budapest nu.. Roligt :) Hon lovade att kolla lite saker åt mig.. Skulle ju vara kul det, ifall hon hittade det jag bad henne kolla efter :)


Håller på och lackar rejält på en snubbe jag dejtade en gång nu.. Är det verkligen så svårt att förstå att en diss är en diss, inte ett välkommande till nya möjligheter. Katja, du vet vem jag menar om jag säger att snubben var den tråkigaste jag dejtat ;D? Men sen när man väl försöker vara dissande mot honom så att han ska förtsår att man inte är intresserad, ja då börjar han dra upp alla brudar han har dejtat sen vi sågs. Liksom.. VAKNA UPP. jag bryr mig inte, jag menar.. Hur fan orkar en 20 åring vara så på, när han fattar att han blir dissad? Antingen är han väldigt självsäker och tror att han kan få vem han vill, eller så har han aldrig lärt sig att accpetera ett nej.


Sitter och snackar om mitt ex med en kille på msn.. Kan inte förstår hur han efter två år plötsligt insåg att jag som tjej inte kan umgås med alla mina killkompisar, för att det gjorde honom osäker och han trodde att alla mina killkompisar ville vara mer än bara vän med mig. Ooouh? Snälla.. han ska föreställa en snubbe som fyller 20 i år.. men ibland så tänkte han ju som en tre åring. Aja, vill inte snacka skit om honom.. Det var trots allt två helt jävligt underbara år. Liksom en massa som man hunnit med under två år också.. Skärgården, hans student, födelsedagar, middagar ute, fester och allt.. shit :) Men, det är över nu, och om jag ska vara ärlig så klagar jag inte. Jag trivs med att vara singel, få göra vad man vill, vara med sina killkompisar utan att ens partner blir sur osv..


Känns som om jag vills kriva en massa.. men vet inte vad som kan vara intressant ju :) Kan ju passa på att berätta att det är någon vecka kvar tills jag får veta vilket gymnasium jag kommit in på.. Hoppas att det gått som jag velat.. Jag vill ju läsa Samhäll och en massa kurser i journalistik, foto, musik osv. och betygen blev ju faktiskt riktigt bra till sist. Höjde mig rätt så mycket från vintras till nu.. :)  Poäng-gränsen för Samhäll på Rudbeck var ju 175 när jag säkte.. och jag har ju lite mer än 100 poäng mer än 175 så.. det går nog bra :)

Av Rosanna - 15 juni 2007 18:19

Kom hem precis från jobbet och stan. Och jag mår så in i helvetes jävla dåligt. Ursäka ordvalet. Ont i huvudet och halsen, känner mig heltrött och allt också.. :/  Hittade en jättesöt rödvit liten väska idag som mamma betalade åt mig, wiho (: Jobbet gick bra idag, även fast jag var tvungen att prata en hel del :( Alla skulle börja snacka med en när man stod där osv.. usch :/ Så nu låter jag som om jag rökt sen jag föddes typ :P

Av Rosanna - 15 juni 2007 07:42

Jaha, ut och jobba snart då! Känns lite skönt iaf, få göra någonting:P  Har otroligt ont i halsen nu bara.. Gör så himla ont att ens prata! Mamma kände på halsen min igår och sa att den var helt svullen på andra sidan :( Så om det blir mycket värre så får man ju ställa in allt man planerat till helgen. Men som tur är så behöver jag ju inte använda rösten när jag jobbar.. Puh! Nu ska jag bara fixa naglarna lite, ta på mig någon varm sjal, väskan och på med skorna och sen åka iväg. Synd att det tar sån himla lång tid att åka ut till Huddinge, men men det är det värt!


Puss!

Av Rosanna - 14 juni 2007 21:20

Upp och jobba imorgon då.. Aja, pengar iaf. :) sen tar dte ju bara ett par timmar liksom.. Och så är det enkelt.. Hah, *Rosanna försöker hitta positiva saker för att hon ska gå till jobbet imorgon*


Helt slut idag, håller på och somnar här ju.. Så imorgon blir det jobba och sen efter det blir det väl att dra in till stan med lillesyrran.. Träffa mamma och hjälpa henne lite. Får se om man ska träffa Emil imorgon också.. Kankse (: Han har förresten skickat en massa goa låtar till mig nu, är helt fucking KÄR i låtarna alltså ;) 

Annars blir det lungt imorgon, får se vad som händer (:

Har precis kommit in från bastun igen, så himla skönt!  Här regnar det en massa.. eller nja inte en massa egentligen, bara känns så. Blåser och allt. Typ sånahär nätter då man verkligen INTE vill sova ensam. :( Sånahär nätter då man Verkligen vill ha någon jämte sig i sängen.. *Dagdrömmer* Nåja.. får väl se om man verkligen vill ha någon jämte sig sen när man har honom där :P Hah, jag är lite av den typen som inte kan bestämma sig för om hon vill ha någon eller om hon vill vara singel.


Funderar på att färga håret nu i helgen.. Men men. Kankse blir det bara utväxten,eller en helt ny färg. *Smått sugen*Cover up with make up in the mirror

tell yourself it's never gonna happen again you cry alone

and then he swears he loves you.

Av Rosanna - 14 juni 2007 18:37

Kom hem från city en stund sedan, och nu är jag så jäkla trött! Blir nog att sova snart iaf.. :) Fast först ska jag lägga mig i bastun och bara.. Ligga, lyssna på musik och sen efter en stund hoppa in i duschen (:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se